0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Μα δε "φιλονικούμε", ούτε δημιουργούμε ομάδες.Μια παρέα είμαστε, κάπως ιδιότυπη, που μοιραζόμαστε τον πόνο μας.Οι υπολογισμοί του Αριστ2 στηρίζονται σε ημιτελή στοιχεία, αυτό είναι για μένα πρόβλημα. Μικρό ή μεγάλο, θα δείξουν οι πραγματικοί πίνακες.Μεγαλύτερο πρόβλημα για μένα είναι που, δεύτερο καλοκαίρι, ξεροσταλιάζω στον Η/Υ. Ας είναι, για μένα, είναι το τελευταίο αγχωμένο καλοκαίρι. Εύχομαι και για όσους έχουν παλέψει τίμια.
Δε θεώρησα τίποτα, άσε τα συγνώμη, εδώ είμαστε παρέα. Δική μου ευχή να κληθούν ανπληρωτές όσοι απόψε δεν έχουν ύπνο.
Παράθεση από: aristos2 στις Ιουλίου 22, 2009, 12:33:56 amΜα δε "φιλονικούμε", ούτε δημιουργούμε ομάδες.Μια παρέα είμαστε, κάπως ιδιότυπη, που μοιραζόμαστε τον πόνο μας.Οι υπολογισμοί του Αριστ2 στηρίζονται σε ημιτελή στοιχεία, αυτό είναι για μένα πρόβλημα. Μικρό ή μεγάλο, θα δείξουν οι πραγματικοί πίνακες.Μεγαλύτερο πρόβλημα για μένα είναι που, δεύτερο καλοκαίρι, ξεροσταλιάζω στον Η/Υ. Ας είναι, για μένα, είναι το τελευταίο αγχωμένο καλοκαίρι. Εύχομαι και για όσους έχουν παλέψει τίμια.συγγνώμη αν τα λεγόμενα μου σε έκαναν να θεωρήσεις ότι υπονοώ ότι υπάρχουν ομάδες. Απλώς εκφράζω τις σκέψεις μου για τις 2 πιο σωστές απόψεις που έχω ακούσει στο φόρουμ χωρίς να διαχωρίζω καμιά. ο καθένας έχει τα επιχειρημάτα του χωρίς να υπάρχει τάση φιλονικίας αφού καιοι 2 λέτε τις απόψεις σας για το καλό όλων μας.Σου εύχομαι να πας αναπληρωτής φέτος και να τελειώσουν αισίως όλα για εσένα μετά από τόσο κόπο και χρόνο.
Δε θεώρησα τίποτα, άσε τα συγνώμη, εδώ είμαστε παρέα. Δική μου ευχή να κληθούν ανπληρωτές όσοι απόψε δεν έχουν ύπνο. :
Kαλημέρα, ένα μέλος από εδώ μου είπε οτι επικοινώνησε με υπεπθ και του είπαν ότι οι 127 οαεδιτεςέχουν και μορια ασεπ.Πήρα κι εγώ τηλέφωνο (2103442311) και μου είπαν επί λέξει: " οι οαεδιτες είναι γύρω στους 100, η προυπηρεσία τους ποικίλει από ένα χρονο μέχρι....."Επίσης, ο ενιαίος πίνακας αναπληρωτών ενδέχεται να ανακοινωθεί εντός της εβδομάδας Αν θέλετε διασταυρώστε το και ενημερώστε
Παράθεση από: Lara στις Ιουλίου 22, 2009, 12:46:30 pmKαλημέρα, ένα μέλος από εδώ μου είπε οτι επικοινώνησε με υπεπθ και του είπαν ότι οι 127 οαεδιτεςέχουν και μορια ασεπ.Πήρα κι εγώ τηλέφωνο (2103442311) και μου είπαν επί λέξει: " οι οαεδιτες είναι γύρω στους 100, η προυπηρεσία τους ποικίλει από ένα χρονο μέχρι....."Επίσης, ο ενιαίος πίνακας αναπληρωτών ενδέχεται να ανακοινωθεί εντός της εβδομάδας Αν θέλετε διασταυρώστε το και ενημερώστε Δηλαδη πριμοδοτηθηκαν τρελλααααα στον πινακα.Τα υπολοιπα κοροιδα με τα απλα μοριακια μας θα φαμε αρκετη απο τη σκονη τους.Λυπαμαι παρα πολυ καποιες χαμενες ψηφους σε καποιες εκλογες..
Μόλις επικοινώνησα με το 210 3442311 (Τμ. ΠΕ02 του ΥΠΕΠΘ). Μου είπαν πως οι πίνακές μας, προφανώς, θα βγουν μετά τα οριστικά αποτελέσματα του ΑΣΕΠ. ΟΙ ΟΑΕΔίτες είναι 95 άτομα με ποικίλα μόρια , από ελάχιστα έως πολλά (από 1 έως 6 έτη προϋπηρεσία).Αν θέλετε να συνεχίσετε την καταστροφολογία, μη σας το χαλάω.Αλλά το τεράστιο πρόβλημα εγώ δυσκολεύομαι να το δω.
Παράθεση από: aristos2 στις Ιουλίου 22, 2009, 02:01:52 pmΜόλις επικοινώνησα με το 210 3442311 (Τμ. ΠΕ02 του ΥΠΕΠΘ). Μου είπαν πως οι πίνακές μας, προφανώς, θα βγουν μετά τα οριστικά αποτελέσματα του ΑΣΕΠ. ΟΙ ΟΑΕΔίτες είναι 95 άτομα με ποικίλα μόρια , από ελάχιστα έως πολλά (από 1 έως 6 έτη προϋπηρεσία).Αν θέλετε να συνεχίσετε την καταστροφολογία, μη σας το χαλάω.Αλλά το τεράστιο πρόβλημα εγώ δυσκολεύομαι να το δω.... το 1 μεχρι 6 ετη εννοει με αναγωγη σε ωρομισθιο (11 ωρες ) δηλ, 4,5 μορια το χρονο, φανταζομαι...απο 5 μεχρι 27 μηνες? μήπως να αρχίσουμε να μαζεύουμε πάλι τα ιδιαίτερα;;;;;;;;; aristo2 τι λές;;;;;;; είμαι γύρω στο 24,3.........