0 μέλη και 4 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
επειδή είχα γ λυκείου, τους ενημέρωσα ότι το χειμώνα δε θα συνεχίσουμε.......... ήθελα να είμαι συνεπής
Μπορει καποιος να μου στειλει τον πινακα του γερακιαν; Ευχαριστω εκ των προτερων
Καλησπέρα συνάδελφοι! Οι δικές μου πληροφορίες σχετικά με τους ΟΑΕΔΙΤΕΣ είναι καθησυχαστικές. Σας ενημερώνω λοιπόν ότι στην Αττική υπάρχουν γύρω στους 10 ΟΑΕΔΙΤΕΣ που έχουν πάνω από 40 μόρια. Αυτοί λοιπόν τα τελευταία χρόνια δηλαδή γύρω στο 2006 όταν άρχισε να διαρρέει ότι τα ΤΕΕ θα γίνουν ΕΠΑΛ, φοβούμενοι την ανεργία, έψαχναν αλλού εργασία. Έτσι κάποιους από αυτούς βρήκαν την άκρη στη Σιβιτανίδειο, στα σχολεία Δεύτερης Ευκαιρίας ή συνέχιζαν να δουλευύουν στον ΟΑΕΔ. Αυτό σημαίνει ότι δεν μπήκαν καινούρια άτομα στον ΟΑΕΔ. Δούλευαν συνεχώς τα ίδια άτομα. Όταν άρχισαν να φεύγουν ήταν πια αργά γιατί είχε μείνει ελάχιστος χρόνος ζωής για τα ΤΕΕ. Πώς σας φαίνονται αυτές οι πληροφορίες?
ΠαράθεσηΜπορει καποιος να μου στειλει τον πινακα του γερακιαν; Ευχαριστω εκ των προτερωνΟ πίνακας του Gerakian έχει λάθη όσον αφορά τα μόρια του προηγούμενου ΑΣΕΠ, τις προϋπηρεσίες και επίσης δεν περιέχει τα διπλάσια μόρια των δυσπρόσιτων. Οπότε ας περιμένουμε το ΥΠΕΠΘ.
Παράθεση από: kat73 στις Ιουλίου 22, 2009, 02:19:30 pm επειδή είχα γ λυκείου, τους ενημέρωσα ότι το χειμώνα δε θα συνεχίσουμε.......... ήθελα να είμαι συνεπής Συνεπής, ως προς την εφορία, είσαι; Επιτρέπεται υψηλόμισθη ωρομίσθια ή αναπληρώτρια εκπαιδευτκός να σπαταλιέται σε ιδιαίτερα και να στερεί την παιδεία μας από φόρους;
Παράθεση από: aristos2 στις Ιουλίου 22, 2009, 02:32:22 pmΠαράθεση από: kat73 στις Ιουλίου 22, 2009, 02:19:30 pm επειδή είχα γ λυκείου, τους ενημέρωσα ότι το χειμώνα δε θα συνεχίσουμε.......... ήθελα να είμαι συνεπής Συνεπής, ως προς την εφορία, είσαι; Επιτρέπεται υψηλόμισθη ωρομίσθια ή αναπληρώτρια εκπαιδευτκός να σπαταλιέται σε ιδιαίτερα και να στερεί την παιδεία μας από φόρους; Λέω να το ρίξω στην κομμωτική φέτος σε περίπτωση που μείνουμε στην απέξω.... Πού ξέρεις μπορεί να μας βγεί σε καλό στο μέλλον.......και να μετρανε τα μοριάκια ανάλογα αν κάνουμε βαφή, κούρεμα , ανταύγειες... ( να πούμε και καμια μ#@&*#α να ξεχάσουμε την αγωνία μας).
... και τους αχτένιστους!