0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
καλημέρα Άλλη μια μέρα ξεκίνησε με εμάς τους δύστυχους τους φιλολόγους να ξεροσταλιάζουμε μπροστά στον υπολογιστή....έχω καταντήσει να είμαι στην παραλία και να σκέφτομαι : λές να ανακοινώθηκε ο πίνακας;;;;;; και να μου έρχεται να τρέξω στο σπίτι για να δω....και πάλι να λέω στον εαυτό μου : συγκρατήσου...... Πώς με βλέπετε παιδιά;;;;;; Λέτε να πάρω σιγά σιγά το δρόμο για το Δαφνί;;;
δεν πιστευω οτι θα βγει σημερα ο πινακας, αφου δεν εχουν βγει τα οριστικα ακομη! απο βδομαδα ισως!ας περασουμε ενα ηρεμο σ-κ
Με 18 περίπου μοριάκια τι λέτε να περιμένω για περιφέρεια αττικής και πότε περίπου?
Oβίδιε, υπολόγισες όμως ότι σε σχέση με το 2007 οι επιτυχόντες του ΑΣΕΠ είναι λιγότεροι και ότι δεν ξεπερνούν τα 18 μόρια (μόρια ΑΣΕΠ)? Γιατί τις βάσεις τις ανέβασαν οι ΑΣΕΠΙΣΤΕΣ. Και επιπλέον το 2007 είχαν συσσωρευτεί αρκετοί 24 μηνίτες και 30 μηνίτες όπως και το 2008. Φέτος έχουν μειωθεί σε σχέση με τα προηγούμενα 2 χρόνια. Θα ξαναεπιμείνω και θα υποστηρίξω την άποψη ότι 20 μόρια θα είναι γύρω στο 800 νούμερο. Αφού βέβαια αφαιρεθούν οι διορισμένοι.