0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
καλημεραμπορει καποιος να μου πει αν με 670 στους πινακες σας παιζει η αναπληρωση με την πρωτη χρονια. please............ποσο να εΛΠΙΖΩ`
εννοειτε τη σειρα στον καθαρο πινακα;;;εγω ειμαι γυρω στο 670 στον καθαρο πινακα;;;θα παω πουθενα ή θα μεινω στο ορος πατατα;;;;
ας μας πει καποιος μια αποψη, βρεπαιδια!!και γω εκει ειμαι πανω κατω ???επισης ας μου πει καποιος τι εγινε και βρεθηκαμε στα ταρταρα του πινακα
Παράθεση από: xarakara στις Αυγούστου 04, 2009, 09:17:07 amας μας πει καποιος μια αποψη, βρεπαιδια!!και γω εκει ειμαι πανω κατω ???επισης ας μου πει καποιος τι εγινε και βρεθηκαμε στα ταρταρα του πινακα Με 158 οαεδίτες τί περιμένατε ,βρε παιδιά ; Κι εγώ από την πρώτη πρόβλεψη της θέσης 80 ,βρέθηκα στο 150 περίπου. Θα μου πείτε ότι δεν έχω πρόβλημ ,αλλά δεν είναι ακριβώς έτσι. Δε χάνω την αναπλήρωση ,αλλά ίσως χάσω μια τοποθέτηση κοντά στο μέρος που θέλω. Με άλλα λόγια ,όλοι επηρεάζονται από τους Οαεδίτες. Πάντως ,πιστεύω ότι όσοι είναι ως τη θέση 1200-1250 θα δουλέψουν κάποια στιγμή ως αναπληρωτές φέτος.
Καλά τα πράγματα είναι χάλια. Ούτε ωρομίσθια δε με βλέπω με 17 και κάτι μόρια και θέση κοντά στο 1600 στον καθαρό. Υπομονή επομένως άλλον έναν χρόνο μέχρι τον πολυπόθητο διορισμό... Πάντως δεν το περίμενα να είναι τόσο απογοητευτικά τα πράγματα....
Παράθεση από: Rwxanh στις Αυγούστου 04, 2009, 09:36:01 amΚαλά τα πράγματα είναι χάλια. Ούτε ωρομίσθια δε με βλέπω με 17 και κάτι μόρια και θέση κοντά στο 1600 στον καθαρό. Υπομονή επομένως άλλον έναν χρόνο μέχρι τον πολυπόθητο διορισμό... Πάντως δεν το περίμενα να είναι τόσο απογοητευτικά τα πράγματα....Λογικά θα είσαι ωρομίσθια. Με την ελαστικοποίηση της εργασίας που προωθούν σε όλους τους τομείς ,να μη σου φανεί διόλου παράξενο αν αντί για έναν αναπληρωτή παίρνουν 2 και 3 ωρομισθίους. Πιο οικονομικά τους έρχεται και είναι πολλοί ευχαριστημένοι ,αφού ...νομίζουν ότι έχουν κανονική δουλειά...
Παράθεση από: Sun στις Αυγούστου 04, 2009, 09:41:15 amΠαράθεση από: Rwxanh στις Αυγούστου 04, 2009, 09:36:01 amΚαλά τα πράγματα είναι χάλια. Ούτε ωρομίσθια δε με βλέπω με 17 και κάτι μόρια και θέση κοντά στο 1600 στον καθαρό. Υπομονή επομένως άλλον έναν χρόνο μέχρι τον πολυπόθητο διορισμό... Πάντως δεν το περίμενα να είναι τόσο απογοητευτικά τα πράγματα....Λογικά θα είσαι ωρομίσθια. Με την ελαστικοποίηση της εργασίας που προωθούν σε όλους τους τομείς ,να μη σου φανεί διόλου παράξενο αν αντί για έναν αναπληρωτή παίρνουν 2 και 3 ωρομισθίους. Πιο οικονομικά τους έρχεται και είναι πολλοί ευχαριστημένοι ,αφού ...νομίζουν ότι έχουν κανονική δουλειά...Και σιγά μην πάω στην τελική ωρομίσθια για 2 μόρια. Τι θα μου χρησιμεύσουν? Ούτως ή άλλως στους τελευταίους 100 είμαι του ΑΣΕΠ. Άρα σε καμιά ερημιά θα με στείλουν ότι και να κάνω. Οπότε κρατάω την πρωινή μου δουλειά και τα ιδιαίτερά μου για φέτος και κάνω υπομονή. Ήλπιζα για αναπλήρωση αλλά πραγματικά απογοητεύτηκα πλήρως...
Παράθεση από: Rwxanh στις Αυγούστου 04, 2009, 09:45:12 amΠαράθεση από: Sun στις Αυγούστου 04, 2009, 09:41:15 amΠαράθεση από: Rwxanh στις Αυγούστου 04, 2009, 09:36:01 amΚαλά τα πράγματα είναι χάλια. Ούτε ωρομίσθια δε με βλέπω με 17 και κάτι μόρια και θέση κοντά στο 1600 στον καθαρό. Υπομονή επομένως άλλον έναν χρόνο μέχρι τον πολυπόθητο διορισμό... Πάντως δεν το περίμενα να είναι τόσο απογοητευτικά τα πράγματα....Λογικά θα είσαι ωρομίσθια. Με την ελαστικοποίηση της εργασίας που προωθούν σε όλους τους τομείς ,να μη σου φανεί διόλου παράξενο αν αντί για έναν αναπληρωτή παίρνουν 2 και 3 ωρομισθίους. Πιο οικονομικά τους έρχεται και είναι πολλοί ευχαριστημένοι ,αφού ...νομίζουν ότι έχουν κανονική δουλειά...Και σιγά μην πάω στην τελική ωρομίσθια για 2 μόρια. Τι θα μου χρησιμεύσουν? Ούτως ή άλλως στους τελευταίους 100 είμαι του ΑΣΕΠ. Άρα σε καμιά ερημιά θα με στείλουν ότι και να κάνω. Οπότε κρατάω την πρωινή μου δουλειά και τα ιδιαίτερά μου για φέτος και κάνω υπομονή. Ήλπιζα για αναπλήρωση αλλά πραγματικά απογοητεύτηκα πλήρως...Σωστά σκέφτεσαι. Τουλάχιστον εσύ κι εγώ έχουμε εξασφαλίσει το διορισμό μας ,έστω του χρόνου. Δε θα πρέπει να ξεχνάμε και τους άλλους που είναι σε χειρότερη μοίρα. Μακάρι να ήταν αλλιώς τα πράγματα ! Μακάρι να γίνονταν μαζικοί διορισμοί (ποι είναι εντελώς αναγκαίοι !!!) και να συζητούσαμε σε άλλη βάση και μόνο για εκπαιδευτικά θέματα !