0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Καλά τα πράγματα είναι χάλια. Ούτε ωρομίσθια δε με βλέπω με 17 και κάτι μόρια και θέση κοντά στο 1600 στον καθαρό. Υπομονή επομένως άλλον έναν χρόνο μέχρι τον πολυπόθητο διορισμό...
Παράθεση από: Rwxanh στις Αυγούστου 04, 2009, 09:36:01 amΚαλά τα πράγματα είναι χάλια. Ούτε ωρομίσθια δε με βλέπω με 17 και κάτι μόρια και θέση κοντά στο 1600 στον καθαρό. Υπομονή επομένως άλλον έναν χρόνο μέχρι τον πολυπόθητο διορισμό...Ιδού η τρέλα σε όλο της το μεγαλείο. Διοριστέα ΑΣΕΠ να έχει λιγότερα μόρια από εμένα που είμαι απλώς επιτυχούσα, να μη βλέπει ούτε ωρομισθία φέτος, ενώ η άλλη βλέπει αναπλήρωση και του χρόνου να διορίζεται! Ρωξάνη, μην πάρεις στραβά τα λόγια μου, προς θεού, με το σύστημα τα βάζω. Μακάρι, ωστόσο, να ήμουν στη θέση σου!
Παράθεση από: morgan στις Αυγούστου 04, 2009, 12:45:59 pmΠαράθεση από: Rwxanh στις Αυγούστου 04, 2009, 09:36:01 amΚαλά τα πράγματα είναι χάλια. Ούτε ωρομίσθια δε με βλέπω με 17 και κάτι μόρια και θέση κοντά στο 1600 στον καθαρό. Υπομονή επομένως άλλον έναν χρόνο μέχρι τον πολυπόθητο διορισμό...Ιδού η τρέλα σε όλο της το μεγαλείο. Διοριστέα ΑΣΕΠ να έχει λιγότερα μόρια από εμένα που είμαι απλώς επιτυχούσα, να μη βλέπει ούτε ωρομισθία φέτος, ενώ η άλλη βλέπει αναπλήρωση και του χρόνου να διορίζεται! Ρωξάνη, μην πάρεις στραβά τα λόγια μου, προς θεού, με το σύστημα τα βάζω. Μακάρι, ωστόσο, να ήμουν στη θέση σου!Ελπίζω η άλλη που διορίζεται του χρόνου να είσαι εσύ πάντως! Όσο για την τρέλα του συτήματος, αυτό ξαναπέστο.Δεν είμαι εγώ. Για σένα μιλούσα.
Παράθεση από: Rwxanh στις Αυγούστου 04, 2009, 09:36:01 amΚαλά τα πράγματα είναι χάλια. Ούτε ωρομίσθια δε με βλέπω με 17 και κάτι μόρια και θέση κοντά στο 1600 στον καθαρό. Υπομονή επομένως άλλον έναν χρόνο μέχρι τον πολυπόθητο διορισμό...Ιδού η τρέλα σε όλο της το μεγαλείο. Διοριστέα ΑΣΕΠ να έχει λιγότερα μόρια από εμένα που είμαι απλώς επιτυχούσα, να μη βλέπει ούτε ωρομισθία φέτος, ενώ η άλλη βλέπει αναπλήρωση και του χρόνου να διορίζεται! Ρωξάνη, μην πάρεις στραβά τα λόγια μου, προς θεού, με το σύστημα τα βάζω. Μακάρι, ωστόσο, να ήμουν στη θέση σου!Ελπίζω η άλλη που διορίζεται του χρόνου να είσαι εσύ πάντως! Όσο για την τρέλα του συτήματος, αυτό ξαναπέστο.
Παράθεση από: Rwxanh στις Αυγούστου 04, 2009, 12:50:41 pmΠαράθεση από: morgan στις Αυγούστου 04, 2009, 12:45:59 pmΠαράθεση από: Rwxanh στις Αυγούστου 04, 2009, 09:36:01 amΚαλά τα πράγματα είναι χάλια. Ούτε ωρομίσθια δε με βλέπω με 17 και κάτι μόρια και θέση κοντά στο 1600 στον καθαρό. Υπομονή επομένως άλλον έναν χρόνο μέχρι τον πολυπόθητο διορισμό...Ιδού η τρέλα σε όλο της το μεγαλείο. Διοριστέα ΑΣΕΠ να έχει λιγότερα μόρια από εμένα που είμαι απλώς επιτυχούσα, να μη βλέπει ούτε ωρομισθία φέτος, ενώ η άλλη βλέπει αναπλήρωση και του χρόνου να διορίζεται! Ρωξάνη, μην πάρεις στραβά τα λόγια μου, προς θεού, με το σύστημα τα βάζω. Μακάρι, ωστόσο, να ήμουν στη θέση σου!Ελπίζω η άλλη που διορίζεται του χρόνου να είσαι εσύ πάντως! Όσο για την τρέλα του συτήματος, αυτό ξαναπέστο.Δεν είμαι εγώ. Για σένα μιλούσα.Οκ. Τότε σου εύχομαι γρήγορο διορισμό.
Γεια σας συνάδελφοι.Ίσως είμαι λίγο εκτός θέματος αλλά θα ήθελα να μου απαντήσει κάποιος πουείδε τους νέους πίνακες αναπληρωτών.Υπάρχει περίπτωση να αποκτά κάποιος 9 μόρια προϋπηρεσίας μέσα σε ένα χρόνο με άλλο τρόπο εκτός από αναπλήρωση;