0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
συγγνώμη ,,, αλλά έχω καταμπερδευτεί..........αν θέλει κάποιος βοηθάει..δηλαδή,,, πόσες θέσεις αφαιρούμε απ τον ακαθάριστο πίνακα αναπληρωτών για να βρούμε την πραγματική σειρά μας
Παράθεση από: aristos2 στις Αυγούστου 10, 2009, 08:24:20 amΥπάρχουν κάποιες διαφοροποιήσεις στον πίνακα των αν/τών. Για π.χ. έχω χάσει 4 θέσεις. Προς Πέτρο - Οβίδιο: μήπως γίνεται ν' ανανεωθεί η εκκαθάριση (είναι σημαντικό για μας που βρισκόμαστε στο μεταίχμιο);Ναι τώρα το πρόσεξα κι εγώ. Φαίνεται προέκυψαν μετά τις ενστάσεις. Κι εγώ έχασα 3 θέσεις. Άντε να δούμε...
Υπάρχουν κάποιες διαφοροποιήσεις στον πίνακα των αν/τών. Για π.χ. έχω χάσει 4 θέσεις. Προς Πέτρο - Οβίδιο: μήπως γίνεται ν' ανανεωθεί η εκκαθάριση (είναι σημαντικό για μας που βρισκόμαστε στο μεταίχμιο);
Τι είναι η χώρα της Ε.Ε.;Η προϋπηρεσία από σχολείο τέτοιας χώρας τι διευκρίνηση απαιτεί;
Kάποιος έχει εργαστεί ως εκπαιδευτικός σε τέτοια χώρα κι, επιστρέφοντας, φέρει την προϋπηρεσία του στον πίνακα αν/τών..., απλό.
και εγώ 4 θέσεις έπεσα...!!!
Παράθεση από: aristos2 στις Αυγούστου 10, 2009, 03:48:33 pmKάποιος έχει εργαστεί ως εκπαιδευτικός σε τέτοια χώρα κι, επιστρέφοντας, φέρει την προϋπηρεσία του στον πίνακα αν/τών..., απλό.http://www.youtube.com/watch?v=OdhDVGSwKDc Αλλος για τον πίνακα...........