*

Ψηφοφορία

ΠΙΘΑΝΗ

19,5
20
20,5
21
21,5
22
22,5

Αποστολέας Θέμα: ΠΕ02 - Πρόβλεψη για μόρια στο νέο πίνακα αναπληρωτών.  (Αναγνώστηκε 403388 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος GR

• Έμπειρο μέλος
    • Προφίλ
Απ: ΠΕ02 - Πρόβλεψη για μόρια στο νέο πίνακα αναπληρωτών.
« Απάντηση #1470 στις: Αυγούστου 10, 2009, 08:26:56 pm »
SOS...Ανακαλυψα ατομο στον πινακα αναπληρωτων που ενω περισυ ειχε 11 κατι μορια φετος εμφανισε 20 κατι.Πριν παθω εγκεφαλικο ειχα την ψυχραιμια να κοιταξω αν τα 9 κατι μορια που πηρε φετος ηταν σε γκρι κουτακι.Οχι δεν ηταν.Αρα η κοπελα αυτη κληθηκε αναπληρωτρια με 11 μορια.Προφανως δουλεψε σε τμημα ενταξης σκεφτηκα και καπως ηρεμησα.Αν ομως οντως συμβαινει αυτο εμενα γιατι με καβαλαει και στον πινακα αναπληρωτων και στων ωρομισθιων;
εκανα και ορθογραφικο απο το ζηλο μου....

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)

Αποσυνδεδεμένος sharon

• Πλήρες μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #1471 στις: Αυγούστου 11, 2009, 12:18:34 am »
SOS...Ανακαλυψα ατομο στον πινακα αναπληρωτων που ενω περισυ ειχε 11 κατι μορια φετος εμφανισε 20 κατι.Πριν παθω εγκεφαλικο ειχα την ψυχραιμια να κοιταξω αν τα 9 κατι μορια που πηρε φετος ηταν σε γκρι κουτακι.Οχι δεν ηταν.Αρα η κοπελα αυτη κληθηκε αναπληρωτρια με 11 μορια.Προφανως δουλεψε σε τμημα ενταξης σκεφτηκα και καπως ηρεμησα.Αν ομως οντως συμβαινει αυτο εμενα γιατι με καβαλαει και στον πινακα αναπληρωτων και στων ωρομισθιων;

τι είναι το τμήμα ένταξης???? μήπως η κοπελιά είναι 3τεκνη???ή μήπως κλήθηκε ωρομίσθια σε δυσπρόσιτο????

Αποσυνδεδεμένος AntreaEirini

• Moderator
  • Ιστορικό μέλος
  • Φύλο: Γυναίκα
  • ΠΕ 02
    • Προφίλ
« Απάντηση #1472 στις: Αυγούστου 11, 2009, 01:19:00 am »
Έχω εντοπίσει τρεις περιπτώσεις τέτοιες και αυτό που μου είπαν είναι ότι μπορεί να ήταν αναπληρωτές σε εκκλησιαστικά, ειδικά σχολεία και άλλες υπηρεσίες που προσλαμβάνουν χωρίς κανένα απολύτως αντικειμενικό κριτήριο. Μάλιστα οι δύο από τους τρεις που είδα με μηδενική ή ελάχιστη προϋπηρεσία εμφάνισαν πέρσι μόρια αναπλήρωσης από δυσπρόσιτο (16,8 και οι δύο) !!! Και φέτος είναι στον πίνακα με 24+ και 26+ μόρια!

Αποσυνδεδεμένος mariagal

• Προχωρημένο μέλος
  • **
    • Προφίλ
« Απάντηση #1473 στις: Αυγούστου 11, 2009, 10:03:00 am »
στο Ηράκλειο υπάρχει άτομο, γόνος οικογένειας των πολιτικών πραγμάτων της ΝΔ, το οποίο μάλιστα στους διαγωνισμούς καθόταν μπροστά μου κ μου παραπονιόταν ότι δεν μπορεί ούτε τη βάση να πιάσει...αυτό το άτομο έπαιρνε πάντα 1ο ωρα στην πδσ και είναι ηλικίας 31 ετών. Μαντέψτε....φέτος διορίζεται μ ετους 24μηνίτες! κι ας παλεύουμε εμείς με ασεπ για αξιοκρατία....

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)

Αποσυνδεδεμένος AntreaEirini

• Moderator
  • Ιστορικό μέλος
  • ΠΕ 02
    • Προφίλ
« Απάντηση #1474 στις: Αυγούστου 11, 2009, 10:09:00 am »
στο Ηράκλειο υπάρχει άτομο, γόνος οικογένειας των πολιτικών πραγμάτων της ΝΔ, το οποίο μάλιστα στους διαγωνισμούς καθόταν μπροστά μου κ μου παραπονιόταν ότι δεν μπορεί ούτε τη βάση να πιάσει...αυτό το άτομο έπαιρνε πάντα 1ο ωρα στην πδσ και είναι ηλικίας 31 ετών. Μαντέψτε....φέτος διορίζεται μ ετους 24μηνίτες! κι ας παλεύουμε εμείς με ασεπ για αξιοκρατία....

Για να διορίζεται με 24μηνο σημαίνει ότι 1 φορά τουλάχιστον πέτυχε σε ΑΣΕΠ. Πάλι καλά, κάτι είναι κι αυτό...
Αυτά είναι τα καταπληκτικά παράθυρα της ΠΔΣ...
Κι άντε να δούμε πώς θα τα κλείσουμε γιατί πολύ μπάζει!!
« Τελευταία τροποποίηση: Αυγούστου 11, 2009, 10:13:53 am από AntreaEirini »

Αποσυνδεδεμένος katerina24

• Νέο μέλος
  • *
    • Προφίλ
« Απάντηση #1475 στις: Αυγούστου 11, 2009, 11:39:17 am »
Καλημέρα παιδια! Θα ήθελα να κάνω μια ερώτηση : Είναι η πρώτη χρονιά που ίσως έχω ελπίδες για αναπλήρωση και αντιμετωπίζω κάποιο πρόβλημα. Κάποιοι μαθητές που είχα πέρσι μου ζήτησαν να τους κάνω ιδιαίτερα μαθήματα φέτος που είναι Γ΄ λυκείου.Η συνείδησή μου μου λέει να μην τους αναλάβω, γιατι υπάρχει η πιθανότητα να με καλεσουν, οπότε θα πρέπει να τους αφήσω τότε. Από αυτά όμως που ακούω για τους ΟΑΕΔίτες αρχίζω και προβηματίζομαι. Υπάρχει κάποιος με ανάλογους προβληματισμούς; Τι με συμβουλεύεται να κάνω;

Αποσυνδεδεμένος Lara

• Ιστορικό μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #1476 στις: Αυγούστου 11, 2009, 11:59:14 am »
πόσα μόρια έχεις? Σε ρωτάω, γιατί μπορεί να φύγεις γρήγορα...
Επίσης, καλό θα ήταν να μην τους αναλάβεις, αν είσαι σίγουρη για αναπληρώτρια.
Πες τους το από τώρα. Είναι καλύτερες οι έντιμες εξηγήσεις.

• Νέο μέλος
  • *
    • Προφίλ
« Απάντηση #1477 στις: Αυγούστου 11, 2009, 12:08:58 pm »
Έχω 22,689 μόρια κι από ότι διαβάζω εδώ στο φόρουμ μάλλον θα με καλέσουν, αλλα ΜΑΛΛΟΝ! Κι εγώ πιστεύω ότι δεν πρέπει να τους αναλάβω, αλλά ζω σε κλειστή κοινωνία και πολύ φοβάμαι πως, αν δε φύγω, θα έχουν μάθει και άλλα παιδια πως είπα όχι σε κάποια άλλα και στο τέλος θα μείνω χωρίς τίποτα! Α, και για ωρομίσθια ,εχω δηλώσει για Κεντρική Μακεδονία, αλλά μόνο σε λίγες περιοχές, γιατί λόγω οικογένειας και παιδιού δε με παίρνει να μετακομίσω για τις λίγες ώρες της ωρομισθίας.

Αποσυνδεδεμένος katiafil

• Πλήρες μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #1478 στις: Αυγούστου 11, 2009, 01:01:31 pm »
Θα σου πρότεινα να αναλάβεις τα μαθήματα κανονικά και όταν με το καλό κληθείς αναπληρώτρια να τους συστήσεις κάποιον/α άξιο/α αντικαταστάτη, τονίζοντας πως ήταν αναπάντεχη η εξέλιξη αυτή για σένα!! Ξέρω πως είναι ιδιοτελές, αλλά όταν έχεις  οικογένεια η εργασία είναι αναγκαία. Εξάλλου τόσοι φιλόλογοι υπάρχουν, δεν θα βρεθεί κάποιος/α να δουλέψει στη θέση σου;;

adigoni

• Επισκέπτης
« Απάντηση #1479 στις: Αυγούστου 11, 2009, 01:04:06 pm »
Σωστό...Σκέψου να φύγεις Οκτώβρη....Τί θα κάνεις μέχρι τότε;;;;

Αποσυνδεδεμένος MANNI

• Έμπειρο μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
« Απάντηση #1480 στις: Αυγούστου 11, 2009, 02:12:28 pm »
Η υπαλληλος σε παραπληροφορησε τα μαλα.Το πιο χοντρο κατα τη γνωμη μου ηταν οτι απελυσαν τον ωρομισθιο μετα την επιστροφη αυτου που καλυπτε ΠΡΑΓΜΑ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΔΕ ΓΙΝΕΤΑΙ.Το αλλο που μου φαινεται εντελως παραλογο ειναι οι προσληψεις ΜΟΝΟ 12ωρομισθιων σε μια περιφερεια.Αυτο ομως μπορουν αλλοι Ηπειρωτες να σου το πουν.Και κατι τελευταιο.Θα πας σιγουρα αναπληρωτρια.
Κι όμως γίνεται το ξέρω προσωπικά. Με απέλυσαν έχοντας προλάβει να δουλέψω ως ωρομίσθια 3 βδομάδες μόνο γιατι μετα επέστρεψε η καθηγητρία. Αυτό έγινε στην Ηγουμενίτσα. Το ίδιο μου ξανασυνέβη στα Γιάννενα. Εκέι δούλεψα 4. Αυξήθηκε κατά ένα μήνα.

Ως προς το "παντεμενη" το δέχομαι ευπρόσδεκτα Πέτρο ;D αλλά θελώ να ξέρω τι γίνεται με την ωρομισθία σε άλλα μέρη΄λόγω τραυματικών εμπειριών! ???
[/quote]Και σε μένα είχε συμβεί πρ΄ππερσι στην Α Αθήνας .με κάλεσαν 20 Ιανουαρίου με 12 Μάη .Στις εξετάσεις ήρθε ο συνάδελφος που είχε πάρει άδεια ανατροφής 5χρονου τέκνου

Αποσυνδεδεμένος stratos91

• Ιστορικό μέλος
  • Φύλο: Άντρας
  • ΠΕ02
    • Προφίλ
« Απάντηση #1481 στις: Αυγούστου 11, 2009, 03:01:33 pm »
Η υπαλληλος σε παραπληροφορησε τα μαλα.Το πιο χοντρο κατα τη γνωμη μου ηταν οτι απελυσαν τον ωρομισθιο μετα την επιστροφη αυτου που καλυπτε ΠΡΑΓΜΑ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΔΕ ΓΙΝΕΤΑΙ.Το αλλο που μου φαινεται εντελως παραλογο ειναι οι προσληψεις ΜΟΝΟ 12ωρομισθιων σε μια περιφερεια.Αυτο ομως μπορουν αλλοι Ηπειρωτες να σου το πουν.Και κατι τελευταιο.Θα πας σιγουρα αναπληρωτρια.
Κι όμως γίνεται το ξέρω προσωπικά. Με απέλυσαν έχοντας προλάβει να δουλέψω ως ωρομίσθια 3 βδομάδες μόνο γιατι μετα επέστρεψε η καθηγητρία. Αυτό έγινε στην Ηγουμενίτσα. Το ίδιο μου ξανασυνέβη στα Γιάννενα. Εκέι δούλεψα 4. Αυξήθηκε κατά ένα μήνα.

Ως προς το "παντεμενη" το δέχομαι ευπρόσδεκτα Πέτρο ;D αλλά θελώ να ξέρω τι γίνεται με την ωρομισθία σε άλλα μέρη΄λόγω τραυματικών εμπειριών! ???
Και σε μένα είχε συμβεί πρ΄ππερσι στην Α Αθήνας .με κάλεσαν 20 Ιανουαρίου με 12 Μάη .Στις εξετάσεις ήρθε ο συνάδελφος που είχε πάρει άδεια ανατροφής 5χρονου τέκνου
[/quote]

Για το διάστημα αυτό που δούλεψες, πόσα μόρια συγκέντρωσες;

Αποσυνδεδεμένος sharon

• Πλήρες μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #1482 στις: Αυγούστου 11, 2009, 03:58:52 pm »
συγγνώμη ,,, αλλά έχω καταμπερδευτεί..........αν θέλει κάποιος βοηθάει..
δηλαδή,,, πόσες θέσεις αφαιρούμε απ τον ακαθάριστο πίνακα αναπληρωτών για να βρούμε την πραγματική σειρά μας ???

Υπάρχει καθαρισμένος ο πίνακας στο www.sunfiles.org. Πήγαινε να δεις τη σειρά σου.  ;) ;)

stratos91  σ ευχαριστώ ..δεν το ήξερα το sunfiles..
επίσης, δεν ήξερα ότι και στην ωρομισθία γίνεται της κακομοίρας .. φύγε συ,,, έλα συ..
(τι ώρα ήταν αυτή να περάσω στην πρώτη μου επιλογή...προ αμνημονεύτων ετών βεβαίως..πού να το ξερα???)

• Νέο μέλος
  • *
    • Προφίλ
« Απάντηση #1483 στις: Αυγούστου 11, 2009, 06:45:41 pm »
πόσα μόρια έχεις? Σε ρωτάω, γιατί μπορεί να φύγεις γρήγορα...
Επίσης, καλό θα ήταν να μην τους αναλάβεις, αν είσαι σίγουρη για αναπληρώτρια.
Πες τους το από τώρα. Είναι καλύτερες οι έντιμες εξηγήσεις.
Άρα τα μόριά μου είναι αρκετά;

Pde.gr, © 2005 - 2025

Το pde σε αριθμούς

Στατιστικά

μέλη
  • Σύνολο μελών: 32873
  • Τελευταία: eirini0709
Στατιστικά
  • Σύνολο μηνυμάτων: 1182745
  • Σύνολο θεμάτων: 19473
  • Σε σύνδεση σήμερα: 733
  • Σε σύνδεση έως τώρα: 2144