*

Ψηφοφορία

ΠΙΘΑΝΗ

19,5
20
20,5
21
21,5
22
22,5

Αποστολέας Θέμα: ΠΕ02 - Πρόβλεψη για μόρια στο νέο πίνακα αναπληρωτών.  (Αναγνώστηκε 403276 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

adigoni

• Επισκέπτης
Απ: ΠΕ02 - Πρόβλεψη για μόρια στο νέο πίνακα αναπληρωτών.
« Απάντηση #1512 στις: Αυγούστου 13, 2009, 11:10:55 am »
έλα ρε tonik μου τα χαλάς....κι εγώ σε ίδια κατάσταση με σένα είμαι ...λέω να πάμε με πανό στην Έκθεση της Θεσσαλονίκης και να ζητήσουμε αύξηση αναπληρωτών...... ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)

Αποσυνδεδεμένος tonik

• Ιστορικό μέλος
  • Φύλο: Γυναίκα
    • Προφίλ
« Απάντηση #1513 στις: Αυγούστου 13, 2009, 11:20:15 am »
Adigoni, ωραία ιδέα! Όσοι πιστοί (των 20, 21, 22 μορίων ομοιοπαθούντες και αναξιοπαθούντες συνάδελφοι), προσέλθετε στη Θεσσαλονίκη!  ;D ;D ;D ;D ;D
Η διαίρεση της αιωνιότητας σε δευτερόλεπτα, ώρες, μέρες και χρόνια, δεν έχει σημασία πλέον,
καθώς πρωταγωνιστικό ρόλο παίζει η τελειότητα της κάθε στιγμής.

adigoni

• Επισκέπτης
« Απάντηση #1514 στις: Αυγούστου 13, 2009, 11:21:44 am »
Πάμε...πάμε....θα δώσουμε δωρεάν ΣΟΥ

Αποσυνδεδεμένος AntreaEirini

• Moderator
  • Ιστορικό μέλος
  • ΠΕ 02
    • Προφίλ
« Απάντηση #1515 στις: Αυγούστου 13, 2009, 11:56:18 am »

Τελικά, καθώς είχα συμπεριληφθεί στις απαισιόδοξες φωνές του τόπικ που λέγαμε ότι η βάση αναπλήρωσης θα ανέβει γύρω στα 22-23 μόρια, δυστυχώς οι δυσοίωνες προβλέψεις επιβεβαιώθηκαν (όσο και αν ευχόμουν να διαψευστώ!). Είμαι και εγώ στα όρια με 21+ μόρια και για άλλη μια φορά, όπως και πέρσι και πρόπερσι φοβάμαι ότι η αναπλήρωση θα σταματήσει λίγες θέσεις μπροστά μου...

Πώς ακριβώς επιβεβαιώθηκαν οι δυσοίωνες προβλέψεις; Ακόμα δεν έχουμε δει τίποτα! Ούτε συνολικό αριθμό αναπληρωτών έχουν ανακοινώσει, ούτε έχουμε δει τον αριθμό αναπληρωτών της α' φάσης, ούτε τίποτα! Γιατί δεν περιμένουμε λίγο για να βγάλουμε συμπεράσματα;

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)

Αποσυνδεδεμένος mariagal

• Προχωρημένο μέλος
  • **
    • Προφίλ
« Απάντηση #1516 στις: Αυγούστου 13, 2009, 12:02:40 pm »
adigoni και katiafil δηλαδή πιστεύετε ότι πρέπει να κοιτάξω και λίγο τον εαυτούλη μου ε; Θα το σκεφτώ λοιπόν και θα αποφασίσω. Ευχαριστώ πολύ πάντως για τις προτάσεις και τη βοήθειά σας!

αυτες τις μερες αντιμετωπιζω το ιδιο προβλημα! κοιτα, εξηγηθηκα σε ολους εγω, τους ειπα το ενδεχομενο, κ αλλοι μου ειπαν οτι θα μεινουν σε μενα ενω αλλοι οτι θα φυγουν....επειδη κ εγω σε μικρο μερος ζω κ δε θα αντεχα το κραξιμο, ξεκαθαρισα τα πραγματα...απλα φοβαμαι μηπως το εκανα τσαμπα, γιατι εχω 23,5 μορια!!!μαλλον θα ειμαι στο οριο για αναπληρωση..

Αποσυνδεδεμένος GR

• Έμπειρο μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #1517 στις: Αυγούστου 13, 2009, 01:00:50 pm »
adigoni και katiafil δηλαδή πιστεύετε ότι πρέπει να κοιτάξω και λίγο τον εαυτούλη μου ε; Θα το σκεφτώ λοιπόν και θα αποφασίσω. Ευχαριστώ πολύ πάντως για τις προτάσεις και τη βοήθειά σας!

αυτες τις μερες αντιμετωπιζω το ιδιο προβλημα! κοιτα, εξηγηθηκα σε ολους εγω, τους ειπα το ενδεχομενο, κ αλλοι μου ειπαν οτι θα μεινουν σε μενα ενω αλλοι οτι θα φυγουν....επειδη κ εγω σε μικρο μερος ζω κ δε θα αντεχα το κραξιμο, ξεκαθαρισα τα πραγματα...απλα φοβαμαι μηπως το εκανα τσαμπα, γιατι εχω 23,5 μορια!!!μαλλον θα ειμαι στο οριο για αναπληρωση..
Αντε παλι τα ιδια με τα 23,5 μορια....

Αποσυνδεδεμένος katiafil

• Πλήρες μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #1518 στις: Αυγούστου 13, 2009, 01:07:25 pm »
Καλησπέρα και κουράγιο σε όλους! Έχω πετύχει σε τρεις συναπτούς διαγωνισμούς ΑΣΕΠ, ωρομίσθια τα δύο τελευταία χρόνια, ΠΔΣ ούτε λόγος στην περιοχή μου (είναι απίστευτα πολλοί οι φιλόλογοι στη Θεσσαλία!!). Δυστυχώς, λόγω οικογενειακών υποχρεώσεων δεν το αποφάσισα νωρίτερα για ωρομισθία σε άλλη περιφέρεια. Έτσι τώρα έχω 21 μόρια και με βλέπω για τρίτη χρονιά ωρομίσθια: να είμαι στο δρόμο με το αυτοκίνητο, να πληρώνω ξενοδοχεία μακριά από τον σύζυγο και το παιδάκι μου... Απελπισία μου ήρθε με όσα απίστευτα συμβαίνουν με τρίτεκνους(την νέα πρόταση που ακούστηκε), τους ευνοημένους του ΟΑΕΔ, την μείωση μισθών δημοσίου από 1/1/2010, το τεστ δεξιοτήτων κ.τ.λ.  (Σημ: δεν έχω προσωπικό πρόβλημα με τους τρίτεκνους, απλά έχω χάσει 2 χρονιές τη σειρά μου για αναπλήρωση εξαιτίας τους και δυστυχώς δεν μπορούμε να αποκτήσουμε άλλο παιδί..)

katiafil,,,με 21 μόρια κατα πάσα πιθανότητα θα πας αναπληρώτρια..εκεί ακούγεται ότι θα διαμορφωθεί η βάση για φέτος..
να σε ρωτήσω .. σε ποια περιφέρεια δούλεψες ωρομίσθια ??? πόσα μόρια είχες την πρώτη χρονιά που σε κάλεσαν και πόσα τη δεύτερη???

Δύο χρόνια δούλεψα στην περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας, 2007-8 Ευρυτανία με 14 μόρια και 2008-9 Φθιώτιδα με 18 μόρια. Στον τελευταίο νομό είναι όλοι τους μ... , γιατί δεν μου δίνανε 2 ώρες ΠΔΣ να συμπληρώσω το 11ωρο.!! Ισχυρίζονταν πως αφού δεν έχω κάνει αίτηση ΠΔΣ στο νομό δεν μπορούσεαν να μ' αφήσουν να κάνω μάθημα..Στο νομό μου ούτε λόγος για ΠΔΣ, θέλεις βουλευτή, για να κάνεις μάθημα με αποτέλεσμα φέτος με 9 ώρες τη βδομάδα να χάσω 1 μόριο στην προυπηρεσία μου και να "πέσω" 100 περίπου θέσεις στον πίνακα των αναπληρωτών..

Αποσυνδεδεμένος katerina24

• Νέο μέλος
  • *
    • Προφίλ
« Απάντηση #1519 στις: Αυγούστου 13, 2009, 01:22:49 pm »

Νομίζω κι εγώ ότι με 23,5 μόρια την έχεις σίγουρη την αναπλήρωση. Είπαμε κλαίνε οι χήρες κλαίνε κι οι παντρεμένες!

Αποσυνδεδεμένος katerina24

• Νέο μέλος
  • *
    • Προφίλ
« Απάντηση #1520 στις: Αυγούστου 13, 2009, 01:25:45 pm »
Καλησπέρα και κουράγιο σε όλους! Έχω πετύχει σε τρεις συναπτούς διαγωνισμούς ΑΣΕΠ, ωρομίσθια τα δύο τελευταία χρόνια, ΠΔΣ ούτε λόγος στην περιοχή μου (είναι απίστευτα πολλοί οι φιλόλογοι στη Θεσσαλία!!). Δυστυχώς, λόγω οικογενειακών υποχρεώσεων δεν το αποφάσισα νωρίτερα για ωρομισθία σε άλλη περιφέρεια. Έτσι τώρα έχω 21 μόρια και με βλέπω για τρίτη χρονιά ωρομίσθια: να είμαι στο δρόμο με το αυτοκίνητο, να πληρώνω ξενοδοχεία μακριά από τον σύζυγο και το παιδάκι μου... Απελπισία μου ήρθε με όσα απίστευτα συμβαίνουν με τρίτεκνους(την νέα πρόταση που ακούστηκε), τους ευνοημένους του ΟΑΕΔ, την μείωση μισθών δημοσίου από 1/1/2010, το τεστ δεξιοτήτων κ.τ.λ.  (Σημ: δεν έχω προσωπικό πρόβλημα με τους τρίτεκνους, απλά έχω χάσει 2 χρονιές τη σειρά μου για αναπλήρωση εξαιτίας τους και δυστυχώς δεν μπορούμε να αποκτήσουμε άλλο παιδί..)

katiafil,,,με 21 μόρια κατα πάσα πιθανότητα θα πας αναπληρώτρια..εκεί ακούγεται ότι θα διαμορφωθεί η βάση για φέτος..
να σε ρωτήσω .. σε ποια περιφέρεια δούλεψες ωρομίσθια ??? πόσα μόρια είχες την πρώτη χρονιά που σε κάλεσαν και πόσα τη δεύτερη???

Δύο χρόνια δούλεψα στην περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας, 2007-8 Ευρυτανία με 14 μόρια και 2008-9 Φθιώτιδα με 18 μόρια. Στον τελευταίο νομό είναι όλοι τους μ... , γιατί δεν μου δίνανε 2 ώρες ΠΔΣ να συμπληρώσω το 11ωρο.!! Ισχυρίζονταν πως αφού δεν έχω κάνει αίτηση ΠΔΣ στο νομό δεν μπορούσεαν να μ' αφήσουν να κάνω μάθημα..Στο νομό μου ούτε λόγος για ΠΔΣ, θέλεις βουλευτή, για να κάνεις μάθημα με αποτέλεσμα φέτος με 9 ώρες τη βδομάδα να χάσω 1 μόριο στην προυπηρεσία μου και να "πέσω" 100 περίπου θέσεις στον πίνακα των αναπληρωτών..
Αυτά τα μόρια που αναφέρεις μήπως είναι πάρα πολλά; Ανέφερες πιο πάνω ότι έχεις 21 μόρια! 14+18 όμως κάνουν 32! Και τα μόρια από τις επιτυχίες σου στον ΑΣΕΠ;

Αποσυνδεδεμένος ippokratis

• Προχωρημένο μέλος
  • **
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
« Απάντηση #1521 στις: Αυγούστου 13, 2009, 01:26:20 pm »
Λάθος διατύπωση, τρίτεκνους εννοούσα..να και κάτι που δεν ψηφίστηκε φετος :)

Αποσυνδεδεμένος olgalia

• Ιστορικό μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #1522 στις: Αυγούστου 13, 2009, 01:27:26 pm »
Κοίταξα τα κιτάπια μου για τους διορισμούς αναπληρωτών τη χρονιά 2007-2008 που ήταν η 1η χρονιά ΑΣΕΠ όπως και η φετινή και που προσλήφθηκαν πολλοί αναπληρωτές, όπως επισήμαναν κι άλλοι, περίπου 1200.
Λοιπόν τότε, σύμφωνα με τις σημειώσεις μου, μέχρι 19/11/2007 είχε κληθεί το νο 981 και 22/1/2008 ο τελευταίος αναπληρωτής είχε σειρά 1050, όλοι αυτοί μη τρίτεκνοι. Ίσως και φέτος τα πράγματα να κινηθούν κάπως έτσι.
Οπότε όσοι στους εκκαθαρισμένους πίνακες (όπως του Sun) έχετε σειρά μέχρι 1050, πολύ πιθανό να κληθείτε αναπληρωτές (εγώ δυστυχώς είμαι στο 1100 -γκαντεμιά ε; ας όψονται οι ΟΑΕΔίτες).
Κάποιοι που ασχολούνται περισσότερο με αυτά τα ζητήματα και τα ξέρουν καλύτερα, ας μας πουν αν μπορεί να ισχύσει κάτι τέτοιο ή αν λέω αρλούμπες :-\
Μπορείς να δώσεις μόνο αυτό που έχεις και γι αυτό καλά θα κάνεις να προσπαθήσεις να αποκτήσεις κάτι...

Αποσυνδεδεμένος katiafil

• Πλήρες μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #1523 στις: Αυγούστου 13, 2009, 01:49:29 pm »

Αυτά τα μόρια που αναφέρεις μήπως είναι πάρα πολλά; Ανέφερες πιο πάνω ότι έχεις 21 μόρια! 14+18 όμως κάνουν 32! Και τα μόρια από τις επιτυχίες σου στον ΑΣΕΠ;

Τα μόρια είναι από ΑΣΕΠ 2004 7.24 πάνω από τη βάση διά δύο, δηλ 3.62 , ΠΔΣ έχω 1,5  και ΑΣΕΠ 2006 9.5 μόρια. 2007-8 που πήγα Ευρυτανία είχα 7.24+1,5+ 9,5=14,62. Πέρυσι στη Φθιώτιδα πήρα τα 3,3 της προυπηρεσίας από Ευρυτανία+ 14,62= 17.92
Φέτος έχω: 3,3 από Ευρυτανία+ 3,4 από Φθιώτιδα + 1.5 ΠΔΣ + 4,81 (μισός ΑΣΕΠ 2006)  + 7,9 ΑΠΌ ασεπ φετεινό= 20, 9

Αποσυνδεδεμένος katiafil

• Πλήρες μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #1524 στις: Αυγούστου 13, 2009, 01:58:45 pm »

Τα μόρια είναι από ΑΣΕΠ 2004 7.24 πάνω από τη βάση διά δύο, δηλ 3.62 , ΠΔΣ έχω 1,5  και ΑΣΕΠ 2006 9.5 μόρια. 2007-8 που πήγα Ευρυτανία είχα 7.24+1,5+ 9,5=14,62. Πέρυσι στη Φθιώτιδα πήρα τα 3,3 της προυπηρεσίας από Ευρυτανία+ 14,62= 17.92
Φέτος έχω: 3,3 από Ευρυτανία+ 3,4 από Φθιώτιδα + 1.5 ΠΔΣ + 4,81 (μισός ΑΣΕΠ 2006)  + 7,9 ΑΠΌ ασεπ φετεινό= 20, 9

Σόρυ: τα 14,62 προέκυψαν από τον μισό ΑΣΕΠ 2004: 3,62. οπότε η πλειοψηφία των μορίων μου είναι από διαγωνισμούς και όχι από πραγματική προυπηρεσία ..

Αποσυνδεδεμένος aristos2

• Ιστορικό μέλος
  • Φύλο: Άντρας
  • Οι "δανειστές" επιτρέπουν την ύπαρξη σχολείων;
    • Προφίλ
« Απάντηση #1525 στις: Αυγούστου 13, 2009, 02:11:50 pm »

Aristos2, για να μη με μαλώσεις για την απαισιοδοξία μου, σπεύδω να διατυπώσω και μια αισιόδοξη άποψη: ελπίζω ότι οι προσλήψεις αναπληρωτών θα είναι περισσότερες από πέρσι λόγω των μειωμένων μόνιμων διορισμών (το λέω και το ξαναλέω στον εαυτό μου, για να το πιστέψω και εγώ, γιατί "έχουμε καεί από το χυλό και φυσάμε και το γιαούρτι " βρε παιδιά, πώς να μη χάσουμε την έρμη την αισιοδοξία μας με όλα αυτά που μας βρίσκουν!)
[/quote]

Δε σε μαλώνω ... Συνέχισε ν' απαισιοδοξείς, αφού σου κάνει ...καλό(!)

Κοίταξα τα κιτάπια μου για τους διορισμούς αναπληρωτών τη χρονιά 2007-2008 που ήταν η 1η χρονιά ΑΣΕΠ όπως και η φετινή και που προσλήφθηκαν πολλοί αναπληρωτές, όπως επισήμαναν κι άλλοι, περίπου 1200.
Λοιπόν τότε, σύμφωνα με τις σημειώσεις μου, μέχρι 19/11/2007 είχε κληθεί το νο 981 και 22/1/2008 ο τελευταίος αναπληρωτής είχε σειρά 1050, όλοι αυτοί μη τρίτεκνοι. Ίσως και φέτος τα πράγματα να κινηθούν κάπως έτσι.
Οπότε όσοι στους εκκαθαρισμένους πίνακες (όπως του Sun) έχετε σειρά μέχρι 1050, πολύ πιθανό να κληθείτε αναπληρωτές (εγώ δυστυχώς είμαι στο 1100 -γκαντεμιά ε; ας όψονται οι ΟΑΕΔίτες).
Κάποιοι που ασχολούνται περισσότερο με αυτά τα ζητήματα και τα ξέρουν καλύτερα, ας μας πουν αν μπορεί να ισχύσει κάτι τέτοιο ή αν λέω αρλούμπες :-\

Τα ξαναλέω: 2007/08, 1242 αν/τές (α' φάση - καθυστερημένη χρονικά, λόγω εκλογών -2/10/2007, 727 αν/τές)
Σημειωτέον, οι διορισμοί και τότε λιγότεροι από φέτος.
Δεν υπάρχει περίπτωση να μην προσεγγίσουν ή και ξεπεράσουν τον τότε αριθμόοοοοοοοοοοοοοοοοοο! (1242)

Οι έχοντες 23,5 μόρια έχουν κουράσειιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι!
Πριν απ’ τα μάτια μου ήσουν φως.
Πριν απ’ τον Έρωτα έρωτας
Κι όταν σε πήρε το φιλί,
Γυναίκα ...

Pde.gr, © 2005 - 2025

Το pde σε αριθμούς

Στατιστικά

μέλη
  • Σύνολο μελών: 32873
  • Τελευταία: eirini0709
Στατιστικά
  • Σύνολο μηνυμάτων: 1182742