0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Καλησπέρα .Γιατί στον πίνακα σου έχω χειρότερη σειρά από τη σειρά που έχω στον πίνακα του Υπουργείου αν αφαιρέσω τους 611 διορισθέντες;
Για καταστροφολόγους: η θέση μου βελτιώθηκε : 1068 απο 1074 στις αρχικές προβλέψεις.Με 53 3τεκνους μπροστά μου μάλλον,φεύγω με 1269 κλήσεις , με τα σημερινά δεδομένα που ελάχιστα θα βελτιωθούν. Αυτά ... Γειά σας, για σήμερα. Α, ξέχασα ..., με 23,5 μόρια δε θα κληθούν αναπληρωτές!
Παράθεση από: aristos2 στις Αυγούστου 13, 2009, 07:10:53 pmΓια καταστροφολόγους: η θέση μου βελτιώθηκε : 1068 απο 1074 στις αρχικές προβλέψεις.Με 53 3τεκνους μπροστά μου μάλλον,φεύγω με 1269 κλήσεις , με τα σημερινά δεδομένα που ελάχιστα θα βελτιωθούν. Αυτά ... Γειά σας, για σήμερα. Α, ξέχασα ..., με 23,5 μόρια δε θα κληθούν αναπληρωτές! ειλικρινα, μια μεγαλη συγγνωμη αν κουρασα. ειμαι πολυ αγχωμενη, με δυσκολες οικογενειακες καταστασεις και μαλλον δε σκεφτομαι σωστα ή ακουω τα λαθος ατομα...παντως, εκτιμω πολυ τα οσα λες και τα παρακολουθω με σεβασμο. καλη τυχη σε ολους μας...[/quoteKανένα συγνώμη. Καταλαβαίνω τον οποιοδήποτε και ό,τι περνάει. Το ίδιο ισχύει και για μένα. Υπομονή κι αισιοδοξία. Το λέω σ' εσένα για να το ακούω κι εγώ.
Επειδή, από τον άνισο αγώνα που κάνω - και κάνουμε ορισμένοι - ενάντια σε χίλιες δυο τρύπες, παράθυρα, αλεξιπτωτιστές, που το σύστημα εντέχνως επιτρέπει, νιώθω πια πολύ κουρασμένος, θέλω ειλικρινά να ευχαριστήσω όλους όσοι, συνειδητά ή ασυνείδητα και ο καθένας με τον τρόπο του, ως τώρα μ' έχουν στηρίξει μέσα σε τούτο το φόρουμ: τον Κόζι, το Σαν, τη Λάρα, τη Χρυσούλα , την Αηηηη, τη Μπικίνι, τον Πέτρο, τον Οβίδιο, το
Aristos2 στον νέο πίνακα μετά τους διορισμούς είμαι στο 1169..πόσους αναπληρωτές πρέπει να πάρουν για ναχω ελπίδες? Πρέπει να αφαιρέσω τυχόν επιπλέον άτομα που είναι μπροστά απο μένα ωστε να βελτιωθεί λίγο ακόμα η θέση μου???Ευχαριστώ...
Αριστο δεν πιστευω να φυγεις απο το φορουμ ;Αφου κ εγω που εχω μια νοτα απαισιοδοξιας απο τη φυση μου απο εσενα αντλω κουραγιο.Οχι να μεινεις σου λεω κ οταν σε παρουν εγω θα χαρω περισσοτερο κ απο τη δικια μου προσληψη(δηλ πρωτα ο θεος).ps: Ασχετο. Εχετε δει τη διαφημιση απο το μαγκνουμ με τον παππου , να φυγετε σας λεω να πατε αλλου ;DΠλακα δεν εχει;