0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Παράθεση από: AntreaEirini στις Αυγούστου 19, 2009, 01:00:07 amΜάλλον εσύ δεν καταλαβαίνεις ότι μιλάμε για το ίδιο πράγμα! Οι συμπληρωματικοί διορισμοί γίνονται από τους επιλαχόντες! Και έγιναν και πέρσι! http://www.pde.gr/forum/index.php?cat=11;tpstart=120Σελίδα 13 από το "Αναπληρωτές - Ωρομίσθιοι" στο μενού! Κι εγώ απορώ, αλλά μάλλον για το ύφος! Για το ίδιο πράγμα δεν μιλάγαμε.Ν' αφιερώνει κάποιος χρόνο να σου εξηγήσει κάτι που , ούτως ή άλλως, σαφέστατα διατύπωσε και να πρέπει, στη συνέχεια ν' "απολογηθεί' για το ύφος του ..., πάει πολύ! Συνέχισε ν' απορείς, κάνε μια προσπάθεια και ν' αντιλαμβάνεσαι.
Μάλλον εσύ δεν καταλαβαίνεις ότι μιλάμε για το ίδιο πράγμα! Οι συμπληρωματικοί διορισμοί γίνονται από τους επιλαχόντες! Και έγιναν και πέρσι! http://www.pde.gr/forum/index.php?cat=11;tpstart=120Σελίδα 13 από το "Αναπληρωτές - Ωρομίσθιοι" στο μενού! Κι εγώ απορώ, αλλά μάλλον για το ύφος!
O aristos2 μάλλον αναφέρεται στους επιπλέον διορισμούς σε δυσπρόσιτα που είχαν γίνει το 2003 και το 2004 (από ΑΣΕΠ 2000 και 2002). Αυτοί είχαν γίνει λόγω δικαστικών αποφάσεων. Δεν ξαναέγιναν τέτοιοι διορισμοί.Έχουν γίνει προσφυγές και από επιτυχόντες του 2005 και του 2007 για τις επιπλέον θέσεις που δόθηκαν στον ενιαίο πίνακα με το παλιό 30μηνο, αλλά δεν ξέρω την τύχη και την κατάληξή τους...
who is petros βρε παιδιά;;παααλι αδιάβαστη είμαι!!έχετε δει τον ανανεωμένο του kastamonitsa ;;;πριν λίγο τον χάζευα.μοικρες αποκλίσεις από του/της hamilton. στην αναμονή λοιπόν
Νέος Εκκαθαρισμένος Πίνακας Αναπληρωτών με (μετά τους Διορισμούς, χωρίς Πολύτεκνους) Φιλολόγων ΠΕ02 με Αλφαβητική σειρά και Πίνακας με Φθίνουσα Σειρά από τον Petros005www.sunfiles.org
Παράθεση από: alexpap στις Αυγούστου 19, 2009, 11:47:08 amwho is petros βρε παιδιά;;παααλι αδιάβαστη είμαι!!έχετε δει τον ανανεωμένο του kastamonitsa ;;;πριν λίγο τον χάζευα.μοικρες αποκλίσεις από του/της hamilton. στην αναμονή λοιπόνΠαράθεση από: Sun στις Αυγούστου 13, 2009, 07:50:39 pmΝέος Εκκαθαρισμένος Πίνακας Αναπληρωτών με (μετά τους Διορισμούς, χωρίς Πολύτεκνους) Φιλολόγων ΠΕ02 με Αλφαβητική σειρά και Πίνακας με Φθίνουσα Σειρά από τον Petros005www.sunfiles.orgΕυχαριστώ γλυκό μου!!!είσαι πολύ καλλη!!είναι και με αλφαβητική σειρά !!
Παράθεση από: aristos2 στις Αυγούστου 18, 2009, 08:45:45 pmΠαράθεση από: TYXEROULA στις Αυγούστου 18, 2009, 08:31:24 pmΓια μενα τουλαχιστον τα πηγες περιφημα!Ολοι εχουμε αναγκη την ελπιδα αλλιως δε θα βρισκομασταν εδω να αναλυουμε και να κανουμε προβλεψεις για ενα θεμα που στην ουσια κανενας δε γνωριζει εκ των εσω.Το μονο λοιπον που μπορουμε να κανουμε ειναι να ελπιζουμε ο καθενας το καλυτερο για τον εαυτο του.Ωστοσο επειδη αναγνωριζω καποια ποιοτητα αναμεσα μας,μπορω να υποστηριξω πως ανθρωποι που αξιζουν και εχουν ορεξη για δουλεψουν δε χανονται!Και στο κατω-κατω στο δημοσιο δε δουλευεις...Τυχερούλα, καλά τα λες ...Πάντως και στο δημόσιο δουλεύεις, αν το επιθυμείς και αντισταθείς στην περιρέουσα ατμόσφαιρα. Έχεις δε κι έναν πιο σύνθετο κι ενδιαφέροντα ρόλο, από του διδάσκοντα σε φροντιστήριο για παράδειγμα.Σε βρισκω πολυ σωστο!Καλο θα ηταν εξαλλου να μην πιστευουμε σε στερεοτυπα.Προσωπικα μαλιστα θα ηθελα να διδαξω σε σχολειο εστω ως ωρομισθια για την προκληση του διαφορετικου!Τι λες με 16 μοριακια θα τα καταφερω για την αττικη?
Παράθεση από: TYXEROULA στις Αυγούστου 18, 2009, 08:31:24 pmΓια μενα τουλαχιστον τα πηγες περιφημα!Ολοι εχουμε αναγκη την ελπιδα αλλιως δε θα βρισκομασταν εδω να αναλυουμε και να κανουμε προβλεψεις για ενα θεμα που στην ουσια κανενας δε γνωριζει εκ των εσω.Το μονο λοιπον που μπορουμε να κανουμε ειναι να ελπιζουμε ο καθενας το καλυτερο για τον εαυτο του.Ωστοσο επειδη αναγνωριζω καποια ποιοτητα αναμεσα μας,μπορω να υποστηριξω πως ανθρωποι που αξιζουν και εχουν ορεξη για δουλεψουν δε χανονται!Και στο κατω-κατω στο δημοσιο δε δουλευεις...Τυχερούλα, καλά τα λες ...Πάντως και στο δημόσιο δουλεύεις, αν το επιθυμείς και αντισταθείς στην περιρέουσα ατμόσφαιρα. Έχεις δε κι έναν πιο σύνθετο κι ενδιαφέροντα ρόλο, από του διδάσκοντα σε φροντιστήριο για παράδειγμα.
Για μενα τουλαχιστον τα πηγες περιφημα!Ολοι εχουμε αναγκη την ελπιδα αλλιως δε θα βρισκομασταν εδω να αναλυουμε και να κανουμε προβλεψεις για ενα θεμα που στην ουσια κανενας δε γνωριζει εκ των εσω.Το μονο λοιπον που μπορουμε να κανουμε ειναι να ελπιζουμε ο καθενας το καλυτερο για τον εαυτο του.Ωστοσο επειδη αναγνωριζω καποια ποιοτητα αναμεσα μας,μπορω να υποστηριξω πως ανθρωποι που αξιζουν και εχουν ορεξη για δουλεψουν δε χανονται!Και στο κατω-κατω στο δημοσιο δε δουλευεις...
με τα εκκλησιαστικα γνωρίζει κάποιος τι παίζει?μπορούμε να κάνουμε όλοι οι επιτυχόντες αίτηση για αναπληρωτές-ωρομίθιοι??