0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Παράθεση από: AntreaEirini στις Αυγούστου 19, 2009, 11:49:23 amΠαράθεση από: alexpap στις Αυγούστου 19, 2009, 11:47:08 amwho is petros βρε παιδιά;;παααλι αδιάβαστη είμαι!!έχετε δει τον ανανεωμένο του kastamonitsa ;;;πριν λίγο τον χάζευα.μοικρες αποκλίσεις από του/της hamilton. στην αναμονή λοιπόνΠαράθεση από: Sun στις Αυγούστου 13, 2009, 07:50:39 pmΝέος Εκκαθαρισμένος Πίνακας Αναπληρωτών με (μετά τους Διορισμούς, χωρίς Πολύτεκνους) Φιλολόγων ΠΕ02 με Αλφαβητική σειρά και Πίνακας με Φθίνουσα Σειρά από τον Petros005www.sunfiles.orgΕυχαριστώ γλυκό μου!!!είσαι πολύ καλλη!!είναι και με αλφαβητική σειρά !!
Παράθεση από: alexpap στις Αυγούστου 19, 2009, 11:47:08 amwho is petros βρε παιδιά;;παααλι αδιάβαστη είμαι!!έχετε δει τον ανανεωμένο του kastamonitsa ;;;πριν λίγο τον χάζευα.μοικρες αποκλίσεις από του/της hamilton. στην αναμονή λοιπόνΠαράθεση από: Sun στις Αυγούστου 13, 2009, 07:50:39 pmΝέος Εκκαθαρισμένος Πίνακας Αναπληρωτών με (μετά τους Διορισμούς, χωρίς Πολύτεκνους) Φιλολόγων ΠΕ02 με Αλφαβητική σειρά και Πίνακας με Φθίνουσα Σειρά από τον Petros005www.sunfiles.orgΕυχαριστώ γλυκό μου!!!είσαι πολύ καλλη!!είναι και με αλφαβητική σειρά !!
who is petros βρε παιδιά;;παααλι αδιάβαστη είμαι!!έχετε δει τον ανανεωμένο του kastamonitsa ;;;πριν λίγο τον χάζευα.μοικρες αποκλίσεις από του/της hamilton. στην αναμονή λοιπόν
Νέος Εκκαθαρισμένος Πίνακας Αναπληρωτών με (μετά τους Διορισμούς, χωρίς Πολύτεκνους) Φιλολόγων ΠΕ02 με Αλφαβητική σειρά και Πίνακας με Φθίνουσα Σειρά από τον Petros005www.sunfiles.org
πιστεύω ότι η πρώτη φαση που αναμένεται σε λιγες μέρες θα είναι ενδεικτική των προθέσεων.........θα είναι?