0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Αυτό σημαίνει οτι και οι 371 δεν είναι ολοι μπροστά σου στον πίνακα αναπληρωτώνΚάποιοι είναι μετά απο εσένα στον πίνακα αναπληρωτών γιατι ισως έχεις περισσότερα μόρια ή λόγω ασεπ ή δυσπρόσιτου Υ.Γ. Ασχετο βέβαια aristo πιστεύω να είσαι πολύ ευχαριστημένος μετά το χθεσινό δυαράκι
εγω διαβασα το εν λογω αρθρο κ γελασα με τη ψυχη μου.Τα οσα ζηταει το υπεπθ θα μπορουσαν να γινουν μονο στη Σουηδια.Εδω οι μισοι κ βαλε διευθυντες κ προισταμενοι ειναι ακομη σε διακοπες .Αντε να τους μαζεψει την επομενη εβδομαδα ολους κ να βγαλουν μαλιστα κ τα πραγματικα κενα σε μια δοση.Αυτο δε γινεται ουτε στη σφαιρα της φαντασιας.Ας κανουμε ολοι λιγο υπομονη γιατι ακομη δεν εχουν βγει ουτε οι καθαροι πινακες και αυτο με ανησυχει περισσοτερο αυτην την στιγμη.Οποτε αν καποιος δεν εχει εγκυρες πληροφοριες , γενικα μιλαω ,ειλικρινα, καλυτερα να μην ανεφερει τιποτα.
με τα εκκλησιαστικα γνωρίζει κάποιος τι παίζει?μπορούμε να κάνουμε όλοι οι επιτυχόντες αίτηση για αναπληρωτές-ωρομίθιοι??
Εγώ σήμερα έμαθα ότι σε 2βάθμια από τις 22 διορισμένες φιλολογίνες οι 18 θα πάρουν άδεια ανατροφής. Καλό ε;