0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Επειδή στην Ελλάδα ζούμε και τα δεδομένα αλλάζουν από τη μια στιγμή - ούτε καν μέρα - στην άλλη, πρέπει να περιμένουμε λίγα πράγματα μπας και χαρούμε με τα πολλά που ίσως έρθουν ή τουλάχιστον δεν απογοητευούμε εντελώς και οικτίρουμε την άθλια μοίρα μας αν τα πράγματα πάνε χειρότερα από ό,τι ελπίζαμε. Εγώ με 27 μόρια, νιώθω σίγουρη για την ωρομισθία κι ελπίζω συγκρατημένα για την αναπλήρωση...σκέφτομαι μπορεί ο κ. Άρης να ξυπνήσει αύριο το πρωί με τη φαεινή ιδέα: "Φέτος δε θα πάρουμε αναπληρωτές!!!!". Ας κρατάμε μικρό καλάθι... ό,τι είναι να έρθει θα έρθει εξάλλου. Περιμένουμε τους πίνακες, τη θεσούλα μας εκεί που ανεβοκατεβαίνει, οψόμεθα...Ας απολαύσουμε αυτό που έχουμε τώρα, τα υπέροχα αυγουστιάτικα βράδια!
Παράθεση από: legend στις Αυγούστου 20, 2009, 09:29:34 pmΕπειδή στην Ελλάδα ζούμε και τα δεδομένα αλλάζουν από τη μια στιγμή - ούτε καν μέρα - στην άλλη, πρέπει να περιμένουμε λίγα πράγματα μπας και χαρούμε με τα πολλά που ίσως έρθουν ή τουλάχιστον δεν απογοητευούμε εντελώς και οικτίρουμε την άθλια μοίρα μας αν τα πράγματα πάνε χειρότερα από ό,τι ελπίζαμε. Εγώ με 27 μόρια, νιώθω σίγουρη για την ωρομισθία κι ελπίζω συγκρατημένα για την αναπλήρωση...σκέφτομαι μπορεί ο κ. Άρης να ξυπνήσει αύριο το πρωί με τη φαεινή ιδέα: "Φέτος δε θα πάρουμε αναπληρωτές!!!!". Ας κρατάμε μικρό καλάθι... ό,τι είναι να έρθει θα έρθει εξάλλου. Περιμένουμε τους πίνακες, τη θεσούλα μας εκεί που ανεβοκατεβαίνει, οψόμεθα...Ας απολαύσουμε αυτό που έχουμε τώρα, τα υπέροχα αυγουστιάτικα βράδια! Aristo,για..........πεστα ένα χεράκι στη φίλη μας
Παράθεση από: kat73 στις Αυγούστου 21, 2009, 12:29:21 amΠαράθεση από: legend στις Αυγούστου 20, 2009, 09:29:34 pmΕπειδή στην Ελλάδα ζούμε και τα δεδομένα αλλάζουν από τη μια στιγμή - ούτε καν μέρα - στην άλλη, πρέπει να περιμένουμε λίγα πράγματα μπας και χαρούμε με τα πολλά που ίσως έρθουν ή τουλάχιστον δεν απογοητευούμε εντελώς και οικτίρουμε την άθλια μοίρα μας αν τα πράγματα πάνε χειρότερα από ό,τι ελπίζαμε. Εγώ με 27 μόρια, νιώθω σίγουρη για την ωρομισθία κι ελπίζω συγκρατημένα για την αναπλήρωση...σκέφτομαι μπορεί ο κ. Άρης να ξυπνήσει αύριο το πρωί με τη φαεινή ιδέα: "Φέτος δε θα πάρουμε αναπληρωτές!!!!". Ας κρατάμε μικρό καλάθι... ό,τι είναι να έρθει θα έρθει εξάλλου. Περιμένουμε τους πίνακες, τη θεσούλα μας εκεί που ανεβοκατεβαίνει, οψόμεθα...Ας απολαύσουμε αυτό που έχουμε τώρα, τα υπέροχα αυγουστιάτικα βράδια! Aristo,για..........πεστα ένα χεράκι στη φίλη μας Eύχομαι σε όλους ...υπέροχα αυγουστιάτικα βράδυα.Και Κατ73, δεν είμαι η χωροφυλακή των ανήσυχων!
Εμπρός, καλοί μου πίνακες, ανακοινωθείτε! Την άλλη βδομάδα θα μας καλέσουν (υποθέτω με βάση την περσινή χρονιά ) και ακόμη δεν έχετε εκκαθαριστεί!