0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
... η Μπικίνι, σχεδόν αναίτια, "συνομιλεί" με τους πίνακες που τίποτε δεν έχουν να της πουν!
Παράθεση από: bikini στις Αυγούστου 21, 2009, 06:43:48 amΕμπρός, καλοί μου πίνακες, ανακοινωθείτε! Την άλλη βδομάδα θα μας καλέσουν (υποθέτω με βάση την περσινή χρονιά ) και ακόμη δεν έχετε εκκαθαριστεί! μηπως θα πρεπει να τοποθετηθουν στα σχολεια οσοι διοριστηκαν και μετα να ανανεωθουν;;;
Εμπρός, καλοί μου πίνακες, ανακοινωθείτε! Την άλλη βδομάδα θα μας καλέσουν (υποθέτω με βάση την περσινή χρονιά ) και ακόμη δεν έχετε εκκαθαριστεί!
Παράθεση από: aristos2 στις Αυγούστου 21, 2009, 08:19:52 am... η Μπικίνι, σχεδόν αναίτια, "συνομιλεί" με τους πίνακες που τίποτε δεν έχουν να της πουν! Ναι, αναίτια. Ναι, δεν έχουν τίποτε να μου πουν. Όμως, σκέφτομαι κι όλους εσάς εδώ μέσα που αποδεικνύετε ότι είστε καλά παιδιά και, όσο κι αν σας φαίνεται περίεργο, νοιάζομαι για σας. Υ.Γ: Θυμάσαι, aristos2, που σε προηγούμενο μήνυμα μου είχες προτείνει/με είχες συμβουλεύσει να μην ξεχάσω ένεκα αλαζονείας τη θέση στην οποία κάποτε βρισκόμουν; Θεωρώ πως το τιμώ...
πρώην - νυν "συναγωνιστές" και μπικίνι
Παράθεση από: aristos2 στις Αυγούστου 21, 2009, 09:46:04 amπρώην - νυν "συναγωνιστές" και μπικίνιΈτερον εκάτερον.Όχι και τίποτε άλλο, αλλά με βλέπω φέτος να πηγαίνω αναπληρώτρια σε στεριά με απόσταση από τη θάλασσα τουλάχιστον 1 ώρα, ενώ πέρσι και πρόπερσι φορούσα το μπικίνι μου από τις 20 Μαΐου!
Έφτασε, λοιπόν, η ώρα που, μαζί με τα μπικίνι, θα μας εγκαταλείψεις ...
Παράθεση από: aristos2 στις Αυγούστου 21, 2009, 09:52:45 amΈφτασε, λοιπόν, η ώρα που, μαζί με τα μπικίνι, θα μας εγκαταλείψεις ... Εύχομαι του χρόνου να εγκαταλείπεις κι εσύ τους υπόλοιπους...
ΥΓ. Κόζι, μήπως πρόσεξες το μπλοκάκι του Σόλιντ; Έγραφε τίποτα για τη φετινή βάση αναπλήρωσης;;;;;
Παράθεση από: aristos2 στις Αυγούστου 21, 2009, 09:18:24 amΥΓ. Κόζι, μήπως πρόσεξες το μπλοκάκι του Σόλιντ; Έγραφε τίποτα για τη φετινή βάση αναπλήρωσης;;;;;...βρε βρε ! καλως τα!δεν ειδα καθαρα αλλα νομιζω εγραφε ... 2-3 ...να ηταν το σκορ που φοβαται για την αλλη βδομαδα? να ηταν το 23 ως βαση αναπληρωσης? τςτςτςτς, δε θελω να το πιστευω , καλε μου ιχθυ...
Ως τότε, ας τηρήσω σιγή "ιχθύος" ...
Παράθεση από: aristos2 στις Αυγούστου 21, 2009, 10:13:47 amΩς τότε, ας τηρήσω σιγή "ιχθύος" ...Χμμμ... Για το λόγο αυτό, υποθέτω, και η φωτό στο προφίλ σου...