0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Αν εφαρμοστεί από φέτος η ρύθμιση για το 67% αναπηρία+12μηνο, θα φύγουν άλλοι 17 περίπου από τις ειδικές κατηγορίες.
Λοιπόν, 1319 αναπληρωτές θα πάρει! Τόσοι χρειάζονται για να είμαι μέσα! Πέτρο, keep up the good work αγόρι μου! Να'σαι καλά να μας βοηθάς!
Ο νέος πίνακας του υπουργείου με δίνει 31 θέσεις πίσω. Γιατί σ'εμένα τέτοια διαφορά; Δεν πειράζει. Και πάλι συγχαρητήρια στον Πέτρο για την καταπληκτική του προσπάθεια.
Δεν είστε πίσω ...Αφαιρέστε 29 πολύτεκνους που δεν έχουν ακόμη διοριστεί επίσημααααααααααααααααααααααααααααα
Παράθεση από: ioanna89 στις Αυγούστου 21, 2009, 03:58:05 pmΑν εφαρμοστεί από φέτος η ρύθμιση για το 67% αναπηρία+12μηνο, θα φύγουν άλλοι 17 περίπου από τις ειδικές κατηγορίες.Ποιες περιπτώσεις εννοείς;Τις έχεις μετρήσει;Τι γνωρίζεις γι' αυτή τη ρύθμιση;Αυτό σου το μήνυμα είναι για μένα κάτι σα φιλή ζωής ..
Παράθεση από: aristos2 στις Αυγούστου 21, 2009, 04:00:48 pmΠαράθεση από: ioanna89 στις Αυγούστου 21, 2009, 03:58:05 pmΑν εφαρμοστεί από φέτος η ρύθμιση για το 67% αναπηρία+12μηνο, θα φύγουν άλλοι 17 περίπου από τις ειδικές κατηγορίες.Ποιες περιπτώσεις εννοείς;Τις έχεις μετρήσει;Τι γνωρίζεις γι' αυτή τη ρύθμιση;Αυτό σου το μήνυμα είναι για μένα κάτι σα φιλή ζωής ..Οι ειδικές κατηγορίες που προτάσσονται στον πίνακα είναι τρεις: α) πολύτεκνοι β) πάσχοντες από μεσογειακή αναιμία γ) πάσχοντες από σκλήρυνση κατά πλάκας. Μετά τους 30 πολύτεκνους υπάρχουν 29 άτομα των δύο άλλων ειδικών κατηγοριών. Από αυτούς οι 17 έχουν πάνω από 12 μήνες πραγματικής προϋπηρεσίας.Σύμφωνα με τροπολογία που πρόκειται να ψηφιστεί τέλη Αυγούστου, όσοι εκπαιδευτικοί έχουν τουλάχιστον 67% αναπηρία και 12 μήνες προϋπηρεσίας διορίζονται απευθείας. Δε διευκρινίζεται αν αυτοί οι διορισμοί θα είναι επιπλέον όπως των πολυτέκνων (λογικά έτσι θα είναι). Αν εφαρμοστεί αυτή η ρύθμιση από φέτος, αυτοί οι 17 λογικά θα φύγουν από τον πίνακα. ______edit: είναι 16 τελικά.