0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Είναι προγραμματισμένο να ψηφιστεί 28/8. Υπάρχει και σχετική ανακοίνωση στο alfavita. Πάντως, όλες οι άλλες ρυθμίσεις της τροπολογίας αυτής (παιδαγωγική επάρκεια κάποιων πληροφορικών, αναδρομική μεταφορά προϋπηρεσίας) εφαρμόζονται από φέτος.
Παράθεση από: ioanna89 στις Αυγούστου 21, 2009, 04:21:17 pmΕίναι προγραμματισμένο να ψηφιστεί 28/8. Υπάρχει και σχετική ανακοίνωση στο alfavita. Πάντως, όλες οι άλλες ρυθμίσεις της τροπολογίας αυτής (παιδαγωγική επάρκεια κάποιων πληροφορικών, αναδρομική μεταφορά προϋπηρεσίας) εφαρμόζονται από φέτος.Ευχαριστώ, λοιπόν, για το φιλί ζωής!
Σε ανταπόδοση, δε θα διατυπώσω ξανά ποδοσφαιρικά σχόλια ... Εκτός και αν προκληθώ ακραία...
Λοιπόν, στους νέους πίνακες έχουν αφαιρεθεί όλοι οι διοριστέοι, πλην τον πολύτεκνων.Συγκεκριμένα πολύτεκνοι είναι οι 30 πρώτοι. Οι 29 από αυτούς διρίζονται ανάμεσα στους 66 που έχουν ανακοινωθεί.Ο πρώτος στη σειρά, Οικονόμου Νικ., δεν υπάρχει στη λίστα των 66.Απ' ότι κοίταξα θα μπορούσε ως πολ/κνος να διοριστεί από πέρσι, αλλά πήγε αν/της. Μοιάζει το ίδιο να θέλει και φέτος. Άρα, ο καθένας αφαιρεί 29 για να βρει τη θέση του.Εγώ, για π.χ., 1098-29= 1069 (σχεδόν, ταύτιση με πίνακα Πέτρου)Αν παρέλειψα κάτι, διορθώστε με ...Κόζι, 20,33 η βάση; Μπράβο ακρίβεια .. Και από που προκύπτει;
Παράθεση από: vikoulaki στις Αυγούστου 21, 2009, 02:22:31 pmΠαιδιά sorry ισως μου διαφεύγει κάτι, αλλά βλέπω στους ΠΕ02 πέρσι 896 διορισμοί+59 πολύτεκνοι=955Έχει δίκιο η
Παιδιά sorry ισως μου διαφεύγει κάτι, αλλά βλέπω στους ΠΕ02 πέρσι 896 διορισμοί+59 πολύτεκνοι=955
Παράθεση από: aristos2 στις Αυγούστου 21, 2009, 03:24:24 pmΛοιπόν, στους νέους πίνακες έχουν αφαιρεθεί όλοι οι διοριστέοι, πλην τον πολύτεκνων.Συγκεκριμένα πολύτεκνοι είναι οι 30 πρώτοι. Οι 29 από αυτούς διρίζονται ανάμεσα στους 66 που έχουν ανακοινωθεί.Ο πρώτος στη σειρά, Οικονόμου Νικ., δεν υπάρχει στη λίστα των 66.Απ' ότι κοίταξα θα μπορούσε ως πολ/κνος να διοριστεί από πέρσι, αλλά πήγε αν/της. Μοιάζει το ίδιο να θέλει και φέτος. Άρα, ο καθένας αφαιρεί 29 για να βρει τη θέση του.Εγώ, για π.χ., 1098-29= 1069 (σχεδόν, ταύτιση με πίνακα Πέτρου)Αν παρέλειψα κάτι, διορθώστε με ...Κόζι, 20,33 η βάση; Μπράβο ακρίβεια .. Και από που προκύπτει;Μπορώ να βεβαιώσω ότι ο Νικ. Οικονόμου είναι πολύτεκνος που για οικογενειακούς / οικονομικούς λόγους δεν επιθυμεί τα δύο τελευταία χρόνια το διορισμό του και προτιμάει την αναπλήρωση. Ήμασταν μαζί στο περσινό σχολείο (2007-'08) εγώ ως ωρομίσθια. Υπογραμμίζω ότι πρόκειται για εξαίρετο συνάδελφο, πάντα κεφάτο και χαμογελαστό.
Παράθεση από: aristos2 στις Αυγούστου 21, 2009, 02:56:44 pmΠαράθεση από: vikoulaki στις Αυγούστου 21, 2009, 02:22:31 pmΠαιδιά sorry ισως μου διαφεύγει κάτι, αλλά βλέπω στους ΠΕ02 πέρσι 896 διορισμοί+59 πολύτεκνοι=955Έχει δίκιο η
Παράθεση από: ioanna89 στις Αυγούστου 21, 2009, 04:21:17 pmΕίναι προγραμματισμένο να ψηφιστεί 28/8. Υπάρχει και σχετική ανακοίνωση στο alfavita. Πάντως, όλες οι άλλες ρυθμίσεις της τροπολογίας αυτής (παιδαγωγική επάρκεια κάποιων πληροφορικών, αναδρομική μεταφορά προϋπηρεσίας) εφαρμόζονται από φέτος.Πράγμα που σημαίνει ότι και αυτοί θα "φύγουν" από τον πίνακα πριν την κλήση της α' φάσης των αναπληρωτών ;
Παράθεση από: ioanna89 στις Αυγούστου 21, 2009, 03:58:05 pmΑν εφαρμοστεί από φέτος η ρύθμιση για το 67% αναπηρία+12μηνο, θα φύγουν άλλοι 17 περίπου από τις ειδικές κατηγορίες.Ποιες περιπτώσεις εννοείς;Τις έχεις μετρήσει;Τι γνωρίζεις γι' αυτή τη ρύθμιση;Αυτό σου το μήνυμα είναι για μένα κάτι σα φιλή ζωής ..
Αν εφαρμοστεί από φέτος η ρύθμιση για το 67% αναπηρία+12μηνο, θα φύγουν άλλοι 17 περίπου από τις ειδικές κατηγορίες.
Παράθεση από: Sun στις Αυγούστου 21, 2009, 04:47:04 pmΠαράθεση από: ioanna89 στις Αυγούστου 21, 2009, 04:21:17 pmΕίναι προγραμματισμένο να ψηφιστεί 28/8. Υπάρχει και σχετική ανακοίνωση στο alfavita. Πάντως, όλες οι άλλες ρυθμίσεις της τροπολογίας αυτής (παιδαγωγική επάρκεια κάποιων πληροφορικών, αναδρομική μεταφορά προϋπηρεσίας) εφαρμόζονται από φέτος.Πράγμα που σημαίνει ότι και αυτοί θα "φύγουν" από τον πίνακα πριν την κλήση της α' φάσης των αναπληρωτών ;Δε νομίζω πριν από την α΄φάση, γιατί πρέπει να βγει εγκύκλιος, να κάνουν αιτήσεις κ.λπ. (αν, τελικά, τους διορίσουν φέτος). Εκτός αν καθυστερήσει η α΄φάση ή τους πάρουν πρώτα αναπληρωτές και μετά παραιτηθούν για να διοριστούν (