0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
να ρωτησω κατι ασχετο?αφου υπαρχουν τοσο μεγαλες αναγκες στην πρωτοβαθμια για δασκαλους γιατι δεν υπαρχει η ιδια αναγκη και για τη δευτεροβαθμια?ενταξει με τα ολοημερα χρειαζονται αρκετοι αλλα τοσοι πολλοι πια?και αφου τα παιδια αυτα μετα οδηγουνται στο γυμνασιο δεν θα επρεπε να υπαρχει μεγαλη αυξηση σε καθηγητες κυριως φιλολογους μιας και τα φιλολογικα ειναι πολλες ωρες τη βδομαδα?η και μαθηματικοι?δεν ξερω αν ο συλλογισμος μου ειναι βλακωδης αλλα πιστευω οτι ειναι λογικος
ΔΙΟΡΙΜΟΙ ΜΟΝΙΜΩΝ - ΑΝΑΠΛΗΡΩΤΩΝ2007ΜΟΝΙΜΟΙ: 700 (χωρίς πολ/κνους)ΑΝΑΠΛΗΡΩΤΕΣ: 1242ΣΥΝΟΛΟ: 19422008ΜΟΝΙΜΟΙ: 982 (με πολ/κνους)ΑΝΑΠΛΗΡΩΤΕΣ: 961ΣΥΝΟΛΟ: 19432009 ΜΟΝΙΜΟΙ: 676 (με πολ/κνους)ΑΝΑΠΛΗΡΩΤΕΣ: ; (πιθανολογώ 1250 +/- ελάχιστους.)ΣΥΝΟΛΟ: ; ΠΡΟΣΟΧΗ:Από τη θέση του στον επίσημο πίνακα αναπληρωτών, ο καθένας μας αφαιρεί:16 με αναπηρία 67% που υποστηρίζεται ότι θα διοριστούν προσεχώς,1 που διορίζεται στην εκκλησιαστική εκπαίδευση.όσους με περισσότερα από τον ίδιο μόρια που θα προτιμήσουν την αναπλήρωση στην εκκλησιαστική εκπαίδευση (8 πάνω από εμένα, θέση: 1069), στα ΣΜΕΑ (άγνωστος αριθμός), στη Σιβιτανίδειο (άγνωστος αριθμός) ή δεν έχουν επιλέξει όλη την Ελλάδα (άγνωστος αριθμός).Τέλος, υπολογίζει τους 3τεκνους με περισσότερα μόρια από τον ίδιο.Συνυπολογίζοντας τα παραπάνω, θεωρώ πιθανή τη βάση αναπλήρωσης για φέτος περίπου στα 20,5 μόρια. Επαναλαμβάνω, πιθανή και όχι βέβαιη.
με βάση τους υπολογισμούς σου, που είναι απόλυτα λογικοί, μιλάμε για 253 πολύτεκνους και 1013 αναπληρωτές. μέσα στους πρώτους 1013 του πίνακα είναι περίπου 42 πολύτεκνοι άρα πάμε στον αριθμό 1055. αν αφαιρέσουμε και τους 16+1 που προανέφερες πάμε στο 1072 (20,77 μόρια)όλα αυτά βέβαια αν καλέσουν πρώτα αναπληρωτές από τον πίνακα της γενικής και μετά από την ειδική αγωγή, γιατί αν γίνει το αντίστροφο θα πέσει κι άλλο ο πίνακας. σωστά το υπολόγισα;
Αυτό δεν το πολυπιάνω. Γιατί αν καλέσει από την ειδική πρώτα θα πέσει η δική μας βάση; Αυτοί δεν έχουν ξεχωριστό πίνακα;Γιατί αυτοί που είναι στον πίνακα της ειδικής είναι και στον πίνακα της γενικής. Αν τους καλέσει πρώτα η Ειδική αγωγή και φύγουν εκεί δεν τους καλεί η γενική οπότε καλεί τους επόμενους για να συμπληρώσει τον αριθμό των αναπληρωτών πυ χρειάζεται.
ΔΙΟΡΙΜΟΙ ΜΟΝΙΜΩΝ - ΑΝΑΠΛΗΡΩΤΩΝ2007ΜΟΝΙΜΟΙ: 700 (χωρίς πολ/κνους)ΑΝΑΠΛΗΡΩΤΕΣ: 1242ΣΥΝΟΛΟ: 19422008ΜΟΝΙΜΟΙ: 982 (με πολ/κνους)ΑΝΑΠΛΗΡΩΤΕΣ: 961ΣΥΝΟΛΟ: 19432009 ΜΟΝΙΜΟΙ: 676 (με πολ/κνους)ΑΝΑΠΛΗΡΩΤΕΣ: ; (πιθανολογώ 1250 +/- ελάχιστους.)ΣΥΝΟΛΟ: ; ΠΡΟΣΟΧΗ:Από τη θέση του στον επίσημο πίνακα αναπληρωτών, ο καθένας μας αφαιρεί:16 με αναπηρία 67% που υποστηρίζεται ότι θα διοριστούν προσεχώς,1 που διορίζεται στην εκκλησιαστική εκπαίδευση.όσους με περισσότερα από τον ίδιο μόρια που θα προτιμήσουν την αναπλήρωση στην εκκλησιαστική εκπαίδευση (8 πάνω από εμένα, θέση: 1069), στα ΣΜΕΑ (άγνωστος αριθμός), στη Σιβιτανίδειο (άγνωστος αριθμός) ή δεν έχουν επιλέξει όλη την Ελλάδα (άγνωστος αριθμός).Τέλος, υπολογίζει τους 3τεκνους με περισσότερα μόρια από τον ίδιο.Αρίστο μες το μυαλό μου είσαι! Αυτό ακριβώς έψαχνα (στοιχεία για πόσους κάλεσαν τις προηγούμενες χρονιές), και τα βρήκα μπροστά μου! :-)