0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Εχω μια απορία: Στην ερώτηση 37 με τα διδακτικά μέσα, η απάντηση που έχουν δώσει απο τον ΑΣΕΠ σας κολλάει; Θέλω να πω, δεν παίζουν σημαντικό ρόλο;;
Σχετικά με την 41 που και εγώ απάντησα λάθος, μαζί με όλες αυτές στις οποίες θέτουμε τις ενστάσεις μας και μερικές ακόμα , θέλω να το θέσω ως εξής...: στο νηπιαγωγείο η ευέλικτη ζώνη είναι το σχέδιο εργασίας, και ερωτώ, ένα σχέδιο εργασίας πόσο χρόνο παίρνει περίπου στη διάρκεια μιας μέρας?(το ξέρω ότι μπορεί να πάρει κ εβδομάδα κ μέρες κλπ) αλλά αν το τοποθετήσουμε σε μία μέρα δεν θα πάρει περίπου 2 ώρες?(ρωτάω γιατί από πρακτική εμπειρία γιοκ!!) και επίσης δεν προκαλεί το ενδιαφέρον όλων?? Αυτή είναι μία κουλή προσέγγιση που προσπάθησα να κάνω για να αιτιολογήσω την απάντηση... Μία κοπέλα μου είπε ότι η συγκεκριμένη ερώτηση ήταν και παλιά θέμα, δεν το έψαξα αλλά για να μας είπε ότι έλυνε παλιά θέματα και το θυμάται, μάλλον κάτι όντως θα θυμάται.. Τελικά όντως ελλόχευαν πολλές παγίδες και τελικά έπεσα σε πολλές μέσα!! Πάντως και διορθώσεις να δώσουν τι θα αποκομίσουμε πέρα από μία καλύτερη βαθμολογία που όμως θα ισχύει και για όλους τους υπόλοιπους??? Το επόμενο που έχω να περιμένω είναι να κοπώ στη
Στην ερώτηση 38 νομίζω οτι κόλλαγαν και οι δύο απαντήσεις α, β! Το λογικότερο θα ταν να είναι και οι δύο σωστές. Και οι δύο στέκουν.
[...]και επίσης δεν προκαλεί το ενδιαφέρον όλων?? [...] Πάντως και διορθώσεις να δώσουν τι θα αποκομίσουμε πέρα από μία καλύτερη βαθμολογία που όμως θα ισχύει και για όλους τους υπόλοιπους??? Το επόμενο που έχω να περιμένω είναι να κοπώ στη
Παράθεση από: vasilikiP στις Φεβρουαρίου 12, 2009, 06:43:46 pmΣτην ερώτηση 38 νομίζω οτι κόλλαγαν και οι δύο απαντήσεις α, β! Το λογικότερο θα ταν να είναι και οι δύο σωστές. Και οι δύο στέκουν. Σύμφωνα με την εμπειρία του καθενός όλα μπορεί να στέκουν..το θέμα είναι αν έχεις κάτι γραπτό να το τεκμηριώσεις
πραγματικα εχω γινει εξαλη με την ερωτηση 7!!!και τωρα με την απαντηση που εδωσε ο ΑΣΕΠ!!ειναι δυνατον??τιποτα απο τα παραπανω??!!!! γιατι??δεν ειναι λογοι για να σταματησει ενα παιδι να γραφει το α το β και το γ???προσωπικα εβαλα β αλλα και τα αλλα ειναι το ιδιο σωστα νομιζω!κ ασ μασ πουν ποιοσ εινια λοιπον αυτοσ ο λογοσ ΄΄ο τιποτα απο τα παραπανω΄΄!!αυριο θα μπω στην ταξη αν μου τυχει ενα τετοιο περιστατικο θα αποριψω απλα τα 3 ενδεχομενα?? εκτοσ αν ο 'κυριοσ΄ ΑΣΕΠ ξερει προσωπικα την μικρη Αναστασια και αναφεροταν σε συγκεκριμενο περιστατικο!!!