Σύνολο ψηφοφόρων: 71
0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Παράθεση από: npanag στις Φεβρουαρίου 13, 2009, 09:06:29 amΠαράθεση από: alexel στις Φεβρουαρίου 12, 2009, 06:04:27 pmΠαράθεση από: elleni στις Φεβρουαρίου 12, 2009, 04:16:35 pmΔιάβασα κάπου στο forum (δεν θυμάμαι που) ότι οι τελευταίοι αναπληρωτές τους οποίους πήραν τώρα πριν λίγες εβδομάδες είχαν γύρω στο 72.Γύρω στο 72,75 για την ακρίβεια.Η δική μου άποψη είναι ότι η βάση αναπλήρωσης για τα δυο επόμενα σχολικά έτη θα ανέβη πολύ.Αυτό γιατί θεωρώ τα φετεινά θέματα αρκετά εύκολα.Και τα περσινά το ίδιο.Δε θα μου προξενήσει εντύπωση αν η βάση για το 2009 είναι 30+ και για το 2010, 25+Ισως είναι λίγο δύσκολο να κάνει κανείς πρόβλεψη για τις βάσεις αναπλήρωσης. Σε όλους τους άλλους κλάδους όταν μπήκαν περισσότερες ερωτήσεις πολλαπλών επιλογών οι βάσεις αναπλήρωσης μειώθηκαν.Απ' την άλλη μεριά μιλάμε για 8000 νηπιαγωγούς που έδωσαν στον ΑΣΕΠ και δεν έχουμε καμμιά εικόνα για το πώς έγραψαν. Τα ενεργά μέλη του φόρουμ είναι μόλις 15 - 20 άτομα.στην ψηφοφορια που ειχα φτιαξει με τις απαντησεις κολλιντζα την οποια και κλειδωσα αφου πλεον εχουμε απαντησεις ασεπ ειχαν απαντησει 74 ατομα και εδω εχουν απαντησει 39 !πραγματικα δεν μπορεις να εχεις εικονα γιατι μιλαμε για 8000 ατομα αλλα παιρνεις μια ιδεα
Παράθεση από: alexel στις Φεβρουαρίου 12, 2009, 06:04:27 pmΠαράθεση από: elleni στις Φεβρουαρίου 12, 2009, 04:16:35 pmΔιάβασα κάπου στο forum (δεν θυμάμαι που) ότι οι τελευταίοι αναπληρωτές τους οποίους πήραν τώρα πριν λίγες εβδομάδες είχαν γύρω στο 72.Γύρω στο 72,75 για την ακρίβεια.Η δική μου άποψη είναι ότι η βάση αναπλήρωσης για τα δυο επόμενα σχολικά έτη θα ανέβη πολύ.Αυτό γιατί θεωρώ τα φετεινά θέματα αρκετά εύκολα.Και τα περσινά το ίδιο.Δε θα μου προξενήσει εντύπωση αν η βάση για το 2009 είναι 30+ και για το 2010, 25+Ισως είναι λίγο δύσκολο να κάνει κανείς πρόβλεψη για τις βάσεις αναπλήρωσης. Σε όλους τους άλλους κλάδους όταν μπήκαν περισσότερες ερωτήσεις πολλαπλών επιλογών οι βάσεις αναπλήρωσης μειώθηκαν.Απ' την άλλη μεριά μιλάμε για 8000 νηπιαγωγούς που έδωσαν στον ΑΣΕΠ και δεν έχουμε καμμιά εικόνα για το πώς έγραψαν. Τα ενεργά μέλη του φόρουμ είναι μόλις 15 - 20 άτομα.
Παράθεση από: elleni στις Φεβρουαρίου 12, 2009, 04:16:35 pmΔιάβασα κάπου στο forum (δεν θυμάμαι που) ότι οι τελευταίοι αναπληρωτές τους οποίους πήραν τώρα πριν λίγες εβδομάδες είχαν γύρω στο 72.Γύρω στο 72,75 για την ακρίβεια.Η δική μου άποψη είναι ότι η βάση αναπλήρωσης για τα δυο επόμενα σχολικά έτη θα ανέβη πολύ.Αυτό γιατί θεωρώ τα φετεινά θέματα αρκετά εύκολα.Και τα περσινά το ίδιο.Δε θα μου προξενήσει εντύπωση αν η βάση για το 2009 είναι 30+ και για το 2010, 25+
Διάβασα κάπου στο forum (δεν θυμάμαι που) ότι οι τελευταίοι αναπληρωτές τους οποίους πήραν τώρα πριν λίγες εβδομάδες είχαν γύρω στο 72.
αληθεια πιστευετε οτι οσες εκαναν πειραμα θα χασουν το 50 αρακι