Σύνολο ψηφοφόρων: 71
0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
λάθος κάνεις, κοίτα όσα έχουμε πει για το πως το υπολογίζουμε, συγκεκριμένα με 5 λάθη και μια αναπάντητη ο βαθμός σου είναι 87,9 %
εχω μεγαλη περιεργεια ρε κοριτσια να δω ποια θα ειναι η τελευταια που θα διοριστει και με τι ποσοστο......το ιδιο και για τις αναπληρωτριες...εσεις τι λετε΄;;
εγω ριτσακι κατι τετοιο εκανα εβαλα θεωρητικους στην ερωτηση με το δεππσ και στην δραστηριοτητα δεν ξερω αν αυτο που εκανα θεωρειται επιστημονικη τεκμηριωση αλλα τεκμηριωνα γιατι εκανα καθε τι αλλα χωρις να αναφερω θεωριες πχ.η εκπαδευτικος παροτρυνε τα παιδια να συζητησουν γιατι μεσω αυτης ενεργοποιειται η σκεψη, ανιχνευονται προυπαρχουσες γνωσεις...κτλ.σε αυτο το στυλ τεκμηριωνα αλλα δεν ξερω ανα αρκουσε.Επισης εγω ξεκινησα με την δευτερη ερωτηση(με το δεππσ)οπου ανεφερα θεωριες που βασιζεται το δεππσ..κτλ και πιστευω οτι θα ηταν κουραστικο να τις επαναλαμβανα και στην δραστηριοτητα...εσυ πρωτη φορα δινεις;;
ριτσακι γνωστικο ππωσ τα πηγες ;;ποσα λαθη;;εγω πρωτη φορα δινω..δεν ξερωειχα σκιστει στο διαβασμα πηγα και φροντιστηριο...βαθμο πτυχιου ποσο εχεις;;απλα οσον αφορα την τεκμιριωση δεν ξερωα ν ηθελε αυτο που εγραψα εγω δεν ανεφερα θεωρητικουσ απλα δικαιολογουσα............[/quο ο βαθμός πτυχίου θα ληφθεί υποψη αν έγραψες πιο κάτω στον ασεπ.Τη προηγούμενη φορά με βαθμό 7,5 μέτρησε ,αλλά αυτή δε νομίζω γιατί πήγα καλύτερα. Στο γνωστικό έκανα 5 λάθη και 1 αναπάντητη.
κοριτσια μην τα μπερδευετε. παντα λαμβανεται υποψη ο βαθμος πτυχιου οταν φυσικα εχουμε βαθμολογια στον ΑΣΕΠ πανω απο τη βαση.οσο και να εχουμε γραψει θα προσμετρηθει και ο βαθμος πτυχιου για την καταταξη μας στον ενιαιο πινακα.
καλησπέραένα τελευταίο υπολογισμό μπορείτε να μου κάνετε?14 λάθη και 3 αναπάντητες?σόρι αν σας κουράζω...