*

Ψηφοφορία

ΠΟΣΑ ΛΑΘΗ ΚΑΝΑΤΕ ?

1-5
13 (18.1%)
5-10
45 (62.5%)
10-15
8 (11.1%)
15-20
2 (2.8%)
20 και πανω
4 (5.6%)

Σύνολο ψηφοφόρων: 71

Αποστολέας Θέμα: ΠΕ60 - μετα τις απαντησεις ΑΣΕΠ  (Αναγνώστηκε 39159 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος ritsaki

• Νέο μέλος
  • *
    • Προφίλ
Απ: ΠΕ60 - μετα τις απαντησεις ΑΣΕΠ
« Απάντηση #112 στις: Φεβρουαρίου 17, 2009, 09:25:37 pm »
λάθος κάνεις, κοίτα όσα έχουμε πει για το πως το υπολογίζουμε, συγκεκριμένα με 5 λάθη και μια αναπάντητη ο βαθμός σου είναι 87,9 %

οκ, ευχαριστώ,καλά αποτελέσματα

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)
« Δημοσιεύτηκε: Σήμερα στις 23:05:23 »

Αποσυνδεδεμένος sonias

• Προχωρημένο μέλος
  • **
    • Προφίλ
« Απάντηση #113 στις: Φεβρουαρίου 18, 2009, 05:31:21 pm »
καλησπέρα, τι βαθμό να περιμένω με 5 λάθη και 3 αναπάντητες?
thanks in advance

Αποσυνδεδεμένος sofaki!!!

• Πλήρες μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #114 στις: Φεβρουαρίου 18, 2009, 06:46:16 pm »
εχω μεγαλη περιεργεια ρε κοριτσια να δω ποια θα ειναι η τελευταια που θα διοριστει και με τι ποσοστο......το ιδιο και για τις αναπληρωτριες...εσεις τι λετε΄;;

Αποσυνδεδεμένος ritsaki

• Νέο μέλος
  • *
    • Προφίλ
« Απάντηση #115 στις: Φεβρουαρίου 18, 2009, 07:10:12 pm »
εχω μεγαλη περιεργεια ρε κοριτσια να δω ποια θα ειναι η τελευταια που θα διοριστει και με τι ποσοστο......το ιδιο και για τις αναπληρωτριες...εσεις τι λετε΄;;

προσωπικά πιστεύω ότι θα ανέβει η βάση αλλά όχι κατά πολύ.Θα διοριστούν λιγότεροι αλλά οι αναπληρωτές θα αυξηθούν. Μια ερώτηση, πιστεύετε ότι οι εξεταστές θα επηρεστούν και από την απάντηση στο άλλο ερώτημα της θεματικής ενότητας? για παράδειγμα αν στην ερώτηση για το Δ.ΕΠ.Π.Σ κάποιος απάντησε αναλυτικά με αναφορές σε διάφορους θεωρητικούς και στην ερώτηση με τη δραστηριότητα δεν έκανε επιστημονική τεκμηρίωση θα είναι πιο επιεικείς?

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)
« Δημοσιεύτηκε: Σήμερα στις 23:05:23 »

• Πλήρες μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #116 στις: Φεβρουαρίου 19, 2009, 11:14:08 am »
εγω ριτσακι κατι τετοιο εκανα εβαλα θεωρητικους στην ερωτηση με το δεππσ και στην δραστηριοτητα δεν ξερω αν αυτο που εκανα θεωρειται επιστημονικη τεκμηριωση αλλα τεκμηριωνα γιατι εκανα καθε τι αλλα χωρις να αναφερω θεωριες πχ.η εκπαδευτικος παροτρυνε τα παιδια να συζητησουν γιατι μεσω αυτης ενεργοποιειται η σκεψη, ανιχνευονται προυπαρχουσες γνωσεις...κτλ.σε αυτο το στυλ τεκμηριωνα αλλα δεν ξερω ανα αρκουσε.Επισης εγω ξεκινησα με την δευτερη ερωτηση(με το δεππσ)οπου ανεφερα θεωριες που βασιζεται το δεππσ..κτλ και πιστευω οτι θα ηταν κουραστικο να τις επαναλαμβανα και στην δραστηριοτητα...εσυ πρωτη φορα δινεις;;

Αποσυνδεδεμένος ritsaki

• Νέο μέλος
  • *
    • Προφίλ
« Απάντηση #117 στις: Φεβρουαρίου 19, 2009, 03:04:30 pm »
εγω ριτσακι κατι τετοιο εκανα εβαλα θεωρητικους στην ερωτηση με το δεππσ και στην δραστηριοτητα δεν ξερω αν αυτο που εκανα θεωρειται επιστημονικη τεκμηριωση αλλα τεκμηριωνα γιατι εκανα καθε τι αλλα χωρις να αναφερω θεωριες πχ.η εκπαδευτικος παροτρυνε τα παιδια να συζητησουν γιατι μεσω αυτης ενεργοποιειται η σκεψη, ανιχνευονται προυπαρχουσες γνωσεις...κτλ.σε αυτο το στυλ τεκμηριωνα αλλα δεν ξερω ανα αρκουσε.Επισης εγω ξεκινησα με την δευτερη ερωτηση(με το δεππσ)οπου ανεφερα θεωριες που βασιζεται το δεππσ..κτλ και πιστευω οτι θα ηταν κουραστικο να τις επαναλαμβανα και στην δραστηριοτητα...εσυ πρωτη φορα δινεις;;
δίνω δεύτερη φορά. Τη πρώτη δεν είχα διαβάσει καθόλου, έγραψα γύρω στο 70. Ξεκίνησα απο το Δ.Ε.Π.Π.Σ καθώς την είχα σίγουρη και δεν ήθελα να χάσω τις σίγουρες μονάδες. Τελικά δεν ξέρω αν έκανα καλά γιατί η λεπτομερής ανάλυση μπορεί να μου στοίχισε ένα καλό βαθμο και στην άλλη ερώτηση. Μου έμεινε 1,30 ώρα και μόλις που πρόλαβα να την ολοκληρώσω.Κάτι ανάλογο με σένα έκανα και εγώ, είναι θέμα βαθμολόγητή και τύχης ίσως, κάποιος που εξέτασε πολλά άσχημα γραπτά θα είναι πιο επιεικής μαζί μου και το αντίστροφο.Εύχομαι να έπιασα τα 2/3 της απάντησης.

Αποσυνδεδεμένος titi6984

• Προχωρημένο μέλος
  • **
  • Φύλο: Γυναίκα
    • Προφίλ
« Απάντηση #118 στις: Φεβρουαρίου 19, 2009, 04:03:37 pm »
marstavia ο βαθμός σου είναι 84,59%, αλλά βρε κορίτσια έχουμε γράψει τύπους για να βγάζετε το βαθμό

• Πλήρες μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #119 στις: Φεβρουαρίου 19, 2009, 04:14:44 pm »
ριτσακι γνωστικο ππωσ τα πηγες ;;ποσα λαθη;;εγω πρωτη φορα δινω..δεν ξερωειχα σκιστει στο διαβασμα πηγα και φροντιστηριο...βαθμο πτυχιου ποσο εχεις;;απλα οσον αφορα την τεκμιριωση δεν ξερωα ν ηθελε αυτο που εγραψα εγω δεν ανεφερα θεωρητικουσ απλα δικαιολογουσα............

Αποσυνδεδεμένος titi6984

• Προχωρημένο μέλος
  • **
    • Προφίλ
« Απάντηση #120 στις: Φεβρουαρίου 19, 2009, 07:44:24 pm »
καλό είναι κ αυτό που έκανες, κάπου διάβασα στο forum ότι μια κοπέλα διορίστηκε με την 1η χωρίς να γράψει τους θεωρητικούς απλά εξηγούσε όπως κ εσύ

Αποσυνδεδεμένος ritsaki

• Νέο μέλος
  • *
    • Προφίλ
« Απάντηση #121 στις: Φεβρουαρίου 19, 2009, 10:36:08 pm »
ριτσακι γνωστικο ππωσ τα πηγες ;;ποσα λαθη;;εγω πρωτη φορα δινω..δεν ξερωειχα σκιστει στο διαβασμα πηγα και φροντιστηριο...βαθμο πτυχιου ποσο εχεις;;απλα οσον αφορα την τεκμιριωση δεν ξερωα ν ηθελε αυτο που εγραψα εγω δεν ανεφερα θεωρητικουσ απλα δικαιολογουσα............
[/quο

ο βαθμός πτυχίου θα ληφθεί υποψη αν έγραψες πιο κάτω  στον ασεπ.Τη προηγούμενη φορά με βαθμό 7,5 μέτρησε ,αλλά αυτή δε νομίζω γιατί πήγα καλύτερα. Στο γνωστικό έκανα 5 λάθη και 1 αναπάντητη.

Αποσυνδεδεμένος sophia_pap

• Έμπειρο μέλος
  • ΠΕ60
    • Προφίλ
« Απάντηση #122 στις: Φεβρουαρίου 19, 2009, 10:43:36 pm »
κοριτσια μην τα μπερδευετε.

παντα λαμβανεται υποψη ο βαθμος πτυχιου οταν φυσικα εχουμε βαθμολογια στον ΑΣΕΠ πανω απο τη βαση.

οσο και να εχουμε γραψει  θα προσμετρηθει και  ο βαθμος πτυχιου για την καταταξη μας στον ενιαιο πινακα.

Αποσυνδεδεμένος npanag

• Πλήρες μέλος
  • Φύλο: Άντρας
    • Προφίλ
« Απάντηση #123 στις: Φεβρουαρίου 20, 2009, 05:40:58 am »
κοριτσια μην τα μπερδευετε.

παντα λαμβανεται υποψη ο βαθμος πτυχιου οταν φυσικα εχουμε βαθμολογια στον ΑΣΕΠ πανω απο τη βαση.

οσο και να εχουμε γραψει  θα προσμετρηθει και  ο βαθμος πτυχιου για την καταταξη μας στον ενιαιο πινακα.

Δεν προσμετράται ο βαθμός πτυχίου για την κατάταξη στον ενιαίο πίνακα. Προσμετράται μόνο (ό,τι είναι πάνω από 5) στη λίστα των αποτελεσμάτων του ΑΣΕΠ. Στον ενιαίο πίνακα μπαίνει κανείς με τα πραγματικά μόρια προϋπηρεσίας που πιθανώς έχει + (Μέσο Ορο που έγραψε στον τελευταίο ΑΣΕΠ -55) + (Μέσο Ορο προτελευταίου ΑΣΕΠ - 55)/2.
Στον ενιαίο πίνακα μόνο για άτομα με τα ίδια ακριβώς μόρια παίζει ρόλο η ημερομηνία απόκτησης πτυχίου και πιθανώς, κατόπιν, και ο βαθμός (π.χ. αν είκοσι άτομα έχουν 18,3 μόρια ακριβώς,  ποιό θα μπει μετά το άλλο κλπ).

Αποσυνδεδεμένος sonias

• Προχωρημένο μέλος
  • **
    • Προφίλ
« Απάντηση #124 στις: Φεβρουαρίου 21, 2009, 06:13:31 pm »
καλησπέρα
ένα τελευταίο υπολογισμό μπορείτε να μου κάνετε?
14 λάθη και 3 αναπάντητες?
σόρι αν σας κουράζω...

marigoula

• Επισκέπτης
« Απάντηση #125 στις: Φεβρουαρίου 21, 2009, 11:59:56 pm »
καλησπέρα
ένα τελευταίο υπολογισμό μπορείτε να μου κάνετε?
14 λάθη και 3 αναπάντητες?
σόρι αν σας κουράζω...
νομίζω ότι είσαι γύρω στο 66 κούκλα μου

Pde.gr, © 2005 - 2025

Το pde σε αριθμούς

Στατιστικά

μέλη
  • Σύνολο μελών: 32871
  • Τελευταία: Arleta30
Στατιστικά
  • Σύνολο μηνυμάτων: 1182620
  • Σύνολο θεμάτων: 19473