*

Ψηφοφορία

ΠΟΣΑ ΛΑΘΗ ΚΑΝΑΤΕ ?

1-5
13 (18.1%)
5-10
45 (62.5%)
10-15
8 (11.1%)
15-20
2 (2.8%)
20 και πανω
4 (5.6%)

Σύνολο ψηφοφόρων: 71

Αποστολέας Θέμα: ΠΕ60 - μετα τις απαντησεις ΑΣΕΠ  (Αναγνώστηκε 39147 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος sofaki!!!

• Πλήρες μέλος
    • Προφίλ
Απ: ΠΕ60 - μετα τις απαντησεις ΑΣΕΠ
« Απάντηση #168 στις: Μαρτίου 08, 2009, 11:49:52 pm »
χιονατι εσυ ξερεις να μου πεις τι εννουσε οτανε ελεγε 30-35 μορια απο τον πινακα αναπληρωτων;λεσςο τελευεταιοσ που θα διοριστει να ειναι με 90 τα εκατο;;εσεις εχετε και μορια απο τον προηγουμενο ασεπ εγω σαν πρωταρα τιποτα..οσο για τους αναπληρωτες...λετε φετος να παρουν περισσοτερους;;

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)
« Δημοσιεύτηκε: Σήμερα στις 22:46:00 »

Αποσυνδεδεμένος xionati

• Πλήρες μέλος
  • Φύλο: Γυναίκα
    • Προφίλ
« Απάντηση #169 στις: Μαρτίου 10, 2009, 10:54:22 am »
χιονατι εσυ ξερεις να μου πεις τι εννουσε οτανε ελεγε 30-35 μορια απο τον πινακα αναπληρωτων;λεσςο τελευεταιοσ που θα διοριστει να ειναι με 90 τα εκατο;;εσεις εχετε και μορια απο τον προηγουμενο ασεπ εγω σαν πρωταρα τιποτα..οσο για τους αναπληρωτες...λετε φετος να παρουν περισσοτερους;;

Σοφάκι τα 30-35 μόρια είναι πολλά και πλησιάζουν το άριστα.Για να σου δώσω να καταλάβεις ακόμη και τα 20 μόρια θεωρούνται σημαντικά.Ας βγούν και τα αποτελάσματα και θα μπορούμε μετά να υπολογίσουμε με ακρίβεια.Εγώ έχω μόρια από ασεπ παλιοτερο που δυστυχώς θα διαγραφούν φέτος.Ευτυχώς έχω αρκετά από προυπηρεσία.Θα πάρουν πολλούς αναπληρωτές και φέτος αλλά δε νομίζω να καλέσουν με κάτω από 20 μόρια τουλάχιστον για φέτος.
νηπιαγωγός

Αποσυνδεδεμένος MairyLiscious

• Ιστορικό μέλος
  • Never give up!
    • Προφίλ
« Απάντηση #170 στις: Μαρτίου 10, 2009, 12:16:20 pm »
θα σου διαγραφουν και θα ισχυουν τα φετινα μορια και τα προπερσινα δλδ  χιονατη ???
Μαθαίνω σημαίνει οικοδομώ γνώσεις αλληλεπιδρώντας με τους άλλους.

Αποσυνδεδεμένος dionisiac

• Προχωρημένο μέλος
  • **
    • Προφίλ
« Απάντηση #171 στις: Μαρτίου 10, 2009, 01:11:48 pm »
θα σου διαγραφουν και θα ισχυουν τα φετινα μορια και τα προπερσινα δλδ  χιονατη ???

Τα μορια απο τους ΑΣΕΠ που προσμετρουνται ειναι του φετινου -55 που ειναι η βαση,και του προηγουμενου-55 : 2.
Μορια απο παλαιοτερους ΑΣΕΠ δυστυχως χανονται!! :-\

Σοφάκι τα 30-35 μόρια είναι πολλά και πλησιάζουν το άριστα.Για να σου δώσω να καταλάβεις ακόμη και τα 20 μόρια θεωρούνται σημαντικά.Ας βγούν και τα αποτελάσματα και θα μπορούμε μετά να υπολογίσουμε με ακρίβεια.Εγώ έχω μόρια από ασεπ παλιοτερο που δυστυχώς θα διαγραφούν φέτος.Ευτυχώς έχω αρκετά από προυπηρεσία.Θα πάρουν πολλούς αναπληρωτές και φέτος αλλά δε νομίζω να καλέσουν με κάτω από 20 μόρια τουλάχιστον για φέτος.

Συμφωνω οτι 30-35 μορια για αναπληρωτης,εστω και την πρωτη χρονια ειναι ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΑ !!
Με μια προχειρη ματια στους πινακες βλεπουμε οτι το 2006-20007 απο το Σεπτεμβρη εως το Δεκεμβρη
πηρε 1203 ατομα με 12 μορια ο τελευταιος.Την ιδια εποχη δηλ.απο 9ο-12ο  μηνα την χρονια 2007-2008
παιρνει 1526 με 21,5 μορια ο τελευταιος και αντιστοιχα φετος καλει 1719 ατομα με 17,62 ο τελευταιος.
 Εκτιμωντας τα παραπανω και λαμβανοντας υποψην οτι αρκετοι εγραψαν καλα προσωπικη μου αποψη ειναι οτι η βαση αναπληρωσης θα κυμανθει γυρω στα 25 μορια για την πρωτη χρονια.

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)
« Δημοσιεύτηκε: Σήμερα στις 22:46:00 »

Αποσυνδεδεμένος xionati

• Πλήρες μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #172 στις: Μαρτίου 10, 2009, 02:52:23 pm »
Ναι, είναι αλήθεια δυστυχώς!Προσμετρώνται τα μόρια από τον ασεπ που δώσαμε φέτος και τα μισά του προηγούμενου.Όλα τα υπόλοιπα από ασεπ διαγράφονται.Προσωπικά αυτό το θεωρώ αδικία γιατί από τη στιγμή που επιδιώκουν να μας διορίζουν μέσω ασεπ θα πρέπει να λαμβάνουν υπόψη σ'ένα ποσοστό και τα προηγούμενα.Είναι δηλαδή σαν να υπονοούν ότι οι προηγούμενοι ασεπ είναι άκυροι και το ίδιο κι εμείς???Είναι γνωστή άλλωστε η ιστορία με τους επιτυχόντες αδιόριστους ή όπως συνηθίζω να το αποκαλώ ειρωνικά...με τους επιτυχόντες αποτυχόντες... ;D :'( :-[ :-X
νηπιαγωγός

• Πλήρες μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #173 στις: Μαρτίου 10, 2009, 03:21:50 pm »
βρε κοριτσια δεν μπορω να καταλαλαβω τι λετε.Εγω εδωσα πρωτη φορα ασεπ και δεν εχω καθολου μορια δηλαδη τα μορια που θα εχω θα ειναι απο τον φετινο ασεπ...αρα τι εννοειται 25 μορια;;δηλαδη δεν υπαρχει περιπτωση να μας καλεσουν εμας ως ανπληρωτες;;ποσο πρεπει να εχεις γραψει φετος για να εχεις αυτα τα μορια που λετε για να σε παρουν αναπληρωτη;;συγγνωμη αλλα ειμαι καινουργια και δεν ξερω

• Προχωρημένο μέλος
  • **
    • Προφίλ
« Απάντηση #174 στις: Μαρτίου 10, 2009, 05:12:02 pm »
βρε κοριτσια δεν μπορω να καταλαλαβω τι λετε.Εγω εδωσα πρωτη φορα ασεπ και δεν εχω καθολου μορια δηλαδη τα μορια που θα εχω θα ειναι απο τον φετινο ασεπ...αρα τι εννοειται 25 μορια;;δηλαδη δεν υπαρχει περιπτωση να μας καλεσουν εμας ως ανπληρωτες;;ποσο πρεπει να εχεις γραψει φετος για να εχεις αυτα τα μορια που λετε για να σε παρουν αναπληρωτη;;συγγνωμη αλλα ειμαι καινουργια και δεν ξερω
Sofaki ειναι απλο!Τα μορια που μαζευουμε για τον πινακα αναπληρωτων ειναι απο τις επιτυχιες που εχουμε στον ΑΣΕΠ( τον φετινο και τον προηγουμενο..δες τροπο υπολογισμου πιο πανω )+ μορια απο προυπηρεσια που τυχον εχουμε(1 μοριο για καθε μηνα εκτος απο τα δυσπροσιτα που ειναι τα διπλα...αν δεν κανω λαθος).
Αυτο ομως δεν σημαινει οτι αν δεν εχεις προυπηρεσια αποκλειεται και να δουλεψεις σαν αναπληρωτρια..Υπαρχουν πολλες περιπτωσεις συναδελφων πουβρεθηκαν σε πολυ καλες θεσεις στον πινακα και που δουλεψαν και απο την πρωτη χρονια, μονο και μονο με μια (πολυ καλη ομολογουμενως βαθμολογια στον ΑΣΕΠ), υποσκελιζοντας ατομα,που ναι μεν ειχαν προυπηρεσια αλλα δεν τα ειχαν παει και τοσο καλα στο διαγωνισμο..Μια ματια στους πινακες θα σε βοηθησει να καταλαβεις τι λεω...
Σχετικα με τα 25 μορια που ανεφερα ειναι απλως μια προσωπικη εκτιμηση...Αν παρουμε υποθετικα παντα το γεγονος οτι η βαση
ειναι στα 25 μορια, τοτε καποιος που δεν εχει απο πουθενα αλλα μορια θα πρεπει να χει γραψει 55+25=80.  Αν ομως εχει και μορια απο προηγουμενο ΑΣΕΠ, η αναπληρωση τοτε θα μπορουσε να χει γραψει και λιγοτερο, αλλα να φτανει στο τελος αθροιστικα αυτα τα μορια δηλ.πες οτι εγω εχω δουλεψει 3 μηνες αναπληρωτρια, αρα 3 μορια ,εχω δωσει και περσι ΑΣΕΠ με βαθμο π.χ. 69 εχω και απο κει αλλα 69-55=14:2=7 μορια..υπολογιζω και φετος να εχω πιασει ενα 70 περιπου αρα 70-55=15 μορια..συνολο 3+7+15=25
Πιστευω να σε βοηθησα... :-\

• Πλήρες μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #175 στις: Μαρτίου 10, 2009, 07:06:32 pm »
ευχαριστω παρα πολυ..τωρα καταλαβα.δηλαδη εσυ υπολογιζεις φετος οτι εχεις γραψει περιπου 70;;στπ γνωστικο ποσα λαθη εκανες;

• Προχωρημένο μέλος
  • **
    • Προφίλ
« Απάντηση #176 στις: Μαρτίου 10, 2009, 08:29:08 pm »
Στο γνωστικο ειχα 8 λαθη και αρα γυρω στο 83 υπολογιζω...αλλα την Κυριακη δεν τα χω παει και τοσο καλα :'(
Εγραφα μεχρι τις 7 ... μολις και μετα βιας προλαβα να τελειωσω...Ενταξει το β' θεμα με το ΔΕΠΠΣ το χω αναπτυξει
πολυ καλα,αλλα στην δρ.δεν εγραψα δυστυχως επιστημονικη τεκμηριωση....ουτε καν την ειδα... το πιστευεις?? >:(
Το ανακαλυψα οταν μπηκε σαν post εδω στο pde...
Κριμα γιατι ειχα διαβασει και θα μπορουσα να 'χα γραψει καλυτερα....

Αποσυνδεδεμένος xionati

• Πλήρες μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #177 στις: Μαρτίου 10, 2009, 09:05:49 pm »
Πραγματικά στα θέματα της Κυριακής αν μου δινόταν η ευκαιρία να τα ξαναγράψω σίγουρα τη δραστηριότητα θα την ανέπτυσσα διαφορετικά.
νηπιαγωγός

• Προχωρημένο μέλος
  • **
    • Προφίλ
« Απάντηση #178 στις: Μαρτίου 10, 2009, 09:23:49 pm »
Το κακο για μενα ηταν το γεγονος οτι τα θεματα ηταν ασυμμαζευτα...με αποτελεσμα να
''φαει'' κανεις  ολο το χρονο και στο τελος να μην προλαβει να κανει ουτε μια αναγνωση
να δει τι εχει γραψει, πριν παραδωσει το γραπτο του....Απορω πως οι περισοτεροι βρηκαν
 πολυ ευκολα τα θεματα... :(

• Πλήρες μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #179 στις: Μαρτίου 10, 2009, 10:31:50 pm »
λοιπον ετσι οπωςτα λες εχεις γραψει αρκετα καλα αρα δεν μπορει να εχεις γραψει 70 συνολο γιατι και εγω 8 λαθη εχω στο γνωστικο ειναι 83.5..........ενταξει πιστευω οτι στους διοριστεντες δεν ειμαι με τιποτα αλλα ελπιζω για αναπληρωτρια για αυτο και ρωτησα πριν σχετικα με τα μορια...καταλαβες;;στανταρ με αυτα που λες να εχεις γραψει και την δευτερη μερα το λιγοτερο 75 τις εκατο αρα εισαι πολυ καλα αν βαλεις και τον βαθμο πτυχιου σου πανω απο πεντε συν τα μορια απο προηγουμενο ασεπ συν την προυπηρεσια..εγω αν σκεφω ολα αυτα δεν πρεπει να ελπιζω ουτε καν για μια θεση αναπληρωτριςσ...γι αυτο και στεναχωριεμαι...τι να πω δεν ξερω.........εισια στανταρ στις ανπληρωτριες να το ξες..

• Πλήρες μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #180 στις: Μαρτίου 10, 2009, 10:38:24 pm »
οσο για σενα χιονατι νομιζω απο οτι θυμαμαι εσυ δουλευειεσ ηδη αναπληρωτρια η κανς λαθος;;αν ισχυει αυτο..θα σε ξανα παρουν σιγουρα...και εισια μεσα στανταρ,...εσυ πςσ εγραψεσ και στο γνωστικο και στην δραστηριοτητα ;τι εκανες;;

• Προχωρημένο μέλος
  • **
    • Προφίλ
« Απάντηση #181 στις: Μαρτίου 10, 2009, 10:52:28 pm »
λοιπον ετσι οπωςτα λες εχεις γραψει αρκετα καλα αρα δεν μπορει να εχεις γραψει 70 συνολο γιατι και εγω 8 λαθη εχω στο γνωστικο ειναι 83.5..........ενταξει πιστευω οτι στους διοριστεντες δεν ειμαι με τιποτα αλλα ελπιζω για αναπληρωτρια για αυτο και ρωτησα πριν σχετικα με τα μορια...καταλαβες;;στανταρ με αυτα που λες να εχεις γραψει και την δευτερη μερα το λιγοτερο 75 τις εκατο αρα εισαι πολυ καλα αν βαλεις και τον βαθμο πτυχιου σου πανω απο πεντε συν τα μορια απο προηγουμενο ασεπ συν την προυπηρεσια..εγω αν σκεφω ολα αυτα δεν πρεπει να ελπιζω ουτε καν για μια θεση αναπληρωτριςσ...γι αυτο και στεναχωριεμαι...τι να πω δεν ξερω.........εισια στανταρ στις ανπληρωτριες να το ξες..
Σοφια σ' ευχαριστω για τα καλα σου λογια ...  Μακαρι να 'ναι οπως τα λες!!!
Σχετικα με το βαθμο του πτυχιου δεν λαμβανεται υποψη στον πινακα των αναπληρωτων...
Μετρουν μονο τα μορια απο ΑΣΕΠ και αυτα απο την προυπηρεσια...

Pde.gr, © 2005 - 2025

Το pde σε αριθμούς

Στατιστικά

μέλη
  • Σύνολο μελών: 32871
  • Τελευταία: Arleta30
Στατιστικά
  • Σύνολο μηνυμάτων: 1182619
  • Σύνολο θεμάτων: 19473
  • Σε σύνδεση σήμερα: 687
  • Σε σύνδεση έως τώρα: 2144
  • (Αυγούστου 21, 2024, 05:10:38 pm)