Σύνολο ψηφοφόρων: 71
0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
χιονατι εσυ ξερεις να μου πεις τι εννουσε οτανε ελεγε 30-35 μορια απο τον πινακα αναπληρωτων;λεσςο τελευεταιοσ που θα διοριστει να ειναι με 90 τα εκατο;;εσεις εχετε και μορια απο τον προηγουμενο ασεπ εγω σαν πρωταρα τιποτα..οσο για τους αναπληρωτες...λετε φετος να παρουν περισσοτερους;;
θα σου διαγραφουν και θα ισχυουν τα φετινα μορια και τα προπερσινα δλδ χιονατη
Παράθεση από: sofaki!!! στις Μαρτίου 08, 2009, 11:49:52 pmχιονατι εσυ ξερεις να μου πεις τι εννουσε οτανε ελεγε 30-35 μορια απο τον πινακα αναπληρωτων;λεσςο τελευεταιοσ που θα διοριστει να ειναι με 90 τα εκατο;;εσεις εχετε και μορια απο τον προηγουμενο ασεπ εγω σαν πρωταρα τιποτα..οσο για τους αναπληρωτες...λετε φετος να παρουν περισσοτερους;;Σοφάκι τα 30-35 μόρια είναι πολλά και πλησιάζουν το άριστα.Για να σου δώσω να καταλάβεις ακόμη και τα 20 μόρια θεωρούνται σημαντικά.Ας βγούν και τα αποτελάσματα και θα μπορούμε μετά να υπολογίσουμε με ακρίβεια.Εγώ έχω μόρια από ασεπ παλιοτερο που δυστυχώς θα διαγραφούν φέτος.Ευτυχώς έχω αρκετά από προυπηρεσία.Θα πάρουν πολλούς αναπληρωτές και φέτος αλλά δε νομίζω να καλέσουν με κάτω από 20 μόρια τουλάχιστον για φέτος.
βρε κοριτσια δεν μπορω να καταλαλαβω τι λετε.Εγω εδωσα πρωτη φορα ασεπ και δεν εχω καθολου μορια δηλαδη τα μορια που θα εχω θα ειναι απο τον φετινο ασεπ...αρα τι εννοειται 25 μορια;;δηλαδη δεν υπαρχει περιπτωση να μας καλεσουν εμας ως ανπληρωτες;;ποσο πρεπει να εχεις γραψει φετος για να εχεις αυτα τα μορια που λετε για να σε παρουν αναπληρωτη;;συγγνωμη αλλα ειμαι καινουργια και δεν ξερω
λοιπον ετσι οπωςτα λες εχεις γραψει αρκετα καλα αρα δεν μπορει να εχεις γραψει 70 συνολο γιατι και εγω 8 λαθη εχω στο γνωστικο ειναι 83.5..........ενταξει πιστευω οτι στους διοριστεντες δεν ειμαι με τιποτα αλλα ελπιζω για αναπληρωτρια για αυτο και ρωτησα πριν σχετικα με τα μορια...καταλαβες;;στανταρ με αυτα που λες να εχεις γραψει και την δευτερη μερα το λιγοτερο 75 τις εκατο αρα εισαι πολυ καλα αν βαλεις και τον βαθμο πτυχιου σου πανω απο πεντε συν τα μορια απο προηγουμενο ασεπ συν την προυπηρεσια..εγω αν σκεφω ολα αυτα δεν πρεπει να ελπιζω ουτε καν για μια θεση αναπληρωτριςσ...γι αυτο και στεναχωριεμαι...τι να πω δεν ξερω.........εισια στανταρ στις ανπληρωτριες να το ξες..