Σύνολο ψηφοφόρων: 71
0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
κοριτσια γραψατε αρνητικα στην κριτικη του δεππς.......;;;;;;;;;;;;;;γιατι ακουσα οτι ηθελαν εγω οχι παντως............
Παράθεση από: sofaki!!! στις Μαρτίου 11, 2009, 05:48:32 pmκοριτσια γραψατε αρνητικα στην κριτικη του δεππς.......;;;;;;;;;;;;;;γιατι ακουσα οτι ηθελαν εγω οχι παντως............εγώ έγραψα 5-6 αλλά λίγο πονηρά , δηλαδή χωρίς να έχω το ύφος ότι τους καταδικάζω. Νομίζω ότι για να είναι ολοκληρωμένη η απάντηση σε μια κριτική πρέπει να έχει και θετικά και αρνητικά... Κανένα πρόγραμμα δεν είναι ποτέ αλάνθαστο....... Θα ήθελα να ρωτήσω αν ξέρει κάποια κοπέλα το μέσο όρο των βαθμών στον προηγούμενο ΑΣΕΠ και στις δυο θεματικές ενότητες. Πάντως με όσα άτομα έχω μιλήσει είναι πάνω από 80(την πρώτη μέρα) οπότε ο φετινός μέσος όρος θα πρέπει να είναι πολύ ανεβασμένος σε σχέση με το 2007. Άρα θα ανεβούν και αρκετά οι βάσεις
δεν ξερωΠαράθεση από: marigoula στις Μαρτίου 11, 2009, 06:05:25 pmΠαράθεση από: sofaki!!! στις Μαρτίου 11, 2009, 05:48:32 pmκοριτσια γραψατε αρνητικα στην κριτικη του δεππς.......;;;;;;;;;;;;;;γιατι ακουσα οτι ηθελαν εγω οχι παντως............εγώ έγραψα 5-6 αλλά λίγο πονηρά , δηλαδή χωρίς να έχω το ύφος ότι τους καταδικάζω. Νομίζω ότι για να είναι ολοκληρωμένη η απάντηση σε μια κριτική πρέπει να έχει και θετικά και αρνητικά... Κανένα πρόγραμμα δεν είναι ποτέ αλάνθαστο....... Θα ήθελα να ρωτήσω αν ξέρει κάποια κοπέλα το μέσο όρο των βαθμών στον προηγούμενο ΑΣΕΠ και στις δυο θεματικές ενότητες. Πάντως με όσα άτομα έχω μιλήσει είναι πάνω από 80(την πρώτη μέρα) οπότε ο φετινός μέσος όρος θα πρέπει να είναι πολύ ανεβασμένος σε σχέση με το 2007. Άρα θα ανεβούν και αρκετά οι βάσεις ποιος ηταν......τι αρνητικα εβαλες;;πρωτη φορα εδινες;για να σου δώσω να καταλάβεις τι εννοώ θα σου πώ ένα για παράδειγμα. Είπα ότι δεν υπάρχει κατάλληλη υλικοτεχνική υποδομή για να εξυπηρετήσει κάποια κομμάτια του του προγράμματος. Ναι και εγώ πρώτη φορά έδινα κούκλα μου και έχω πολύ άγχος.
Παράθεση από: sofaki!!! στις Μαρτίου 11, 2009, 06:37:40 pmδεν ξερωΠαράθεση από: marigoula στις Μαρτίου 11, 2009, 06:05:25 pmΠαράθεση από: sofaki!!! στις Μαρτίου 11, 2009, 05:48:32 pmκοριτσια γραψατε αρνητικα στην κριτικη του δεππς.......;;;;;;;;;;;;;;γιατι ακουσα οτι ηθελαν εγω οχι παντως............εγώ έγραψα 5-6 αλλά λίγο πονηρά , δηλαδή χωρίς να έχω το ύφος ότι τους καταδικάζω. Νομίζω ότι για να είναι ολοκληρωμένη η απάντηση σε μια κριτική πρέπει να έχει και θετικά και αρνητικά... Κανένα πρόγραμμα δεν είναι ποτέ αλάνθαστο....... Θα ήθελα να ρωτήσω αν ξέρει κάποια κοπέλα το μέσο όρο των βαθμών στον προηγούμενο ΑΣΕΠ και στις δυο θεματικές ενότητες. Πάντως με όσα άτομα έχω μιλήσει είναι πάνω από 80(την πρώτη μέρα) οπότε ο φετινός μέσος όρος θα πρέπει να είναι πολύ ανεβασμένος σε σχέση με το 2007. Άρα θα ανεβούν και αρκετά οι βάσεις ποιος ηταν......τι αρνητικα εβαλες;;πρωτη φορα εδινες;για να σου δώσω να καταλάβεις τι εννοώ θα σου πώ ένα για παράδειγμα. Είπα ότι δεν υπάρχει κατάλληλη υλικοτεχνική υποδομή για να εξυπηρετήσει κάποια κομμάτια του του προγράμματος. Ναι και εγώ πρώτη φορά έδινα κούκλα μου και έχω πολύ άγχος.
ρε συ ενταξει...γενικα ειμαι πολυ αγχωμενη..και ο χαρακτηρας μου ειναι τετοιος που δεν μπορω.....αγχωνομαι..απλα εμαθα και κατι ππου νευριασα ασχημα ρεσυ.ειναι μια κοπελα που εκανε τον μαιο αιτηση για αναπληρωτρια..μηδενικης προυπηρεσιας...ξες στον αλλον πινακα χωρι; μορια ασεπ γιατι δεν ειχε δωσει..και διοριστικε και μαλιστα εκει που μενει φαντασου τι βισμα εχει.............