*

Ψηφοφορία

ΠΟΣΑ ΛΑΘΗ ΚΑΝΑΤΕ ?

1-5
13 (18.1%)
5-10
45 (62.5%)
10-15
8 (11.1%)
15-20
2 (2.8%)
20 και πανω
4 (5.6%)

Σύνολο ψηφοφόρων: 71

Αποστολέας Θέμα: ΠΕ60 - μετα τις απαντησεις ΑΣΕΠ  (Αναγνώστηκε 39173 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος sofaki!!!

• Πλήρες μέλος
    • Προφίλ
Απ: ΠΕ60 - μετα τις απαντησεις ΑΣΕΠ
« Απάντηση #182 στις: Μαρτίου 10, 2009, 10:58:36 pm »
δυο λεπτακια γιατι παλι μπερδευτικα.δηλαδη παρα δειγμ.χαρη γραφει καποιςπχ,εγω 80 τισ εκατο μαζι με τον βαθμου πτυχιου αν δεν εισια στους διοριστεμετε αφαιρουνατι τα μορια του πτυχιου αν εισια για ναπληρωτρια;;

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)
« Δημοσιεύτηκε: Σήμερα στις 23:27:32 »

• Πλήρες μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #183 στις: Μαρτίου 10, 2009, 11:02:45 pm »
Η εννοειις οτι δεν προσμετραται σε περιπτωση που εχεισ ξανα δωσει στο παρελθον ασεπ και εχουν ηδη μετρηθει μια φορα τα μορια του πτυχου επομενως δεν ξανα λαμβανονατι υποψη για δευτερη φορα;;;δωσε μου ενα παραδειγμα.

Αποσυνδεδεμένος dionisiac

• Προχωρημένο μέλος
  • **
  • Φύλο: Γυναίκα
    • Προφίλ
« Απάντηση #184 στις: Μαρτίου 10, 2009, 11:04:16 pm »
Σοφια τα μορια απο το πτυχιο μετρανε μονο συον πινακα των διοριστεων απο ΑΣΕΠ...
Στον πινακα των αναπληρωτων δεν μετρανε ...

• Πλήρες μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #185 στις: Μαρτίου 10, 2009, 11:26:28 pm »
τι μου λες τωρα;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;δηλαδη δεν εχω καμια πιθανοτητα ..παναγιτσα μου.......δηλαδη πως γινεται αυτο ρε συ.πρωτη φορα τα ακουω.αλλο βαθμο για διοριστεα και αλλο για ναπληρωτρια;;τουλαχιστον εγω ηξερα οτι η πρωτη φορα ο βαθμος ειναι ιδιος και για τα δυο κα την δευτερη επειδη εχουν μετρηθει μια φορα τα μορια σου απο το πτυχιο δεν ξανα λαμβανονται υποψη δτην δευτερη φορα...ειπα κατι που σε ενοχλησε;;

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)
« Δημοσιεύτηκε: Σήμερα στις 23:27:32 »

Αποσυνδεδεμένος dionisiac

• Προχωρημένο μέλος
  • **
    • Προφίλ
« Απάντηση #186 στις: Μαρτίου 10, 2009, 11:42:39 pm »
Σοφια ηρεμησε!!!!! Τα πραγματα δεν ειναι τοσο τραγικα!!!!Στον πινακα των διοριστεων που βγαζει το ΑΣΕΠ
με τις βαθμολογιες προσμετρωνται και οβαθμος του πτυχιου, μεταπτυχιακο,κλπ.
Στον πινακα ομως των αναπληρωτων μετραει μονο τα μορια απο ΑΣΕΠ και τυχον προυπηρεσια...
Οπως σου ειπα και προηγουμενως αρκει μια καλη -υψηλη βαθμολογια και πλασαριζεσαι σε μια απο τις καλες
θεσεις του πινακα...οποτε συμφωνα  με τις εκτιμησεις σου δεν εχεις κανενα προβλημα!!!!... :)

• Πλήρες μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #187 στις: Μαρτίου 11, 2009, 05:48:32 pm »
κοριτσια γραψατε αρνητικα στην κριτικη του δεππς.......;;;;;;;;;;;;;;γιατι ακουσα οτι ηθελαν εγω οχι παντως............

marigoula

• Επισκέπτης
« Απάντηση #188 στις: Μαρτίου 11, 2009, 06:05:25 pm »
κοριτσια γραψατε αρνητικα στην κριτικη του δεππς.......;;;;;;;;;;;;;;γιατι ακουσα οτι ηθελαν εγω οχι παντως............
εγώ έγραψα 5-6  αλλά λίγο πονηρά :P :P, δηλαδή χωρίς να έχω το ύφος ότι τους καταδικάζω. Νομίζω ότι για να είναι ολοκληρωμένη η απάντηση σε μια κριτική πρέπει να έχει και θετικά και αρνητικά... Κανένα πρόγραμμα δεν είναι ποτέ αλάνθαστο....... :)

Θα ήθελα να ρωτήσω αν ξέρει κάποια κοπέλα το μέσο όρο των βαθμών στον προηγούμενο ΑΣΕΠ και στις δυο θεματικές ενότητες. Πάντως με όσα άτομα έχω μιλήσει είναι πάνω από 80(την πρώτη μέρα) οπότε  ο φετινός μέσος όρος θα πρέπει να είναι πολύ ανεβασμένος σε σχέση με το 2007. Άρα θα ανεβούν και αρκετά οι βάσεις
« Τελευταία τροποποίηση: Μαρτίου 11, 2009, 06:20:43 pm από marigoula »

• Πλήρες μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #189 στις: Μαρτίου 11, 2009, 06:37:40 pm »
δεν ξερω
εγώ έγραψα 5-6  αλλά λίγο πονηρά :P :P, δηλαδή χωρίς να έχω το ύφος ότι τους καταδικάζω. Νομίζω ότι για να είναι ολοκληρωμένη η απάντηση σε μια κριτική πρέπει να έχει και θετικά και αρνητικά... Κανένα πρόγραμμα δεν είναι ποτέ αλάνθαστο....... :)

Θα ήθελα να ρωτήσω αν ξέρει κάποια κοπέλα το μέσο όρο των βαθμών στον προηγούμενο ΑΣΕΠ και στις δυο θεματικές ενότητες. Πάντως με όσα άτομα έχω μιλήσει είναι πάνω από 80(την πρώτη μέρα) οπότε  ο φετινός μέσος όρος θα πρέπει να είναι πολύ ανεβασμένος σε σχέση με το 2007. Άρα θα ανεβούν και αρκετά οι βάσεις
ποιος ηταν......τι αρνητικα εβαλες;;πρωτη φορα εδινες;

marigoula

• Επισκέπτης
« Απάντηση #190 στις: Μαρτίου 11, 2009, 06:44:17 pm »
δεν ξερω

για να σου δώσω να καταλάβεις τι εννοώ θα σου πώ ένα για παράδειγμα. Είπα ότι δεν υπάρχει κατάλληλη υλικοτεχνική υποδομή για να εξυπηρετήσει κάποια κομμάτια του του προγράμματος. Ναι και εγώ πρώτη φορά έδινα κούκλα μου και έχω πολύ άγχος.

• Πλήρες μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #191 στις: Μαρτίου 11, 2009, 07:07:10 pm »
καταλαβα παντωσ τα εχεις παει πολυ καλα μπραβο;;δραστηριοτητα τι εκανες;
δεν ξερω

για να σου δώσω να καταλάβεις τι εννοώ θα σου πώ ένα για παράδειγμα. Είπα ότι δεν υπάρχει κατάλληλη υλικοτεχνική υποδομή για να εξυπηρετήσει κάποια κομμάτια του του προγράμματος. Ναι και εγώ πρώτη φορά έδινα κούκλα μου και έχω πολύ άγχος.

Αποσυνδεδεμένος xionati

• Πλήρες μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #192 στις: Μαρτίου 11, 2009, 07:24:22 pm »
Σοφάκι μου φαίνεται παραδίνεις σημασία σε ό,τι ακούς από τον περίγυρο μετα συγχωρήσεως.Ποιός μπορεί να πεί με ακρίβεια ότι αυτά που έχει γράψει είναι τα ποιο σωστά?Μπορεί εσύ με αυτά που έχεις γράψει να αγγίξεις το άριστα.Πρώτη φορά δίνεις?Στον ασεπ παίζει σημαντικό ρόλο ο παράγοντας τύχη!!!Οπότε ηρεμία μέχρι το καλοκαίρι.Ξέρω συναδέλφους που έγραψαν κάτω από 70 και άλλους που έγραψαν μία ξερή δραστηριότητα φυσικών επιστημών και μερικούς που έφυγαν πάνω στην ώρα!Μία μάλιστα για να φανταστείς μπερδεύτηκε με την έκφραση"επι χάρτου"και χρησιμοποίησε χάρτη στη δραστηριότητα.Ο καθένας έχει γράψει ό,τι μπορείς να φανταστείς. ;)
νηπιαγωγός

• Πλήρες μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #193 στις: Μαρτίου 11, 2009, 08:09:15 pm »
ρε συ ενταξει...γενικα ειμαι πολυ αγχωμενη..και ο χαρακτηρας μου ειναι τετοιος που δεν μπορω.....αγχωνομαι..απλα εμαθα και κατι ππου νευριασα ασχημα ρεσυ.ειναι μια κοπελα που εκανε τον μαιο αιτηση για αναπληρωτρια..μηδενικης προυπηρεσιας...ξες στον αλλον πινακα χωρι; μορια ασεπ γιατι δεν ειχε δωσει..και διοριστικε και μαλιστα εκει που μενει φαντασου τι βισμα εχει.............

marigoula

• Επισκέπτης
« Απάντηση #194 στις: Μαρτίου 11, 2009, 08:37:40 pm »
ρε συ ενταξει...γενικα ειμαι πολυ αγχωμενη..και ο χαρακτηρας μου ειναι τετοιος που δεν μπορω.....αγχωνομαι..απλα εμαθα και κατι ππου νευριασα ασχημα ρεσυ.ειναι μια κοπελα που εκανε τον μαιο αιτηση για αναπληρωτρια..μηδενικης προυπηρεσιας...ξες στον αλλον πινακα χωρι; μορια ασεπ γιατι δεν ειχε δωσει..και διοριστικε και μαλιστα εκει που μενει φαντασου τι βισμα εχει.............
είσαι σίγουρη??? Γιατί αλλιώς τα πράγματα είναι πολύ σοβαρά... Εσύ που έχεις το ονοματεπώνυμό της δεν μπορείς να το ψάξεις? Μήπως ήταν ειδική κατηγορία? ???

Αποσυνδεδεμένος xionati

• Πλήρες μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #195 στις: Μαρτίου 11, 2009, 08:55:35 pm »
Μαριγούλα και Σοφάκι, εγώ ξέρω περίπτωση γυμνάστριας που διορίστηκε μόνιμη χωρίς ασεπ, μόρια και καμία διάκριση σε άθλημα.Ζούμε σε μία χώρα που παντού κυριαρχεί η ρουσφετολογία...είναι δυνατόν οι εξετάσεις να είναι τόσο αδιάβλητες όσο θέλουν εκείνοι να το νομίζουμε?Εγώ δεν το νομίζω αλλά τελοσπάντων...Επίσης νηπιαγωγός που ήταν να διοριστεί με τη δεύτερη χρονιά το όνομά της δε φάνηκε πουθενά στους διοριστέους και έμαθα ότι διορίστηκε Αθήνα δίπλα από το σπιτάκι της χωρίς να'χει φόβο για νησιά και δυσπρόσιτα...
νηπιαγωγός

Pde.gr, © 2005 - 2025

Το pde σε αριθμούς

Στατιστικά

μέλη
  • Σύνολο μελών: 32871
  • Τελευταία: Arleta30
Στατιστικά
  • Σύνολο μηνυμάτων: 1182622
  • Σύνολο θεμάτων: 19473
  • Σε σύνδεση σήμερα: 687
  • Σε σύνδεση έως τώρα: 2144