Σύνολο ψηφοφόρων: 71
0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
sofaki!!! και εγω στα πολλαπλης τόσο έγραψα νομίζω, μπορεί και λιγότερο..Μήπως αυτή η κοπέλα που ρώτησες σου είπε ποια εικόνα έχουν οι διορθωτές απο τα γραπτά;;; Το θέμα θα κριθεί απο το πως εχουν γράψει και οι άλλοι..
για διόρισμό μεχρί τώρα κυμαίνονται γύρω στο 89%-91% και για αναπληρωτές στο 81%.
Εγώ είμαι η φίλη της sofaki. Μια φίλη μου πήρε τηλέφωνο στον ασεπ και της είπαν οτι διόρθωσαν ολα τα γραπτά της πρώτης μέρας και τα 2000 γραπτά της δεύτερης μέρας. Τους ρώτησε για τις βάσεις και της είπαν οτι για διόρισμό μεχρί τώρα κυμαίνονται γύρω στο 89%-91% και για αναπληρωτές στο 81%. Αλλά πιστεύω οτι 5000 γραπτά της δεύτερης μέρα είναι σημαντικό ποσοστό οπότε όλα παίζονται! Τελείωσε καμία Αλεξανδρούπολη ή πήγε φροντιστήριο εκεί;
Παράθεση από: fragy στις Μαρτίου 15, 2009, 05:08:14 pmΕγώ είμαι η φίλη της sofaki. Μια φίλη μου πήρε τηλέφωνο στον ασεπ και της είπαν οτι διόρθωσαν ολα τα γραπτά της πρώτης μέρας και τα 2000 γραπτά της δεύτερης μέρας. Τους ρώτησε για τις βάσεις και της είπαν οτι για διόρισμό μεχρί τώρα κυμαίνονται γύρω στο 89%-91% και για αναπληρωτές στο 81%. Αλλά πιστεύω οτι 5000 γραπτά της δεύτερης μέρα είναι σημαντικό ποσοστό οπότε όλα παίζονται! Τελείωσε καμία Αλεξανδρούπολη ή πήγε φροντιστήριο εκεί;Ρε παιδιά, τί άγρια ραδιο-αρβύλα είναι αυτή; Πήραν και καλά τηλέφωνο στον ΑΣΕΠ κι ο ΑΣΕΠ και καλά απάντησε, μην έχοντας διορθώσει όλα τα γραπτά, αλλά πλήρως ενημερωμένος για τις βάσεις διορισμού των νηπιαγωγών, όπως επίσης και για τις βάσεις αναπλήρωσης των νηπιαγωγών (!!). Δεν έχει άλλη δουλιά να κάνει ο ΑΣΕΠ κι ασχολείται με τις κάτω βάσεις διορισμού και αναπλήρωσης συγκεκριμένα των νηπιαγωγών.Ψυχραιμία. Τα αποτελέσματα θα βγουν τον Ιούνη, και δεν είναι δυνατόν να διαδίδονται μερικά αποτελέσματα μόλις στα μέσα Μάρτη και μάλιστα και καλά από τον ΑΣΕΠ. Είναι κατανοητή η αγωνία, αλλά οι τερατώδεις διαδόσεις δε βοηθούν κανέναν...