0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Εννοείς τα φροντιστήρια που γράψανε όλο το ΔΕΠΠΣ; Κι εγώ αν είχα 6 ώρες μπροστά μου αντί για 4 θα το έγραφα όλο! Εκτός από αυτό, το θέμα έλεγε τα βασικά χαρακτηριστικά, όχι όλα τα χαρακτηριστικά! Πρέπει να έχεις κριτική σκέψη για να το κάνεις αυτό και όχι να παπαγαλίζεις! Επομένως πραγματικά δε νομίζω ότι μπορούν να μας πουν κάτι σημαντικό οι απαντήσεις των φροντιστηρίων! - Sorry για το έντονο ύφος αλλά νομίζω ότι τα φροντιστήρια παίζουν με τον πόνο μας, με την αγωνία μας και το βασικότερο δεν ξέρουν τι τους γίνεται (2-3 λάθη ο Κολλιντάς και νομίζω 5 ο alexander στο γνωστικό)!
τι εκανες μονο για να παραγουν τα παιδια λογο
Όσο για το οτι πολλά "παλιά" μέλη δεν συμμετέχουν στην συζήση είναι γιατί τελικά παρεξηγούνται οι προθέσεις τους απο κάποια "νεότερα" μέλη που δεν γνωρίζουν τη βοήθεια που έχουν προσφέρει σε όλους εμας, δεν έχουν δει παλαιότερα δείγματα γραφής τους και τελικά δεν έχουν διάθεση να τους ακούσουν. Και είναι κρίμα γιατί όλοι θα είχαμε πολλά να πάρουμε απο την εμπειρία τους στο Δημ. σχολείο.
Παράθεση από: MairyLiscious στις Φεβρουαρίου 15, 2009, 05:24:22 pmτι εκανες μονο για να παραγουν τα παιδια λογο Γιατί να παράγουν λόγο;;; Μπορεί να μην ήταν το ζητούμενο απαραίτητα...
Συμφωνώ με τη maria_sib. Απο τη διαπολιτισμική που εχω διαβάσει μέχρι σήμερα, πουθενά δεν είδα το ζητούμενο να ειναι η παραγωγή λόγου, αντίθετα το ζητούμενο είναι η ένταξη στην ομάδα, η έκφραση (με διάφορους τρόπους) και η τόνωση της αυτοεκτίμησης ... Καλό θα ήταν λοιπόν να μην είμαστε τόσο κάθετοι σχετικά με το τι ζητούσε και το τι δεν ζητούσε η δραστηριότητα ο καθένας έκρινε και έγραψε και η "νεκροψία θα δείξει"