0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Στο επόμενο σχόλιο να πεις στην τάξη ότι αυτό ονομάζεται σεξουαλική παρενόχληση, η οποία αποτελεί αδίκημα, σχετίζεται με σεξιστικές νοοτροπίες που υποδηλώνουν κομπλεξικό άνθρωπο και επομένως πρώτα προσβάλλουν εκείνον που κάνει το σχόλιο και μετά οποιονδήποτε άλλο. Συνεπώς δε σε αφορούν και δεν πρόκειται να ξαναδώσεις καμιά απολύτως σημασία.Στο διευθυντή σου θυμίσου να συμπληρώσεις ότι τις περισσότερες φορές η νοοτροπία αυτή σχετίζεται με ανατομική δυσπλασία ή δυσλειτουργία! (Ε, καλά υπερβάλλω, αλλά μπορεί να σε βοηθήσει αυτό στο ύφος σου)Κατά τα λοιπά δες τα υπόλοιπα θέματα που αφορούν προβλήματα στην τάξη. Να θυμάσαι ότι θύμα θα γίνεσαι μόνο όσο ανέχεσαι το ρόλο. Αντίστρεψε τη νοοτροπία και τη στάση σου και μαύρο φίδι που τους έφαγε, άπαντες.
Θα ήθελα να πω κι εγώ ότι αντιμετωπίζω παρόμοιο πρόβλημα. Είμαι σε ένα γυμνάσιο και σε ένα τμήμα της Γ ύπάρχει ένα παιδί που πραγματικά δεν ξέρω πώς να αντιμετωπίσω. Στην αρχή έκανε την ώρα του μαθήματος άσχετες ερωτήσεις τύπου πόσο χρονών είμαι, που μένω και ότι ενδιαφέρεται για μένα... Σε ένα διάλειμμα του είπα ότι θέλω να μιλήσουμε. Του είπα ότι ούτε την ίδια ηλικία έχουμε ούτε φίλοι είμαστε και δεν μπορεί να μου μιλάει έτσι στο μάθημα.. Μετά από αυτό μάλλον χειροτέρεψε η συμπεριφορά του. Τις προάλλες πέταξε ένα στυλο στον πίνακα την ώρα που έγραφα.. Δεν τον είδα και με κοίταξε με ένα απειλητικό ύφος και καλά δεν έχεις αποδείξεις ότι ΄το πέταξα εγώ. Κράτησα την ψυχραιμία μου και απλά πήρα το στυλό. Νιώθω ότι προσπαθεί να βρει αφορμές για να μου τη ''φέρει''. Να τον αγνοήσω? Να προσπαθήσω και πάλι να τον αντιμετωπίσω? Τι να κάνω..