0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Να κάνω λίγο τον κακό και να ρωτήσω ποια είναι η σχέση των τελευταίων 20 - 30 μηνυμάτων με τους αναπληρωτές ΠΕ0401?
Καλησπέρα.Που μπορώ να βρω το αρχείο με τις προβλέψεις αναπληρωτών για 2009-2010;Στο pathfinder δεν βλέπω άσπρη μέρα για αποδοχή στο club εκείνο, οπότε αν το έχει ήδη κάποιος καλός άνθρωπος να το στείλει..
Γειά σας και από εμένα ,αν έχει κάποιος αυτόν τον πίνακα και έχει διάθεση ας το στείλει και σε εμένα ,ελπίζω να καταλαβαίνει την αγωνία μας.Παράθεση από: georg9 στις Ιουλίου 12, 2009, 09:47:48 pmΠαράθεση από: Landau στις Ιουλίου 12, 2009, 06:40:13 pmΚαλησπέρα.Που μπορώ να βρω το αρχείο με τις προβλέψεις αναπληρωτών για 2009-2010;Στο pathfinder δεν βλέπω άσπρη μέρα για αποδοχή στο club εκείνο, οπότε αν το έχει ήδη κάποιος καλός άνθρωπος να το στείλει.. Μα η αποδοχή γίνεται αυτόματα μετά ομως πρέπει να κάνεις login
Παράθεση από: Landau στις Ιουλίου 12, 2009, 06:40:13 pmΚαλησπέρα.Που μπορώ να βρω το αρχείο με τις προβλέψεις αναπληρωτών για 2009-2010;Στο pathfinder δεν βλέπω άσπρη μέρα για αποδοχή στο club εκείνο, οπότε αν το έχει ήδη κάποιος καλός άνθρωπος να το στείλει.. Μα η αποδοχή γίνεται αυτόματα μετά ομως πρέπει να κάνεις login
Το θέμα όμως δεν είναι αυτό.Με τον ένα ή τον άλλο τρόπο το βρίσκουμε τον πίνακα.Εγώ έχω εντοπίσει όμως κάποια σφάλματα.Στο πίνακα υπάρχουν πολλοί φυσικοί οι οποίοι το 2006 ήταν επιτυχόντες αλλά τα μόριά τους δεν υπολογίζονται μαζί με τα μόρια του ΑΣΕΠ 2009 και έτσι βρίσκονται σε λάθος σειρά για αναπληρωτές. Θα μου πάρει χρόνο να τους εντοπίσω και να στείλω τα στοιχεία στο Gerakian. Αν θέλει κάποιος συνάδελφος μπορεί να βοηθήσει. Συγκεκριμμένα αναφέρομαι στους φυσικούς οι οποίοι είναι διοριστέοι ΑΣΕΠ για το β έτος και ήταν επιτυχόντες το 2006.
Σε λίγες μέρες θα βγεί ο πίνακας με τα μόρια και θα έχουμε καλύτερη εικόνα όσο αναφορά την αναπλήρωση. Παρόλο αυτό, πολλοί από μας πάλι δεν θα γνωρίζουμε αν μας καλέσουν φέτος γιατί θα εξαρτηθεί και από τον φετινό συνολικό αριθμό αναπληρωτών ΠΕ0401. Τώρα για τον πίνακα Gerakian, όπως εγώ τον είδα, είναι πολύ κατατοπιστικός. Για την φετινή αναπλήρωση όμως θέλει παραπέρα επεξεργασία από τον καθένα μας. Το λέω αυτό γιατί ο Gerakian δεν συμπλήρωσε τα υπόλοιπα στοιχεία των β΄ διοριστέων στον πίνακα (μόρια από τον ΑΣΕΠ 2006 και την προυπηρεσία τους). Τώρα γιατί το έκανε δεν πήρα απάντηση ακόμη. Ίσως τεχνικά να ήταν δύσκολο, ίσως γιατί στατιστικά έτσι εξυπηρετείται, ίσως για λόγο που ξεπερνά την δική μου παρατηρητικότητα και εμπειρία..Από μία πρόχειρη ματιά για μένα από την θέση 180 περίπου ή έλλειψη στοιχείων των διοριστέων με πάει μετά την 200 θέση. Δεν γνωρίζω όμως ακριβώς γιατί δεν διαθέτω στοιχεία για τα μόρια προυπηρεσίας τους.Για το θέμα των συναδέλφων ΟΑΕΔ δεν γνωρίζω πολλά. Σε λίγες μέρες όμως θα γνωρίζω!