0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
resquer με 25μορια πιστευω φετος ωρομισθιοι και λογικα του χρονου αναπληρωτες αν δε μπουν αλλοι αλεξιπτωτιστες στους πινακες οπως φετος με τους οαεδιτες... Γενικα πεφτει η βαση αναπληρωσης τη δευτερη χρονια απο τον ασεπ. Π.χ. απο 23.5 προπερσι πηγε περσι 19.5.
Παράθεση από: marion στις Ιουλίου 21, 2009, 08:41:08 pmΜια ερώτηση, για μια φίλη που έχει 27+ μόρια, αλλά δεν έχει τικάρει το μαγικό κουτάκι. Έχει επιλέξει μόνο περιοχή Αττικής στην αίτηση αναπληρωτών. Η σειρά κατάταξής της είναι 330 περίπου. Επειδή αγωνιά, πότε πιστεύετε ότι θα πρέπει να περιμένει να την καλέσουν ως αναπληρώτρια;αν μιλάς για πε04.01.......περαστικά της φίλης σου!!! το κουτάκι το έχουμε να το συμπληρώνουμε!!!ας με στείλουν στο ιράκ..και ας βομβαρδίζουν από πάνω!!! αρκει να με στείλουν!
Μια ερώτηση, για μια φίλη που έχει 27+ μόρια, αλλά δεν έχει τικάρει το μαγικό κουτάκι. Έχει επιλέξει μόνο περιοχή Αττικής στην αίτηση αναπληρωτών. Η σειρά κατάταξής της είναι 330 περίπου. Επειδή αγωνιά, πότε πιστεύετε ότι θα πρέπει να περιμένει να την καλέσουν ως αναπληρώτρια;
Η κυβερνηση επιτηδες επετρεψε να συμβει αυτο στους πινακες; Κι αν δηλωσει οτι δε γνωριζε θα ψευδεται ασυστολα.Ενταξει, η αντιπολιτευση ζητησε την αναγνωριση για τους ΟΑΕΔιτες και την Προεδρο των ΟΑΕΔιτων θα ηταν ικανη να ζητησει να γινει Προεδρο Δημοκρατιας, αλλά την ευθυνη για το ρημαδιο που θα γινει την εχει 100% η κυβερνητικη επιτροπη του ΥΠΕΠΘ. Τί θα πει τωρα στους αδικημενους των πινακων του ΥΠΕΠΘ, οτι οι πινακες αναπληρωτων δεν παρεχουν καμια ασφαλεια γι' αυτο γ@μη@ειτε τωρα και μη μιλατε; Δεν εχουν σεβασμο;Δεν πληρωνονται αδρα να μας αντιμετωπισουν με σεβασμο;
Παράθεση από: ister στις Ιουλίου 21, 2009, 11:01:10 pmΠαράθεση από: marion στις Ιουλίου 21, 2009, 08:41:08 pmΜια ερώτηση, για μια φίλη που έχει 27+ μόρια, αλλά δεν έχει τικάρει το μαγικό κουτάκι. Έχει επιλέξει μόνο περιοχή Αττικής στην αίτηση αναπληρωτών. Η σειρά κατάταξής της είναι 330 περίπου. Επειδή αγωνιά, πότε πιστεύετε ότι θα πρέπει να περιμένει να την καλέσουν ως αναπληρώτρια;αν μιλάς για πε04.01.......περαστικά της φίλης σου!!! το κουτάκι το έχουμε να το συμπληρώνουμε!!!ας με στείλουν στο ιράκ..και ας βομβαρδίζουν από πάνω!!! αρκει να με στείλουν! Ister, ακριβώς αφορά ειδικότητα ΠΕ 04 01. Δηλ. συγγνώμη, υπάρχει περίπτωση με τόσα μόρια να μην κληθεί;Δεν τίκαρε το κουτάκι, γιατί έχει μωρό παιδί και δυσκολεύτηκε πάρα πολύ πέρυσι που ήταν αναπληρώτρια σε μακρινό νομό. Συν ό,τι είχε ξαναδώσει Ασέπ φέτος και ήλπιζε ότι τα μόρια θα αρκούσαν, ώστε να μη χρειαστεί να ξενιτευτεί και πάλι.Καταλαβαίνω απ' την άλλη πως αισθάνεσαι, καθώς κι εγώ ως ΠΕ02, αν και είμαι δεύτερη φορά επιτυχούσα με τα μόρια που συγκεντρώνω δεν ευελπιστώ σε κάτι παραπάνω από ωρομισθία, αλλά θα μπορούσα να πάω οπουδήποτε κι αν με καλούσαν.
Σύμφωνα με τον πίνακα πρόβλεψης ήμουν περίπου θέση 100 και τελικά στον πίνακα αφαιρώντας επιτυχόντες 1ης φάσης ασεπ,24μηνο και το 40%, πάω σε θέση 150! Υπολόγισα πάνω από μένα καμμιά 35αριά οαεδίτες και μαζί με ιδιωτικά και κάποιους με τρελές προυπηρεσίες να οι 50 θέσεις παρακάτω..Αλήθεια πως είναι δυνατόν κάποιος να πάρει 19 μόρια σε μια χρονιά; Αναπληρωτής σε δυσπρόσιτο;
χαράς το κουράγιο σου να υπολογίζεις! υποθέτω αφαίρεσες όλους του 24μηνου!(είσαι σίγουρος πως θα φύγουν όλοι;) αλλά και τη νέα τροπολογία για 67% αναπηρία, την έλαβες υπόψιν; θα πιάσουν και αυτοί θέσεις,όσες και αν είναι!θου Κύριε φυλακήν τω στόματί μου...
Παράθεση από: ka69 στις Ιουλίου 25, 2009, 01:22:27 pmΣύμφωνα με τον πίνακα πρόβλεψης ήμουν περίπου θέση 100 και τελικά στον πίνακα αφαιρώντας επιτυχόντες 1ης φάσης ασεπ,24μηνο και το 40%, πάω σε θέση 150! Υπολόγισα πάνω από μένα καμμιά 35αριά οαεδίτες και μαζί με ιδιωτικά και κάποιους με τρελές προυπηρεσίες να οι 50 θέσεις παρακάτω..Αλήθεια πως είναι δυνατόν κάποιος να πάρει 19 μόρια σε μια χρονιά; Αναπληρωτής σε δυσπρόσιτο;χαράς το κουράγιο σου να υπολογίζεις! υποθέτω αφαίρεσες όλους του 24μηνου!(είσαι σίγουρος πως θα φύγουν όλοι;) αλλά και τη νέα τροπολογία για 67% αναπηρία, την έλαβες υπόψιν; θα πιάσουν και αυτοί θέσεις,όσες και αν είναι!θου Κύριε φυλακήν τω στόματί μου...
Παράθεση από: ister στις Ιουλίου 25, 2009, 04:03:49 pmχαράς το κουράγιο σου να υπολογίζεις! υποθέτω αφαίρεσες όλους του 24μηνου!(είσαι σίγουρος πως θα φύγουν όλοι;) αλλά και τη νέα τροπολογία για 67% αναπηρία, την έλαβες υπόψιν; θα πιάσουν και αυτοί θέσεις,όσες και αν είναι!θου Κύριε φυλακήν τω στόματί μου... Τα άτομα με αναπηρία, όπως οι πλούτεκνοι - 30μηνο και 24μηνο είναι επιπλέον του 40%