0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Παράθεση από: ister στις Αυγούστου 19, 2009, 08:40:39 pmΠαράθεση από: DEL στις Αυγούστου 19, 2009, 07:16:08 pmείμαι μέσα για την ένσταση αλλά να μου εξηγήσεις τι πρέπει να κάνωστείλε π.μ. ονοματεπώνυμο και κιν είτε στον achilles είτε στην possessed και αυτοί θα σου εξηγήσουν για όλαπίστεψέ με έπαθα πλάκα από τη συμμετοχή στη θεσσαλονίκη!!! πήγα επιφυλακτικός για το πόσοι θα μαζευτούμε και το κλίμα ήταν τουλάχιστον ενθουσιώδες!!! κινούμαστε γρήγορα και νόμιμα!!!θα τρίβουν τα μάτια τους μερικοί, όπως τα έτριβα και γω χθες από το κόσμο που μαζευτήκαμε!!!Eίχε πολλούς μαθηματικούς στη Θεσσαλονίκη ή δεν παίζει ρόλο η ειδικότητα για την ομαδική προσφυγή που θα γίνει τώρα για να φύγουν οι οαεδίτες από τον πίνακα???
Παράθεση από: DEL στις Αυγούστου 19, 2009, 07:16:08 pmείμαι μέσα για την ένσταση αλλά να μου εξηγήσεις τι πρέπει να κάνωστείλε π.μ. ονοματεπώνυμο και κιν είτε στον achilles είτε στην possessed και αυτοί θα σου εξηγήσουν για όλαπίστεψέ με έπαθα πλάκα από τη συμμετοχή στη θεσσαλονίκη!!! πήγα επιφυλακτικός για το πόσοι θα μαζευτούμε και το κλίμα ήταν τουλάχιστον ενθουσιώδες!!! κινούμαστε γρήγορα και νόμιμα!!!θα τρίβουν τα μάτια τους μερικοί, όπως τα έτριβα και γω χθες από το κόσμο που μαζευτήκαμε!!!
είμαι μέσα για την ένσταση αλλά να μου εξηγήσεις τι πρέπει να κάνω
Μόνο ο πίνακας των αναπληρωτών ανανεώνεταιΟι πίνακες 30μηνο-24μηνο και ενιαίο διορισμών θα ανανεωθούν του χρόνου με τις νέες αιτήσεις
οι 11 πολύτεκνοι δεν έχουν αφαιρεθή, καμιά πρόβλεψη για αναπληρωτές τώρα;