0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
ευθύνες πουθενά δεν θα ζητηθούν θα το καταπιούμε k αυτό όπως k τόσα αλλα στο παρελθόν... τρίτεκνοι , προϋπηρεσίες από πληροφορική , οριο των 10-11ωρων κ αυτων όχι παντα αξιοκρατικα , αρπαγη ωρων από τους μονιμους , στον ΑΣΕΠ να δινουμε του κοσμου τα μαθηματα , στα κενα του κλαδου να βαζουν άλλες ειδικοτητες κ ας εχει χωριστει ο πινακας μας , τώρα οαεδίτες k ποιος ξέρει στο μέλλον ίσως k τίποτα ΙΕΚ... έχω απογοητευθεί τελείως είμαι 34 χρονων έχω περάσει δυο ασεπ είμαι σε ΠΔΣ 6 χρονια κ 1 χρονο σε ενισχυτικη (ποτε πληρης ωραριο των 11ωρων) τώρα με αυτή την ιστορία θέλω αλλα 4 χρονια την στιγμή που περίμενα του χρόνου να είμαι αναπληρωτής.... k αναρωτιέμαι οικογένεια ποτε θα κάνω? την στιγμή που άλλοι με πρόσχημα τα παιδιά τους διορίζονται? Φανταζομαι το να κανεις οικογενεια σημαινει πως μπορεις να την ζησεις…κ σαν να μην φτανουν αυτά εχεις κ τα διαφορα σωματεια που το μονο που ζητανε είναι αυξησεις μισθων…δεν θέλω να τα βάλω με κανένα k συγγνώμη για όσους θίγω απλά έχω απογοητευτεί εντελώς...
Ister, δεν ξερω αν μπερδεψες κι'αλλους, αλλα εμενα σιγουρα με μπερδεψες! Πως συσχετιζονται οι κενες θεσεις που προκυπτουν σε καποια φαση (π.χ,. στην πρωτη) με τα μορια αυτων που θα κληθουν για αναπληρωση? Αν προκυψουν π.χ. 140 θεσεις, αυτες προφανως θα τις καταλαβουν αυτοι που βρισκονται στις πρωτες θεσεις του πινακα, ειτε εχουν 50 μορια, ειτε 500 μορια, ετσι δεν ειναι?
πέρσι πόσους αναπληρωτές φυσικούς πήραν;θυμάστε;
γυρω στους 200 αναπληρωτές δηλαδή!!!ευχαριστώ ister για την πληροφορία ήσουν πολύ ευγενικός μιας και που δεν ειμαι φυσικός και κοιτάω για συναδέρφους..η γνωμη μου είναι οτι θα πάρουν περισσότερους αναπληρωτές φετος μιας και διορισαν σχεδόν τους μισους σε σχεση με πέρσι..Καλη επιτυχία!
από τα μηνύματα που εχω διαβάσει μεχρι τώρα ister νομίζω ότι βρισκόμαστε περίπου στην ίδια θέση περί το 170. που πιστεύεις ότι θα είμαστε μετά το ξεσκαρτάρισμα΄?
είμαι μέσα για την ένσταση αλλά να μου εξηγήσεις τι πρέπει να κάνω
Παράθεση από: DEL στις Αυγούστου 19, 2009, 07:16:08 pmείμαι μέσα για την ένσταση αλλά να μου εξηγήσεις τι πρέπει να κάνωστείλε π.μ. ονοματεπώνυμο και κιν είτε στον achilles είτε στην possessed και αυτοί θα σου εξηγήσουν για όλαπίστεψέ με έπαθα πλάκα από τη συμμετοχή στη θεσσαλονίκη!!! πήγα επιφυλακτικός για το πόσοι θα μαζευτούμε και το κλίμα ήταν τουλάχιστον ενθουσιώδες!!! κινούμαστε γρήγορα και νόμιμα!!!θα τρίβουν τα μάτια τους μερικοί, όπως τα έτριβα και γω χθες από το κόσμο που μαζευτήκαμε!!!