0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
επειδή φέτος στα 31 ασπρίσαν τα μισά μου μαλλιά και έτσι όπως πάει με βλέπω γλόμπο, αν δε με προλάβει καρδιακό,με όσα διαδραματίζονται, τελικά εξ' όσων κατάλαβα από αυτό το forum, η προϋπηρεσία των οαεδιτών (συγγνώμη για τον αδόκιμο όρο) θα μετρήσει δια 2 και μονο αυτή που προσφέρθηκε μέχρι το 2006. Η μετέπειτα προϋπηρεσία τους δεν θα μετρήσει καθόλου. υπάρχει κάποιος συνάδελφος που να μας ξεκαθαρίσει το θέμα...γιατί θα αρχίσω να τραγουδώ "στο θολωμένο μου μυαλό" του Στελάρα σε λίγο... φτάσαμε στη βρύση και φοβάμαι πως δεν θα πιούμε νερό τελικά...όχι γιατί στέρεψε αλλά γιατί κάποιος μας σπρώχνει συνεχώς πίσω στην ουρά!!! τελικά, πόσο μεγάλη προϋπηρεσία έχουν...μια τάξη μεγέθους βρε παιδιά!!! γνωρίζει κάποιος;
Να συνεχίσεις τις διακοπές σου! Αν ως προκύρηξη εννοείς την κατάθεση των αιτήσεων+δικαιολογητικών για να μπεις στην λίστα ωρομισθίων, αναπληρωτών ή μόνιμων διορισμών η προθεσμία έχει λήξη!
Παράθεση από: sikat στις Ιουνίου 21, 2009, 12:27:13 pmΝα συνεχίσεις τις διακοπές σου! Αν ως προκύρηξη εννοείς την κατάθεση των αιτήσεων+δικαιολογητικών για να μπεις στην λίστα ωρομισθίων, αναπληρωτών ή μόνιμων διορισμών η προθεσμία έχει λήξη!ενοοω για τον οαεδ τη προκυρηξη..... οι διακοπες δεν αλλαζουν!τοσο καιρο εκαψα φλαντζα με τοσο διαβασμα!νομιζω τις χρειαζομαστε...αν κ με πληγωσε ο ασεπ,θα βρω το κουραγιο!
xrwmatini βρήκα την προκύρηξη:http://www.oaed.gr/Pages/SN_869.pg
στον πινακα των αναπληρωτων θα μετρησει τελικα οτι εχω 10 μορια ( αφου η βαση ειναι το 55)