0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Συνάδελφε, GERAKIAN ΜΠΡΑ
Παρ'ολο που είμαι μέλος στο pathfinder, δεν μπορώ να δω τον πίνακα. γιατί; Ξέρει κάποιος να με βοηθήσει;
ζιπ
Παράθεση από: vikoulaki στις Ιουλίου 09, 2009, 09:55:23 amΠαράθεση από: ister στις Ιουλίου 09, 2009, 01:17:49 amβρε παιδιά, ας μην είμαστε αχάριστοι! ο gerakian, να 'ναι καλά ο άνθρωπος έκανε κάποια δουλειά για χάρη μας! Συμφωνώ+++++++++++++++++++++++++++++Επίσης: Δεν είναι 2 διαφορετικοί GERAKIAN, απλά ο άνθρωπος άλλαξε τα γράμματα του nickname σε κεφαλαίαΑκόμη και κάποιο λάθος να έκανε μπορείτε να του το υποδείξεται .Θα έχετε καταλάβει οι περισσότεροι οτι είναι διαθέσιμος να διορθώσει οταν υφίσταται κάτι τέτοιοΗ μέχρι τώρα συνεισφορά του είναι ανεκτίμητηβρε παιδιά, δεν τα έβαλα με τον άνθρωπο! αντιθέτως, κερί να τον ανάψουμε!!!έκανε τρελλή δουλειά, το'πα και το ξανάπα!!! απλά δεν κατάλαβα γιατί υπήρχαν 2 ονόματα-συνδέσεις! μπράβο του ΔΗΜΟΣΙΑ για τη δουλειά που κάνει!
Παράθεση από: ister στις Ιουλίου 09, 2009, 01:17:49 amβρε παιδιά, ας μην είμαστε αχάριστοι! ο gerakian, να 'ναι καλά ο άνθρωπος έκανε κάποια δουλειά για χάρη μας! Συμφωνώ+++++++++++++++++++++++++++++Επίσης: Δεν είναι 2 διαφορετικοί GERAKIAN, απλά ο άνθρωπος άλλαξε τα γράμματα του nickname σε κεφαλαίαΑκόμη και κάποιο λάθος να έκανε μπορείτε να του το υποδείξεται .Θα έχετε καταλάβει οι περισσότεροι οτι είναι διαθέσιμος να διορθώσει οταν υφίσταται κάτι τέτοιοΗ μέχρι τώρα συνεισφορά του είναι ανεκτίμητη
βρε παιδιά, ας μην είμαστε αχάριστοι! ο gerakian, να 'ναι καλά ο άνθρωπος έκανε κάποια δουλειά για χάρη μας!
Παράθεση από: ister στις Ιουλίου 09, 2009, 10:40:47 amΠαράθεση από: vikoulaki στις Ιουλίου 09, 2009, 09:55:23 amΠαράθεση από: ister στις Ιουλίου 09, 2009, 01:17:49 amβρε παιδιά, ας μην είμαστε αχάριστοι! ο gerakian, να 'ναι καλά ο άνθρωπος έκανε κάποια δουλειά για χάρη μας! Συμφωνώ+++++++++++++++++++++++++++++Επίσης: Δεν είναι 2 διαφορετικοί GERAKIAN, απλά ο άνθρωπος άλλαξε τα γράμματα του nickname σε κεφαλαίαΑκόμη και κάποιο λάθος να έκανε μπορείτε να του το υποδείξεται .Θα έχετε καταλάβει οι περισσότεροι οτι είναι διαθέσιμος να διορθώσει οταν υφίσταται κάτι τέτοιοΗ μέχρι τώρα συνεισφορά του είναι ανεκτίμητηβρε παιδιά, δεν τα έβαλα με τον άνθρωπο! αντιθέτως, κερί να τον ανάψουμε!!!έκανε τρελλή δουλειά, το'πα και το ξανάπα!!! απλά δεν κατάλαβα γιατί υπήρχαν 2 ονόματα-συνδέσεις! μπράβο του ΔΗΜΟΣΙΑ για τη δουλειά που κάνει!ister εγω συμφώνησα με αυτό που είπες και γι΄αυτό έβαλα +++++++++++++Τα παρακάτω ήταν διευκρίνηση και οχι παρατήρησηΠράσινο: ΙδιωτικοίΚόκκινο: ΔιοριστέοιΡοζ Ωρομίσθιοι( κατά προσέγγιση μόρια)
Παράθεση από: fotini18 στις Ιουλίου 09, 2009, 01:35:01 pmΠαρ'ολο που είμαι μέλος στο pathfinder, δεν μπορώ να δω τον πίνακα. γιατί; Ξέρει κάποιος να με βοηθήσει;το ίδιο πρόβλημα αντιμετωπίζω και εγώ...το δίνει ως αρχείο dat, αλλά δεν μπορώ να το διαβάσω! σε ερώτηση που έκανα εκεί, μου είπαν να το αποθηκεύσω πρώτα και μετά να το ανοίξω ως excell. παρόλα αυτά, δε δούλεψε πάλι! το βγάζει κινέζικα!!!!
το κόκινο ASE24 σημαινει διορισμός από 24μηνο?
ή το vikoulaki έχει αχρωματοψια