0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
νομιζω 113
dimstellaπροσωπικα θα ηθελα να σε ευχαριστησω , πολυ χρησιμος αυτος ο συγκεντρωτικος πινακας,θα ηθελα να ρωτησω οποιον καταλαβαινει να μου εξηγησει καποια πραγματα,ρωταω σοβαρα δεν θα ηθελα να το παρει καποιος για αστειο, ειναι πρωτη φορα φετος που ασχολουμε τους πινακες και ισως σας φανουν 'παιδικα' ή ασχετα τα ερωτηματα μου ,αλλα οποιος ξερει και εχει διαθεση ας μου απαντησει στα παρακατω ερωτηματα
1) στην πρωτη στηλη καρτελας αναπληρωτων που γραφει τα επιθετα γραφει :ΕΠΩΝΥΜΟ(Α ΦΑΣΗ 25,643 μόρια-Α/Α 108 -
Εγω με ενα προχειρο υπολογισμο ειδα οτι μολις φυγουν οι διοριστεοι ο 200ος θα εχει καπου στα 28.78 μορια. Περσι ειχαν παρει μεχρι τον 220 περιπου αν παμε στο αντιστοιχο ο 220ος εχει περιπου 27.56 μορια. Αρα πιστευω ειναι λιγο τραβηγμενο τα 30 μορια για αναπληρωση εκτος και αν καλεσουν πολυ λιγους και παρουν παρα παρα πολλους ωρομισθιους...
Παράθεση από: Touristakos στις Ιουλίου 31, 2009, 02:24:07 amΕγω με ενα προχειρο υπολογισμο ειδα οτι μολις φυγουν οι διοριστεοι ο 200ος θα εχει καπου στα 28.78 μορια. Περσι ειχαν παρει μεχρι τον 220 περιπου αν παμε στο αντιστοιχο ο 220ος εχει περιπου 27.56 μορια. Αρα πιστευω ειναι λιγο τραβηγμενο τα 30 μορια για αναπληρωση εκτος και αν καλεσουν πολυ λιγους και παρουν παρα παρα πολλους ωρομισθιους... Δηλαδή για να καταλάβω κάτι, ο 220ος πέρυσι είχε 19,45 μόρια και φέτος 27,56?