0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
είμαι νέος στο forum και έχω 35+ στον πίνακα. μπορει να μου πει κάποιος τι να περιμένω΄?
γνωρίζει κανείς τι ακριβώς γίνεται με τους πολύτεκνους που υπάρχουν στον πίνακα αναπληρωτών; διορίζονται; ή απλά προηγούνται στην λίστα;
thelei vusma gia oaed??? ti les re file edw einai ellada den pernane ta vusmata apla uparxoun aksiokratika kritiria.....
Καλησπερα συναδελφοι. Στους πινακες αναπληρωτων οι πρωτοι 12 ειναι πολύτεκνοι (με 4 παιδια, δηλαδη οχι τριτεκνοι). Οποτε αν διοριζονται ολοι θα ωφελειθουμε ολοι καποιες θεσεις. Ειναι ομως ανεξαρτητες αυτες οι θέσεις η θα αφαιρεθουν απο καποιες αλλες θεσεις διορισμων π.χ. το 40%. Στο site του υπεπθ υπαρχει πινακας με τους πολυτεκνους και ειναι μεσα σε αυτους οι πρωτοι 12...
Γειά σας είμαι νέα στο FORUM, πολύ παλιά στην εκπαίδευση και μέχρι πέρυσι ωρόμίσθια, μήπως θα μπορούσε κάποιος να με πληροφορήσει πως μαθαίνουμε αν θα πάρουν αναπληρωτές σε μια περιοχή;Εγώ ενδιαφέρομαι για Α΄Δωδεκανήσου.Ευχαριστώ εκ των προτέρων.
Παράθεση από: Touristakos στις Αυγούστου 10, 2009, 02:11:39 pmΚαλησπερα συναδελφοι. Στους πινακες αναπληρωτων οι πρωτοι 12 ειναι πολύτεκνοι (με 4 παιδια, δηλαδη οχι τριτεκνοι). Οποτε αν διοριζονται ολοι θα ωφελειθουμε ολοι καποιες θεσεις. Ειναι ομως ανεξαρτητες αυτες οι θέσεις η θα αφαιρεθουν απο καποιες αλλες θεσεις διορισμων π.χ. το 40%. Στο site του υπεπθ υπαρχει πινακας με τους πολυτεκνους και ειναι μεσα σε αυτους οι πρωτοι 12...κανονικά είναι πέραν του ποσοστού! δηλ, πράγματι κερδίζουμε όλοι 12 θέσεις! ευχάριστο νέο! να είσαι καλά!