Σύνολο ψηφοφόρων: 40
0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Παράθεση από: marianV στις Φεβρουαρίου 23, 2009, 10:11:18 pmΠαράθεση από: gvaggis στις Φεβρουαρίου 23, 2009, 03:07:04 pmΝηπιαγωγείο και Η/Υ;;Απορώ πως έχει ξεφύγει το thread από τους συνάδελφους μου πληροφορικάριους...Να ξεκινήσει άλλη μια επική μάχη τύπου "Δώστε ώρες στους πληροφορικούς" ή "Έξω οι Νηπιαγωγοί, Μέσα οι ΠΕ-19" Άντε κ στους βρεφονηπιακούς... καλέ μου φίλε, αν διαβάσεις γενικά τo forum των νηπιαγωγών θα δεις οτι μεταξύ μας τέτοιες μάχες όπως λές δεν ισχύουν.... Γενικά είμαστε ένας κλάδος που τον ενδιαφέρει το παιδί πρώτα απο όλα και μετά οι υπόλοιποι..... Αλλωστε είμαστε όλοι (οι εκπαιδευτικοί) βασικά γεύματα στο ίδιο τραπέζι..... Θέλεις να είσαι το τυρί; Δεν με πειράζει καθόλου! Γιατί πολύ απλά είμαι το ψωμί!!! Χωρίς το ένα δεν απολαμβάνεις και δεν χορταίνεις το άλλο..... Είτε 19, είτε 60, είμαστε ΠΕ όλοι και έχουμε δικαίωμα να ασχολούμαστε όλοι με αυτό που αγαπάμε..... προφανώς ο συνάδελφος αστειέυτηκε.. Και το βρήκα και πολύ καλό..
Παράθεση από: gvaggis στις Φεβρουαρίου 23, 2009, 03:07:04 pmΝηπιαγωγείο και Η/Υ;;Απορώ πως έχει ξεφύγει το thread από τους συνάδελφους μου πληροφορικάριους...Να ξεκινήσει άλλη μια επική μάχη τύπου "Δώστε ώρες στους πληροφορικούς" ή "Έξω οι Νηπιαγωγοί, Μέσα οι ΠΕ-19" Άντε κ στους βρεφονηπιακούς... καλέ μου φίλε, αν διαβάσεις γενικά τo forum των νηπιαγωγών θα δεις οτι μεταξύ μας τέτοιες μάχες όπως λές δεν ισχύουν.... Γενικά είμαστε ένας κλάδος που τον ενδιαφέρει το παιδί πρώτα απο όλα και μετά οι υπόλοιποι..... Αλλωστε είμαστε όλοι (οι εκπαιδευτικοί) βασικά γεύματα στο ίδιο τραπέζι..... Θέλεις να είσαι το τυρί; Δεν με πειράζει καθόλου! Γιατί πολύ απλά είμαι το ψωμί!!! Χωρίς το ένα δεν απολαμβάνεις και δεν χορταίνεις το άλλο..... Είτε 19, είτε 60, είμαστε ΠΕ όλοι και έχουμε δικαίωμα να ασχολούμαστε όλοι με αυτό που αγαπάμε.....
Νηπιαγωγείο και Η/Υ;;Απορώ πως έχει ξεφύγει το thread από τους συνάδελφους μου πληροφορικάριους...Να ξεκινήσει άλλη μια επική μάχη τύπου "Δώστε ώρες στους πληροφορικούς" ή "Έξω οι Νηπιαγωγοί, Μέσα οι ΠΕ-19" Άντε κ στους βρεφονηπιακούς...