0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
.Δυστυχώς ,το σύστημα είναι τέτοιο που ο εκπαιδευτικός δεν έχει τις γνώσεις για τη διαχείριση της τάξης του,είναι μόνος κ αβοήθητος να καταφέρει θαύματα κ να περιμένει να του έρθει η έμπνευση,για να βρει λύσεις.Οι ψυχολόγοι κ η υγιής συνεργασία των εμπλεκομένων φορέων στο σχολείο είναι επιτακτική ανάγκη στις μέρες μας.
Η άποψη μου είναι πως ακόμη κ τα πιο απείθαρχα παιδιά σταδιακά με υπομονή κ αφοσίωση του εκπαιδευτικού στο έργο του μπορούν να δείξουν σημάδια συνεργασίας.Όταν καταλαβαίνουν ότι τους μιλάς με ειλικρίνεια κ τους σέβεσαι ,το εκτιμούν.Δυστυχώς ,το σύστημα είναι τέτοιο που ο εκπαιδευτικός δεν έχει τις γνώσεις για τη διαχείριση της τάξης του,είναι μόνος κ αβοήθητος να καταφέρει θαύματα κ να περιμένει να του έρθει η έμπνευση,για να βρει λύσεις.Οι ψυχολόγοι κ η υγιής συνεργασία των εμπλεκομένων φορέων στο σχολείο είναι επιτακτική ανάγκη στις μέρες μας.
σκέφτομαι πόσο πολύ θα ήθελα να είμαι μαθητής
ίσως να φταίει και ο αυταρχικός τρόπος διαπαιδαγώγησης που έχουν μεγαλώσει μέσα στα σχολεία και να είναι δύσκολο να το αποβάλλον μέχρι και σήμερα που είναι εκπαιδευτικοί…
,πρέπει να είσαι ευέλικτος,να βρίσκεις αυτό με το οποίο θα κερδίσεις τον κάθε μαθητή.
Παράθεση από: green ice στις Φεβρουαρίου 18, 2009, 11:48:30 pm ,πρέπει να είσαι ευέλικτος,να βρίσκεις αυτό με το οποίο θα κερδίσεις τον κάθε μαθητή.ειναι και θεμα ταλεντου ομως..οπως και το μουσικο αυτι..αν δεν ειναι η παστα σου τετοια, οσο και να παλευεις ματαιοπονεις
Παράθεση από: mac190604 στις Φεβρουαρίου 18, 2009, 11:24:42 pm σκέφτομαι πόσο πολύ θα ήθελα να είμαι μαθητής Μπα, άσε καλύτερα, κοίτα γύρω σου, βλέπεις κανέναν ευχαριστημένο;Παράθεση από: mac190604 στις Φεβρουαρίου 18, 2009, 11:24:42 pm ίσως να φταίει και ο αυταρχικός τρόπος διαπαιδαγώγησης που έχουν μεγαλώσει μέσα στα σχολεία και να είναι δύσκολο να το αποβάλλον μέχρι και σήμερα που είναι εκπαιδευτικοί…Αυτούσια απάντηση σε ερώτηση της Γενικής Διδακτικής, θεματική ενότητα 2, ΑΣΕΠ, μα καλά πραγματικά τα πιστεύουμε κιόλας αυτά;