*

Αποστολέας Θέμα: Ειδικη αγωγη και ΑΣΕΠ  (Αναγνώστηκε 106817 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος mitsy

• Ιστορικό μέλος
  • Φύλο: Γυναίκα
  • Oso zeis mathaineis...
    • Προφίλ
Απ: Ειδικη αγωγη και ΑΣΕΠ
« Απάντηση #294 στις: Ιουνίου 16, 2010, 08:21:06 am »
Προβλεπεται και ειδικος ασεπ για τη δευτεροβαθμια

πρώτη φορά το ακούω αυτό.
ποια η πηγή σου;
και πότε προβλέπεται;;
τώρα με τους δασκάλους-νηπιαγωγούς;

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)
« Δημοσιεύτηκε: Σήμερα στις 12:41:00 »

Αποσυνδεδεμένος tttzzz

• Moderator
  • Ιστορικό μέλος
  • ΠΕ02.50
    • Προφίλ
« Απάντηση #295 στις: Ιουνίου 16, 2010, 01:50:06 pm »
Nαι καλά και μετά ξυπνήσαμε..
Μην αφήνεις ό,τι σε τρώει να χορτάσει..

Αποσυνδεδεμένος tttzzz

• Moderator
  • Ιστορικό μέλος
  • ΠΕ02.50
    • Προφίλ
« Απάντηση #296 στις: Ιουνίου 16, 2010, 02:05:01 pm »
ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΣΥΝΑΔΕΡΦΟΙ! ΚΑ8ΕΝΑΣ ΜΑΣ Σ ΑΥΤΟ ΤΟ ΦΟΡΟΥΜ ΓΡΑΦΕΙ ΤΗ ΔΙΚΗ ΤΟΥ ΑΠΟΨΗ....
ο ΧΩΡΟΣ ΤΗΣ ΕΙΔΙΚΗΣ ΑΓΩΓΗΣ (προς θεου οχι για ολες τισ ειδικοητες)" βρωμαγε".Ζητω συγμωμη αν εθιξα καποιους που αξιοκρατικα μπηκαν, γιατι υπαρχουν πολλοι. Ομως δε μπορουμε να μιλαμε για οργανικες 8εσεις που θα καλυφθουνε απο αποσπασμενουσ οταν μπαινει κριτηριο ο ασεπ.Δηλαδη 8α καλυφθουνε απο τους ανθρωπους που εργαζοταν 2-3 χρονια στην ειδικη αγωγη και εκαναν και το ετησιο σεμιναριο? Γιατι δεν καλυπτει τα κενα αυτα απο εκπαιδευτικους που 8α περασουν στον ειδικο ασεπ?

(Τα ερωτηματα αυτα δεν τιθονται για τους δασκαλους της ειδικης αγωγης και τους εκαιπδευτικους με μεταπτυχιακο στην ειδικη αγωγη...αλλα για εκεινουσ που δια8ετουν καποια εξεικευση περα απο το σεμιναριο.)

Δυστυχώς διακρίνω πάλι τη λογική "τα δικά μου προσόντα είναι τα καταλληλότερα και όλοι οι υπόλοιποι έπονται " ..'
Άσχετα με το τί συμφέρει τον καθένα μας θα έπρεπε να προσπαθούμε να είμαστε πιο αντικειμενικοί.Δηλαδή κάποιος που έχει μεταπτυχιακό είναι απαραίτητα πιο ικανός από κάποιον που έχει αποκτήσει εμπειρία 2-3 ετών στην ειδική αγωγή;(Δε μιλώ για τον τρόπο με τον οποίο ξεκίνησε,σεμινάριο εξειδίκευση μεταπτυχιακό, αλλά για το πόσο ικανός κρίνεται τώρα).Ναι μακάρι να μην καλυφθούν οι θέσεις με αποσπασμένους γιατί αυτό με συμφέρει.Αλλά ξέρω ότι το εύχομαι γιατί με συμφέρει απλά.Αν γίνει ΑΣΕΠ ειδικής στη δ/θμια δέχομαι πως θα πρέπει να καλύπτονται οι οργανικές από εκεί.Αλλά όσο η απόσπαση είναι μονόδρομος για να είσαι μόνιμος στον κλάδο μας..καταλαβαίνεις πιστεύω.
Και για να μην παρεξηγηθώ, κι εγώ μεταπτυχιακό έχω και προϋπηρεσία, αλλά τί να κάνω που δεν πρόλαβα να μονιμοποιηθώ για να αποσπαστώ κι εγώ  :P

ΥΓ: Όταν ο άνθρωπος κάνει σχέδια, ο Θεός γελάει..Η Διαμάντω πρέπει να ρίχνει τρελό γέλιο μαζί μας.. :P

Αποσυνδεδεμένος ΛΩΡΑ

• Ιστορικό μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #297 στις: Ιουνίου 16, 2010, 02:06:09 pm »
Nαι καλά και μετά ξυπνήσαμε..
Έτσι,έτσι....!
Πάντως ρε παιδιά...λέτε να μας κάνουν τόσο μεγάλη ζημιά όσοι μόνιμοι θα αποσπαστούν στην ειδική...; Πόσοι να είναι αυτοί που πληρούν τις προυποθέσεις για απόσπαση...; Και προφανώς θα τους αποσπάσουν με το έτσι θέλω για ανάγκες της υπηρεσίας!
Δεν υπάρχει ελευθερία που να μη γνωρίζω.
Ούτε ταπείνωση ή φόβος που να μη μ' έχουν υποτάξει.
Γι'αυτό και ξέρω από αγάπη,
Γι' αυτό δε συλλογίζομαι το σώμα που σου δίνω,
Γι' αυτό προσέχω τόσο τα λόγια που σου λέω.

ΛΟΥΙΣ ΓΚΑΡΘΙΑ ΜΟΝΤΕΡΟ
(ΓΡΑΝΑΔΑ 1958)

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)
« Δημοσιεύτηκε: Σήμερα στις 12:41:00 »

Αποσυνδεδεμένος tttzzz

• Moderator
  • Ιστορικό μέλος
  • ΠΕ02.50
    • Προφίλ
« Απάντηση #298 στις: Ιουνίου 16, 2010, 02:08:10 pm »
Δεν ξέρω πόσοι έχουν τα προσόντα, πάντως στο νομό που βρίσκομαι και κάλεσε φέτος 3-4 φιλολόγους, μου είπαν ότι δε γνωρίζουν κάποιον μόνιμο με εξειδίκευση στην ειδική.Σε άλλες περιοχές δε γνωρίζω πώς έχει η κατάσταση..

Αποσυνδεδεμένος ΛΩΡΑ

• Ιστορικό μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #299 στις: Ιουνίου 16, 2010, 02:13:51 pm »
Δεν ξέρω πόσοι έχουν τα προσόντα, πάντως στο νομό που βρίσκομαι και κάλεσε φέτος 3-4 φιλολόγους, μου είπαν ότι δε γνωρίζουν κάποιον μόνιμο με εξειδίκευση στην ειδική.Σε άλλες περιοχές δε γνωρίζω πώς έχει η κατάσταση..
Κοίτα...την εξειδίκευση δεν την φοβόμαστε όντως...είναι ελάχιστοι οι μόνιμοι με την όποια εξειδίκευση,αλλά δεν είναι λίγοι οι μόνιμοι που πέρασαν έστω και μία χρονιά απ'την ειδική είτε κατά λάθος,πάλι για ανάγκες της υπηρεσίας,ειδικά παλιότερα που δεν υπήρχαν κριτήρια,είτε για αρπαχτή για τα λεφτά...εγώ αυτούς φοβάμαι που δεν μπορούμε να ξέρουμε πόσοι είναι...!! Η Διαμάντω είπε πως έστω και μία χρονιά να έχει κάποιος στην ειδική θα αποσπαστεί στην ειδική...τι να πω....; Άλλο τι θα σκαρφιστεί η κυρία για να μας στείλει στον διάολο..;;;!!!

ΛΟΥΙΣ ΓΚΑΡΘΙΑ ΜΟΝΤΕΡΟ
(ΓΡΑΝΑΔΑ 1958)

Αποσυνδεδεμένος tttzzz

• Moderator
  • Ιστορικό μέλος
  • ΠΕ02.50
    • Προφίλ
« Απάντηση #300 στις: Ιουνίου 16, 2010, 02:17:32 pm »
Η Διαμάντω είπε πως έστω και μία χρονιά να έχει κάποιος στην ειδική θα αποσπαστεί στην ειδική...τι να πω....;

πότε το είπε αυτό..;;

Αποσυνδεδεμένος ΛΩΡΑ

• Ιστορικό μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #301 στις: Ιουνίου 16, 2010, 02:23:13 pm »
Την είχα ακούσει σε συνέντευξη στην ΝΕΤ να το λέει...τώρα για το "έστω και μία χρονιά" δεν παίρνω και όρκο,δεν το θυμόμουν καλά,αλλά πρόσφατα ένας συνάδελφος μου είπε πως κι εκείνος έτσι το θυμάται να το έχει πει...!! Γι αυτό μ'έχει λούσει λίγο κρύος ιδρώτας κι εμένα τελευταία...!
Αυτή τη στιγμή ο νόμος τι προβλέπει γι αυτού του είδους τις αποσπάσεις; Πόσα χρόνια προυπηρεσίας στην ειδική δίνουν το δικαίωμα σ'έναν  μόνιμο να αποσπαστεί ξανά στην ειδική; 3 ή 5 χρόνια; Πάντως προβλέπεται να αλλάξει και να τρέχουμε!

ΛΟΥΙΣ ΓΚΑΡΘΙΑ ΜΟΝΤΕΡΟ
(ΓΡΑΝΑΔΑ 1958)

Αποσυνδεδεμένος ypomoni!!!!!

• Νέο μέλος
  • *
    • Προφίλ
« Απάντηση #302 στις: Ιουνίου 16, 2010, 04:19:55 pm »
απο τη στιγμη που μιλησε η διαμαντοπουλου για ασεπ στην ειδικη αγωγη ας το τηρησει. Δεν ζητηαμε να μασ διορισει ετσι εφοσον δεν πληρουμε τα προσοντα για εκεινη αλλα να περασοθμε ολοι απο ασεπ.. ::)

Αποσυνδεδεμένος dimmag

• Νέο μέλος
  • *
  • Φύλο: Άντρας
  • ΠΕ03
    • Προφίλ
« Απάντηση #303 στις: Ιουνίου 16, 2010, 06:08:19 pm »
Την είχα ακούσει σε συνέντευξη στην ΝΕΤ να το λέει...τώρα για το "έστω και μία χρονιά" δεν παίρνω και όρκο,δεν το θυμόμουν καλά,αλλά πρόσφατα ένας συνάδελφος μου είπε πως κι εκείνος έτσι το θυμάται να το έχει πει...!! Γι αυτό μ'έχει λούσει λίγο κρύος ιδρώτας κι εμένα τελευταία...!
Αυτή τη στιγμή ο νόμος τι προβλέπει γι αυτού του είδους τις αποσπάσεις; Πόσα χρόνια προυπηρεσίας στην ειδική δίνουν το δικαίωμα σ'έναν  μόνιμο να αποσπαστεί ξανά στην ειδική; 3 ή 5 χρόνια; Πάντως προβλέπεται να αλλάξει και να τρέχουμε!
Για να πάρει οργανική απαιτούνται 3 χρόνια. Για να πάρει απόσπαση ότι απαιτείται και για να μπείς στον πίνακα αναπληρωτών, δηλ. οποιαδήποτε προυπυρεσία ή σεμινάριο εκτός και αν είναι εδική κατηγορία δηλ. ο ίδιος ή γονέας με 67%

Αποσυνδεδεμένος ΛΩΡΑ

• Ιστορικό μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #304 στις: Ιουνίου 16, 2010, 06:32:26 pm »
Για να πάρει οργανική απαιτούνται 3 χρόνια. Για να πάρει απόσπαση ότι απαιτείται και για να μπείς στον πίνακα αναπληρωτών, δηλ. οποιαδήποτε προυπυρεσία ή σεμινάριο εκτός και αν είναι εδική κατηγορία δηλ. ο ίδιος ή γονέας με 67%
Δηλαδή κοινώς την κάτσαμε....! Μπορεί με απόσπαση και για τις ανάγκες της υπηρεσίας τον Σεπτέμβριο να πάρει μόνιμους και να τρέχουμε και να μην προλαβαίνουμε...!!

ΛΟΥΙΣ ΓΚΑΡΘΙΑ ΜΟΝΤΕΡΟ
(ΓΡΑΝΑΔΑ 1958)

Αποσυνδεδεμένος ypomoni!!!!!

• Νέο μέλος
  • *
    • Προφίλ
« Απάντηση #305 στις: Ιουνίου 16, 2010, 06:39:45 pm »
αυτο που ισως μας σωσει ειναι οτι (ακουγεται) οτι 8α κοπει εντελως το ειδικο επιδομα..αρκετοι επαιρναν αποσπαση για τον λογο αυτο....

Αποσυνδεδεμένος ΛΩΡΑ

• Ιστορικό μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #306 στις: Ιουνίου 16, 2010, 06:43:01 pm »
αυτο που ισως μας σωσει ειναι οτι (ακουγεται) οτι 8α κοπει εντελως το ειδικο επιδομα..αρκετοι επαιρναν αποσπαση για τον λογο αυτο....

ΛΟΥΙΣ ΓΚΑΡΘΙΑ ΜΟΝΤΕΡΟ
(ΓΡΑΝΑΔΑ 1958)

Αποσυνδεδεμένος ΛΩΡΑ

• Ιστορικό μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #307 στις: Ιουνίου 16, 2010, 06:45:23 pm »
Αυτό θα βοηθήσει...αλλά αν κάνει αποσπάσεις με το έτσι θέλω για τις ανάγκες της  υπηρεσίας χωρίς να ρωτάει τους εκπαιδευτικούς....δεν παίζει ρόό το επίδομα...!! Πώς βρήκε η ρουφιάνα (συγγνώμη κιόλας) για όλα μια λύση...;; Του ποδαριού βέβαια....

ΛΟΥΙΣ ΓΚΑΡΘΙΑ ΜΟΝΤΕΡΟ
(ΓΡΑΝΑΔΑ 1958)

Pde.gr, © 2005 - 2025

Το pde σε αριθμούς

Στατιστικά

μέλη
  • Σύνολο μελών: 32871
  • Τελευταία: Arleta30
Στατιστικά
  • Σύνολο μηνυμάτων: 1182687
  • Σύνολο θεμάτων: 19473
  • Σε σύνδεση σήμερα: 665