*

Αποστολέας Θέμα: Ειδικη αγωγη και ΑΣΕΠ  (Αναγνώστηκε 106898 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος tttzzz

• Moderator
  • Ιστορικό μέλος
  • Φύλο: Γυναίκα
  • ΠΕ02.50
    • Προφίλ
Απ: Ειδικη αγωγη και ΑΣΕΠ
« Απάντηση #308 στις: Ιουνίου 16, 2010, 07:50:40 pm »
Δε γίνεται να αποσπάσει κάποιον από τη θέση του χωρίς να το ζητήσει ο ίδιος .
Μην αφήνεις ό,τι σε τρώει να χορτάσει..

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)
« Δημοσιεύτηκε: Σήμερα στις 19:05:32 »

Αποσυνδεδεμένος kinegiros

• Ιστορικό μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #309 στις: Ιουνίου 16, 2010, 09:54:22 pm »
αυτο που ισως μας σωσει ειναι οτι (ακουγεται) οτι 8α κοπει εντελως το ειδικο επιδομα..αρκετοι επαιρναν αποσπαση για τον λογο αυτο....

Καλά δεν είπαμε να σταματήσουμε να λέμε την κάθε  ανοησία που μας κατεβαίνει ?
Δηλαδή η λογική σου συνάδερφε είναι "να κόψουν το επίδομα ώστε να μην είναι κίνητρο για μόνιμους συναδέλφους να θέλουν να δουλέψουν στην ειδική, για να έχεις εσύ ελπίδες να πας να δουλέψεις ως ωρομίσθιος/αναπληρωτής κλπ"

ΕΛΕΟΣ ! Το επίδομα δίδεται λόγο της ΙΔΙΑΙΤΕΡΟΤΗΤΑΣ του επαγγέλματος ! Επιβραβεύει/πριμοδοτεί/ανταμείβει την ΙΔΙΑΤΕΡΗ ΔΥΣΚΟΛΙΑ την ΕΠΙΠΛΕΟΝ ΕΞΕΙΔΙΚΕΥΣΗ !  ΔΙΝΕΙ ΚΙΝΗΤΡΟ σε συναδέλφους να στελεχώσουν τα ειδικά σχολεία. Ένα επίδομα που έγιναν αγώνες για να υπάρχει ΕΡΧΕΣΤΕ εσείς να λέτε να το καταργήσει για έχετε και καλά περισσότερες ελπίδες..... Ένα είναι σίγουρο δεν είστε η ΕΛΠΙΔΑ της εκπαίδευσης, ΚΑΝΙ

Αποσυνδεδεμένος thaer

• Νέο μέλος
  • *
    • Προφίλ
« Απάντηση #310 στις: Ιουνίου 16, 2010, 10:57:36 pm »
Μια ερώτηση: Έχω αναπηρία 67% και θα ήθελα να κάνω δυο ερωτήσεις.
Α) προκήρυξη για ΣΜΕΑ έχει βγει για φέτος;  Αν ναι που μπορώ να την βρω;
B) Για να διοριστώ πρέπει να δώσω ΑΣΕΠ σε ειδική αγωγή;
Γνωρίζω ότι αυτά είναι γνωστά για τους περισσότερους αλλά ας με βοηθήσει κάποιος αν μπορεί.

Αποσυνδεδεμένος aaaa123

• Νέο μέλος
  • *
    • Προφίλ
« Απάντηση #311 στις: Ιουνίου 16, 2010, 11:32:34 pm »
η προκυρηξη βγαινει αρχες ιουλιου καθε χρονο. με το ποσοστο αναπηριας που εχεις μπαινεις στον πινακα Α . αυτα για αναπληρωτης . για διορισμο μονο οι πτυχιουχοι του τμηματος ειδικης αγωγης θα εχουν δικαιωμα να δωσουν στον ασεπ που θα γινει φετος μαλλον

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)
« Δημοσιεύτηκε: Σήμερα στις 19:05:32 »

Αποσυνδεδεμένος ypomoni!!!!!

• Νέο μέλος
  • *
    • Προφίλ
« Απάντηση #312 στις: Ιουνίου 17, 2010, 12:04:15 am »
συναδελφε δυστυχως η καταντια στα ειδικα σχολεια με τους αρκετους αποσπασμενους ειναι αυτη(δεν αναφερομαι για τουσ εξειδικευμενους ειδικους παιδαγωγους). Οταν ερχονται τα μισθολογικα στο σχολειο καθε μηνα και βλεπουν τις περικοπες του επιδοματος απορουν γιατι αραμενουν εκει και δεν πανε στα γενικα σχολεια. Οσο σκληρο και αν ακουγεται δεν ειναι ολοι οι αν8ρωποι ευαισθητοποιημενοι στον χωρο αυτο και για τον λογο αντιδροθμε για τα οργανικα κενα. Δεν 8α μας χαριστει η θεση στα ειδικα σχολεια με τον ασεπ. ΣΥΝΕΙΔΗΤΑ και με ευαισθησια θα αποφασισουμε να δωσουν ειδικο ασεπ αντι του γενικου!

Οποτε συναδελφε σταματα να κατηγορεις συναδελφους που αγωνιουν για το μελλον τους και θελουν να υπαρχει αξιοκρατια στην επιλογη εκπαιδευτικων!!επιλεξτε αλλο φορουν για να βγαζετε τα νευρα σας απροσωπα!

• Ιστορικό μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #313 στις: Ιουνίου 17, 2010, 02:26:57 am »
συναδελφε δυστυχως η καταντια στα ειδικα σχολεια με τους αρκετους αποσπασμενους ειναι αυτη(δεν αναφερομαι για τουσ εξειδικευμενους ειδικους παιδαγωγους). Οταν ερχονται τα μισθολογικα στο σχολειο καθε μηνα και βλεπουν τις περικοπες του επιδοματος απορουν γιατι αραμενουν εκει και δεν πανε στα γενικα σχολεια. Οσο σκληρο και αν ακουγεται δεν ειναι ολοι οι αν8ρωποι ευαισθητοποιημενοι στον χωρο αυτο και για τον λογο αντιδροθμε για τα οργανικα κενα. Δεν 8α μας χαριστει η θεση στα ειδικα σχολεια με τον ασεπ. ΣΥΝΕΙΔΗΤΑ και με ευαισθησια θα αποφασισουμε να δωσουν ειδικο ασεπ αντι του γενικου!

Οποτε συναδελφε σταματα να κατηγορεις συναδελφους που αγωνιουν για το μελλον τους και θελουν να υπαρχει αξιοκρατια στην επιλογη εκπαιδευτικων!!επιλεξτε αλλο φορουν για να βγαζετε τα νευρα σας απροσωπα!

Απρόσωπα βγάζω τα νεύρα μου..... μάλιστα.... είναι που βλέπω το πρόσωπο σου βλέπεις....
Και όχι δεν ήμαστε συνάδελφοι, δεν έχεις ιδέα τι πάει πει συνάδελφος....  αν ήμουν κανίβαλος το συζητάγαμε αλλά δεν είμαι. Εσύ δεν είσαι ευαισθητοποιημένος, να διοριστείς θέλεις και ψάχνεις να βρεις ότι μπορείς για να το καταφέρεις ασχέτως πόσο παράλογο και καταστροφικό μπορεί να είναι. Η ευαισθησία σου είναι επιλεκτική εκεί που σε συμφέρει.

Είσαι μια από τα ίδια με αυτούς που κατηγορείς αλλά από την άλλη μεριά. Και όχι δεν αλλάζω νήμα, εδώ θα είμαι να κριτικάρω ότι πιστεύω ότι προσβάλει το επάγγελμά μας και ειδικότερα την λογική !

Υ.Γ. η ευαισθητοποίηση που επικαλούνται κάποιοι προς τα παιδιά με ειδικές ανάγκες είναι από τα πιο χαζά επιχειρήματα που μπορείς να ακούσεις από έναν παιδαγωγό. ΑΠΟ ΠΟΤΕ ΚΑΝΕΤΕ ΔΙΑΧΩΡΙΣΜΟ ΣΤΗΝ ΕΥΑΙΣΘΗΣΙΑ ΣΑΣ ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ?
Ο εκπαιδευτικός είναι ευαίσθητος ΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ, όλα τα άλλα είναι μπαρούφες.

Αποσυνδεδεμένος ΛΩΡΑ

• Ιστορικό μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #314 στις: Ιουνίου 17, 2010, 11:09:54 am »
Δε γίνεται να αποσπάσει κάποιον από τη θέση του χωρίς να το ζητήσει ο ίδιος .
Και όμως μπορεί...για ανάγκες της υπηρεσίας...εντός της ίδιας περιοχής βέβαια...! Είχα γνωρίσει μαθηματικό που μου είπε πως την στείλαν έτσι σε ΣΜΕΑ...!! Τώρα...ένα παραπάνω νομίζω θα συμβεί....ελπίζω όμως πως όχι!!
Δεν υπάρχει ελευθερία που να μη γνωρίζω.
Ούτε ταπείνωση ή φόβος που να μη μ' έχουν υποτάξει.
Γι'αυτό και ξέρω από αγάπη,
Γι' αυτό δε συλλογίζομαι το σώμα που σου δίνω,
Γι' αυτό προσέχω τόσο τα λόγια που σου λέω.

ΛΟΥΙΣ ΓΚΑΡΘΙΑ ΜΟΝΤΕΡΟ
(ΓΡΑΝΑΔΑ 1958)

Αποσυνδεδεμένος emmaki

• Ιστορικό μέλος
  • The best is yet to come......
    • Προφίλ
« Απάντηση #315 στις: Ιουνίου 17, 2010, 11:27:01 am »

Απρόσωπα βγάζω τα νεύρα μου..... μάλιστα.... είναι που βλέπω το πρόσωπο σου βλέπεις....
Και όχι δεν ήμαστε συνάδελφοι, δεν έχεις ιδέα τι πάει πει συνάδελφος....  αν ήμουν κανίβαλος το συζητάγαμε αλλά δεν είμαι. Εσύ δεν είσαι ευαισθητοποιημένος, να διοριστείς θέλεις και ψάχνεις να βρεις ότι μπορείς για να το καταφέρεις ασχέτως πόσο παράλογο και καταστροφικό μπορεί να είναι. Η ευαισθησία σου είναι επιλεκτική εκεί που σε συμφέρει.

Είσαι μια από τα ίδια με αυτούς που κατηγορείς αλλά από την άλλη μεριά. Και όχι δεν αλλάζω νήμα, εδώ θα είμαι να κριτικάρω ότι πιστεύω ότι προσβάλει το επάγγελμά μας και ειδικότερα την λογική !

Υ.Γ. η ευαισθητοποίηση που επικαλούνται κάποιοι προς τα παιδιά με ειδικές ανάγκες είναι από τα πιο χαζά επιχειρήματα που μπορείς να ακούσεις από έναν παιδαγωγό. ΑΠΟ ΠΟΤΕ ΚΑΝΕΤΕ ΔΙΑΧΩΡΙΣΜΟ ΣΤΗΝ ΕΥΑΙΣΘΗΣΙΑ ΣΑΣ ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ?

Όποιος πηγάινει στην ειδική αγωγή με σημαία την ευαισθησία, έχει χα΄σει το παιχνίδι!
Τα παιδιά με ειδικές ανάγκες δεν χρειάζονται περισσότερη ευαισθησία από τα υπόλοιπα παιδιά. Αντίθετα χρειάζονται "σκληρότητα", επιβολη, υπομονή και επιμονή. Πολύ αυστηρούς κανόνες, πολύ αυστηρά όρια, καθόλου χαλαρότητα και φυσικά καθόλου μα καθόλου οίκτο και λύπηση.
Αυτά από μένα που δουλεύω αρκετά χρόνια στη ΕΑ, βρέθηκα συνειδητά σε αυτό το χώρο, έχω φάει πολύ ξύλο από τα παιδιά, έχω καθαρίσει πάρα πολλά παιδιά, έχω τρέξει παιδιά στο νοσοκομείο, έχω αντιμετωπίσει κρίσεις κλπ
Ειδικη Αγωγη: 18 χρονια!!!!!!

Πλεον αλλη πορεια για τα επομενα 20

• Ιστορικό μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #316 στις: Ιουνίου 17, 2010, 11:34:09 am »

Όποιος πηγάινει στην ειδική αγωγή με σημαία την ευαισθησία, έχει χα΄σει το παιχνίδι!
Τα παιδιά με ειδικές ανάγκες δεν χρειάζονται περισσότερη ευαισθησία από τα υπόλοιπα παιδιά. Αντίθετα χρειάζονται "σκληρότητα", επιβολη, υπομονή και επιμονή. Πολύ αυστηρούς κανόνες, πολύ αυστηρά όρια, καθόλου χαλαρότητα και φυσικά καθόλου μα καθόλου οίκτο και λύπηση.
Αυτά από μένα που δουλεύω αρκετά χρόνια στη ΕΑ, βρέθηκα συνειδητά σε αυτό το χώρο, έχω φάει πολύ ξύλο από τα παιδιά, έχω καθαρίσει πάρα πολλά παιδιά, έχω τρέξει παιδιά στο νοσοκομείο, έχω αντιμετωπίσει κρίσεις κλπ

Exactly my point of view.

Αποσυνδεδεμένος ΛΩΡΑ

• Ιστορικό μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #317 στις: Ιουνίου 17, 2010, 11:58:01 am »

Μπορεί να πρέπει να έχεις την ίδια ευαισθητοποίηση σε όλα τα παιδιά...και το πιστεύω αυτό,αλλά δεν παύει να γίνεται έντονα φανερό πόσο πιο πολύ ρουφάνε τα παιδιά της ειδικής αγωγής ό,τιδήποτε τους προσφέρεις...ακόμη και την αυστηρότητά μας με άλλο τρόπο την εισπράττουν!!  Και για να αξιολογήσεις αυτή την διαδικασία και να την χειριστείς καλύτερα...ναι,χρειάζεται μια άλφα ευαισθησία δική  σου! Και έχω περάσει και από γενική και απόψ ειδική αγωγή!! ΥΓ: Επίσης το topic είναι "Ειδική αγωγή και ΑΣΕΠ"....λογικό είναι να ακούγονται και απόψεις περι διορισμού και οργανικών θέσεων! Δεν είναι ανάγκη μερικοί εδώ μέσα να να παρουσιάζουν την ειδική αγωγή ως χωράφι τους λόγω πείρας....μπορεί και άλλος που θέλει (ναι) διακαώς να διοριστεί,όπως όλοι μας,να κατέχει πράγματα στον τομέα και να τον αγαπάει...!!
Δεν υπάρχει ελευθερία που να μη γνωρίζω.
Ούτε ταπείνωση ή φόβος που να μη μ' έχουν υποτάξει.
Γι'αυτό και ξέρω από αγάπη,
Γι' αυτό δε συλλογίζομαι το σώμα που σου δίνω,
Γι' αυτό προσέχω τόσο τα λόγια που σου λέω.

ΛΟΥΙΣ ΓΚΑΡΘΙΑ ΜΟΝΤΕΡΟ
(ΓΡΑΝΑΔΑ 1958)

• Ιστορικό μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #318 στις: Ιουνίου 17, 2010, 12:50:47 pm »

Μπορεί να πρέπει να έχεις την ίδια ευαισθητοποίηση σε όλα τα παιδιά...και το πιστεύω αυτό,αλλά δεν παύει να γίνεται έντονα φανερό πόσο πιο πολύ ρουφάνε τα παιδιά της ειδικής αγωγής ό,τιδήποτε τους προσφέρεις...ακόμη και την αυστηρότητά μας με άλλο τρόπο την εισπράττουν!!  Και για να αξιολογήσεις αυτή την διαδικασία και να την χειριστείς καλύτερα...ναι,χρειάζεται μια άλφα ευαισθησία δική  σου! Και έχω περάσει και από γενική και απόψ ειδική αγωγή!! ΥΓ: Επίσης το topic είναι "Ειδική αγωγή και ΑΣΕΠ"....λογικό είναι να ακούγονται και απόψεις περι διορισμού και οργανικών θέσεων! Δεν είναι ανάγκη μερικοί εδώ μέσα να να παρουσιάζουν την ειδική αγωγή ως χωράφι τους λόγω πείρας....μπορεί και άλλος που θέλει (ναι) διακαώς να διοριστεί,όπως όλοι μας,να κατέχει πράγματα στον τομέα και να τον αγαπάει...!!

Το να είσαι ευαισθητοποιημένος για τα παιδιά (με ή χωρίς δυσκολίες) είναι βασικό συστατικό οποιουδήποτε εκπαιδευτικού, αν δεν είναι τότε δεν είναι εκπαιδευτικός. Από εκεί και πέρα δεν είναι ΚΡΙΤΗΡΙΟ για να δουλέψεις στην ειδική είναι κριτήριο για να είσαι ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΣ.
Όταν λοιπόν συνάδελφοι καταλήγουν στο συμπέρασμα ότι η δυσαρέσκεια που έχει ένας εκπαιδευτικός ειδικής όταν βλέπει τον μισθό του να μικραίνει (καθώς και το ειδικό επίδομα) σημαίνει ότι δεν είναι ευαισθητοποιημένος με τα παιδιά της ειδικής, ΟΦΕΙΛΟΥΜΕ όσοι δουλεύουμε στην ειδική και έχουμε κοινή ΛΟΓΙΚΗ να βάλουμε τα πράγματα στην θέση τους.
Ο αξιοπρεπής μισθός και η επιβράβευση του δύσκολου λειτουργήματος σου ( σε σχέση με την γενική) είναι ΑΔΙΑΠΡΑΓΜΑΤΕΥΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ μας. Όταν λοιπόν το θέμα είναι ΑΣΕΠ ειδικής και βλέπουμε τέτοιες κανιβαλιστικές θέσεις εναντίων συνάδελφων που είναι μόνιμοι, με επιχειρήματα που προκαλούν οργή σε όσους χτίζουν τόσα χρόνια τον χώρο της ειδικής λιθαράκι λιθαράκι, επαναλαμβάνω οφείλουμε να προστατέψουμε τον χώρο από τέτοιες μηδενιστικές και συμφεροντολογικές απόψεις.

« Τελευταία τροποποίηση: Ιουνίου 17, 2010, 12:52:25 pm από kinegiros »

Αποσυνδεδεμένος ypomoni!!!!!

• Νέο μέλος
  • *
    • Προφίλ
« Απάντηση #319 στις: Ιουνίου 17, 2010, 04:43:36 pm »
συναδελφε σου εξηγησα οτι δεν βαζω ολουσ τους εκπαιδευτικους στο ιδιο καζανι. Αναφερ8ηκα σε συγκεκριμενους εκπαιδευτικους που καποτε μπηκαν στην ειδικη αγωγη μεσω γνωριμιων(και μην επιμενεις οτι δεν υπαρχουν γιατι γνωρισα τετοιους εκπαιδευτικους) απαεκτησαν προυπηρεσια,διοριστηκαν στην γενικη και λογω επιδοματος ζητουν αποσπαση. Δεν μπορω να καταλαβω γιατι επιτιθεσαι με αυτον τροπο.Σιγουρα δειχνεισ την προσωπικοτητα σου. Αν πραγματικα αγαπουσες την ειδικηαγωγη 8α ελεγες πωε ειναι σωστο να πλαισιονεται απο ανθρωπους που δεν παρακινουνται απο οικονομικα κινητρα. Δεν εχω κανεναν συμφερον.Δεν 8α με διορισει κανενας διευθυντης..Ζητω ΑΣΕΠ ειδικης αγωγης για να υπαρξρι αξιοκρατια.Αν ζοριζεσαι τοσο που υπαρχουν και τετοιοι αν8ρωποι...και αν εισαι υπερανω και αδιαφορεις και για τον δορισμο..ναι λοιπον εμεις ειμαστε απο αλλον πλανητη!και μην ξεπεφτεις να μας απαντας και να τρωγεσαι...

Αποσυνδεδεμένος emmaki

• Ιστορικό μέλος
  • The best is yet to come......
    • Προφίλ
« Απάντηση #320 στις: Ιουνίου 17, 2010, 05:11:37 pm »
συναδελφε σου εξηγησα οτι δεν βαζω ολουσ τους εκπαιδευτικους στο ιδιο καζανι. Αναφερ8ηκα σε συγκεκριμενους εκπαιδευτικους που καποτε μπηκαν στην ειδικη αγωγη μεσω γνωριμιων(και μην επιμενεις οτι δεν υπαρχουν γιατι γνωρισα τετοιους εκπαιδευτικους) απαεκτησαν προυπηρεσια,διοριστηκαν στην γενικη και λογω επιδοματος ζητουν αποσπαση. Δεν μπορω να καταλαβω γιατι επιτιθεσαι με αυτον τροπο.Σιγουρα δειχνεισ την προσωπικοτητα σου. Αν πραγματικα αγαπουσες την ειδικηαγωγη 8α ελεγες πωε ειναι σωστο να πλαισιονεται απο ανθρωπους που δεν παρακινουνται απο οικονομικα κινητρα. Δεν εχω κανεναν συμφερον.Δεν 8α με διορισει κανενας διευθυντης..Ζητω ΑΣΕΠ ειδικης αγωγης για να υπαρξρι αξιοκρατια.Αν ζοριζεσαι τοσο που υπαρχουν και τετοιοι αν8ρωποι...και αν εισαι υπερανω και αδιαφορεις και για τον δορισμο..ναι λοιπον εμεις ειμαστε απο αλλον πλανητη!και μην ξεπεφτεις να μας απαντας και να τρωγεσαι...

Κοίτα, εμένα αυτό που μου φαίνεται περίεργο έως απαράδεκτο είναι το να βλέπουν την ειδική αγωή ως σκαλοπάτι για το διορισμό στην "κανονική"/γενική αγωγή.
Το να θελήσει κάποιος να "δοκιμάσει" τις αντοχές και τα κουράγια του στην ειδική αγωγή, αλλά να έχει μετά τη σιγουριά της γενικής, επίσης είναι απαράδεκτο. Γιατί η ειδική αγωγή δεν έιναι χώρος πειραμιατισμών. Δεν μπορεί στου κασίδι το κεφάλι να μαθαίνουν όλοι, γιατί ο "κασίδης" στη συγκεκριμένη περίτπωση είναι τα παιδιά.
Τώρα, όποιος πάει στην ειδική απλά και μόνο για το επίδομα (ήταν 190 ακαθάριστά, τώρα δεν ξέρω πόσα έγιναν) απλά δεν μπορεί να αντέξει και τα παρατάει.
Συμφωνώ με τον ΑΣΕΠ ειδικής, στο οποίο όμως όποιος παίρνει μέρος θα πρέπει να αναλαμβάνει τη δέσμευση ότι για κάποια χρόνια (3,4,5 όσο περισσότερα τόσο το καλύτερο) θα μέινει στην ειδική και δεν θα μετακινηθεί στη γενική. Τότε να δω πόσοι θα παρουσιαστούν στο διαγωνισμό, πόσοι θα θέλουν να διοριστούν και πόσοι θα την κάνουν με ελαφρα πηδηματάκια!!!!!!!!
Ειδικη Αγωγη: 18 χρονια!!!!!!

Πλεον αλλη πορεια για τα επομενα 20

Αποσυνδεδεμένος mitsy

• Ιστορικό μέλος
  • Oso zeis mathaineis...
    • Προφίλ
« Απάντηση #321 στις: Ιουνίου 17, 2010, 05:13:59 pm »

Κοίτα, εμένα αυτό που μου φαίνεται περίεργο έως απαράδεκτο είναι το να βλέπουν την ειδική αγωή ως σκαλοπάτι για το διορισμό στην "κανονική"/γενική αγωγή.
Το να θελήσει κάποιος να "δοκιμάσει" τις αντοχές και τα κουράγια του στην ειδική αγωγή, αλλά να έχει μετά τη σιγουριά της γενικής, επίσης είναι απαράδεκτο. Γιατί η ειδική αγωγή δεν έιναι χώρος πειραμιατισμών. Δεν μπορεί στου κασίδι το κεφάλι να μαθαίνουν όλοι, γιατί ο "κασίδης" στη συγκεκριμένη περίτπωση είναι τα παιδιά.
Τώρα, όποιος πάει στην ειδική απλά και μόνο για το επίδομα (ήταν 190 ακαθάριστά, τώρα δεν ξέρω πόσα έγιναν) απλά δεν μπορεί να αντέξει και τα παρατάει.
Συμφωνώ με τον ΑΣΕΠ ειδικής, στο οποίο όμως όποιος παίρνει μέρος θα πρέπει να αναλαμβάνει τη δέσμευση ότι για κάποια χρόνια (3,4,5 όσο περισσότερα τόσο το καλύτερο) θα μέινει στην ειδική και δεν θα μετακινηθεί στη γενική. Τότε να δω πόσοι θα παρουσιαστούν στο διαγωνισμό, πόσοι θα θέλουν να διοριστούν και πόσοι θα την κάνουν με ελαφρα πηδηματάκια!!!!!!!!

αυτό θέλω κι εγώ πολύ να το δω!!
 ;)

Pde.gr, © 2005 - 2025

Το pde σε αριθμούς

Στατιστικά

μέλη
  • Σύνολο μελών: 32873
  • Τελευταία: eirini0709
Στατιστικά
  • Σύνολο μηνυμάτων: 1182722
  • Σύνολο θεμάτων: 19473
  • Σε σύνδεση σήμερα: 699