0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
αν ειναι δυνατον !παιδια ειναι ...δλδ τα καημενα τα δικα της πως τα χε σπιτι??απαπαπαααααα
Η δική μου περίπτωση είναι ιδιαίτερη. Κάθε φορά που πάω σε ένα νέο νηπιαγωγείο, στην αρχή της χρονιάς, γονείς και νήπια περιμένουν να γνωρίσουν ...την καινούργια τους δασκάλα!!! Φαντάζεστε την έκπληξή τους όταν εμφανίζομαι εγώ!!!!!!!! Ακόμη και όταν τηλεφωνούν στο νηπιαγωγείο και απαντά άντρας, έχουμε διάφορα ευτράπελα. Άλλοι λένε συγνώμη λάθος και το κλείνουν, άλλοι μου ζητάνε τη συζυγό μου κτλ.!!!!
καλησπέρα. θα ήθελα να συνεχίσω το συγκεκριμένο θέμα από μια άλλη οπτική γωνία. το άγχος για την πρώτη φορά στην τάξη. είμαι φιλόλογος και του χρόνου διορίζομαι. ίσως φέτος με καλέσουν ωρομίσθια. όσο σκέφτομαι όμως αυτή τη στιγμή, νομίζω ότι με λούζει κρύος ιδρώτας και το στομάχι μου γίνεται κόμπος... μέχρι στιγμής είχα εμπειρία μόνο από ιδιαίτερα. δυστυχώς όσο και να έψαξα για φροντιστήριο, δεν κατάφερα κάτι, γιατί πάντα στεκόταν εμπόδιο η έλλειψη εμπειρίας. αυτό που συνέβαινε με τα ιδιαίτερα ήταν ότι θέλανε συγκεκριμένα μαθήματα (αρχαία και ιστορία τις περισσότερες φορές), με αποτέλεσμα να έχω ασχοληθεί κατά κανόνα μόνο με αυτά. μαθήματα πανελληνίων δεν έχω κάνει πέρα από άγνωστο β λυκείου. καλή η ειδίκευση σε κάποια μαθήματα, αλλά φιλολογικά μαθήματα υπάρχουν πολλά...αυτό λοιπόν είναι το άγχος μου και θα ήθελα να το μοιραστώ μαζί σας. θα ήθελα πολύ να ακούσω την άποψή σας.ευχαριστώ
πραγματικά εύχομαι να ναι έτσι!!!!!!η πλάκα με τους φιλολόγους και η λέξη πλάκα μέσα σε πολλά εισαγωγικά είναι ότι αν είσαι στον ιδιωτικό χώρο, πρέπει να έχεις εξειδίκευση σε 1 ή 2 μαθήματα, αλλά αν είσαι στο δημόσιο πρέπει να τα ξέρεις όλα. στο δημόσιο περιθώρια επιλογής, απ΄ όσο ξέρω, έχουν μόνο οι παλιοί...
...Ρε παιδιά, τι μαυρίλα είναι αυτή; Εξαρτάται πού θα πας, σε τι σύλλογο θα πέσεις και τι συμπεριφορά θα έχεις εσύ απέναντι στους συναδέλφους. Την πρώτη μου χρονιά ωρομίσθια, πήγα σε λύκειο, όπου λείπαν 6 ώρες λατινικά. Είπα ευθαρσώς ότι δεν έχω κανένα πρόβλημα να τις αναλάβω, με τη λεπτομέρεια ότι δεν ξέρω την τύφλα μου από λατινικά.