0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
δεν ηθελα με τιποτα να δινω ωριαιες, δεν ειναι στο στυλ μου να δειχνω οτι εχω εξουσια. απο το πρωτο μαθημα τους ξεκαθαρισα οτι ειμαστε συνεργατες. κ στην κοινωνικη κ πολιτικη αγωγη που καναμε για την κοινωνικη ιεραρχια ελεγα οτι ολοι οι ανθρωποι ειναι ισοι. κ αν με το να βαζω ωριαιες δειχνω οτι εχω καποια εξουσια ειναι σα να αυτοαναιρουμαι.τελος παντων σημερα ειμαι καλυτερα κ ελπιζω οτι την επομενη φορα θα ειναι καλυτερα...
Παράθεση από: maryvas στις Νοεμβρίου 28, 2009, 01:22:06 am δεν ηθελα με τιποτα να δινω ωριαιες, δεν ειναι στο στυλ μου να δειχνω οτι εχω εξουσια. απο το πρωτο μαθημα τους ξεκαθαρισα οτι ειμαστε συνεργατες. κ στην κοινωνικη κ πολιτικη αγωγη που καναμε για την κοινωνικη ιεραρχια ελεγα οτι ολοι οι ανθρωποι ειναι ισοι. κ αν με το να βαζω ωριαιες δειχνω οτι εχω καποια εξουσια ειναι σα να αυτοαναιρουμαι.τελος παντων σημερα ειμαι καλυτερα κ ελπιζω οτι την επομενη φορα θα ειναι καλυτερα...πιστεύω πως δεν πρέπει να λες στα παιδιά οτι όλοι οι άνθρωποι είναι ίσοι (επειδή απλά δεν είναι ίσοι, και τα παιδιά το βλέπουν καθημερινά γύρω τους) αλλά οτι πρέπει να είναι ίσοιΑλλωστε οι έννοιες ισότηα και ιεραρχία είναι ασύμβατεςέτσι δεν θα αυτοαναιρείσαι όταν τους τιμωρείς με ωριαίες αποβολές
Νομίζω δυο είναι τα πιο δύσκολα πράγματα όταν μπαίνεις πρώτη φορά σε τάξη. Το ένα αφορά τη δική σου μετάβαση από φοιτήτρια παιδαγωγικής σε νηπιαγωγό και το δεύτερο αφορά το χειρισμό του μπάχαλου των πρώτων ημερών που δεν μαζεύονται οι γονείς με τίποτα από το άγχος, τα παιδιά κλαίνε κι εσύ απλά θέλεις τη μαμά σου....( )
6. πρέπει να έχεις γερό στομάχι για αυτή τη δουλειά, να δέχεσαι ότι θα υπάρχουν δύσκολα τμήματα/δύσκολες μέρες και ταυτοχρόνως να έχεις διάθεση να χαμογελάς και να προσπαθείς.10. η διδασκαλία είναι ευχή, όταν φεύγεις με χαρά από το σχολείο, αλλά και κατάρα, όταν δεν θες καν να πας σχολείο....