0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Το πρόβλημα σου είναι ότι είμαστε τεμπέληδες? Αφού σχεδόν όλοι δουλεύουμε 2 και 3 δουλειες. Το πρόβλημα σου είναι ότι μερικοί δεν έχουμε γυρίσει στις 12 το βράδυ? Ξέρω πολλούς που δουλεύουν σε καφετέριες τα καλοκαιρια. Αλήθεια και χωρίς παρεξήγηση από τη δουλειά γύρισες εσύ στης 12?
batman ηθελα να ξερα στον πλανητη σου τι καιρο κανει...ναι, με δερνουν και με μαστιγωνουν στο σχολειο ,ενιοτε με κλεινουν και στο υπογειο οταν ερχεται ο επιθεωρητης.χτες ξεπαγωναμε μια ωρομισθια αγγλικων απο το ψυγειο που την ειχανε κρυψει οι διευθυνταδες.εγω προσωπικα,δουλευα σε φροντιστηριο και ιδιαιτερα τις καθημερινες και τα σαββατοκυριακα κετερινγκ σε γαμους απο οπου γυρναγα στο σπιτι μου τις 5 το πρωι,οποτε σ εφαγα ως προς την ωρα.επισης ναι ο μπαμπας μου, μου δινει χαρτζιλικι,γιατι το πρωι στο σχολειο θελω απαραιτητως να τρωω τυροπιτα μετα το ανηλεες ξυλο, πως αλλιως θα σταθω στο μαθημα;δεν θελω κοκκινα χαλια,ηθελα μονο την πρωτη φορα που δουλεψα ωρομισθια να μου διναν κι εμενα ενα κλειδι να μπαινω να κανω το μαθημα μου,τους ειχα χιλιοπαρακαλεσει,κι οχι να σκαρφαλωνω τις μαντρες,1,65 ανθρωπος...θυμαμαι εκεινη τη χρονια δεν ειχα φορεσει ποτε φουστα,σα καταδρομεας πηγαινα,κριμα δεν ειναι;και εχω τοσο ωραια ποδια
Σε όποιον δεν αρέσει η κατάσταση υπάρχουν και άλλοι δρόμοι στη ζωή.΄Είμαι ωρομίσθια και μέχρι τώρα δούλευα σε τμήματα εξυπηρέτησης πελατών,σαν ασφαλίστρια,σαν υπάλληλος σε κατάστημα ρούχων,σαν σερβιτόρα ,ομαδάρχισσα σε παιδικές κατασκηνώσεις ,έχω μοιράσει φυλλάδια και θα συνεχίσω να κάνω και άλλα διαφορετικά πράγματα στη ζωή μου εφόσον αυτό το επάγγελμα με κουράσει