0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Παιδιά επειδή είμαι λίγο καχύποπτος ...στο τέλος κάθε μήνα πως θα βλέπουμε τις ώρες που στέλνει το σχολέιο στη Δευτεροβάθμια; Υπογράφουμε πριν τις στείλουν; και αν διαφωνούμε μπορούμε να διαμαρτυρηθούμε μέσω δευτεροβάθμιας και να διορθώσουν το λάθος;Σας το ρωτάω αυτό γιατί σήμερα ενώ είχα 6η ώρα πήγα 4η για να βάλλω στα παιδιά διαγώνισμα και αφού τις 2 τελευταίες θα έφευγαν και ο υποδιευθυντής μου είπε "καλά που ήρθες γιατί την 6η ώρα θα την έχανες αφού έφυγαν τα παιδιά!!!!!!!!!!!!!!"
Παιδιά επειδή είμαι λίγο καχύποπτος ...στο τέλος κάθε μήνα πως θα βλέπουμε τις ώρες που στέλνει το σχολέιο στη Δευτεροβάθμια; Υπογράφουμε πριν τις στείλουν; και αν διαφωνούμε μπορούμε να διαμαρτυρηθούμε μέσω δευτεροβάθμιας και να διορθώσουν το λάθος;Σας το ρωτάω αυτό γιατί σήμερα ενώ είχα 6η ώρα πήγα 4η για να βάλλω στα παιδιά διαγώνισμα και αφού τις 2 τελευταίες θα έφευγαν και ο υποδιευθυντής μου είπε "καλά που ήρθες γιατί την 6η ώρα θα την έχανες αφού έφυγαν τα παιδιά!!!!!!!!!!!!!!"Έγινα έξω φρενών αλλά δεν του απάντησα
Παράθεση από: arist2 στις Φεβρουάριος 27, 2009, 02:18:16 μμΠαιδιά επειδή είμαι λίγο καχύποπτος ...στο τέλος κάθε μήνα πως θα βλέπουμε τις ώρες που στέλνει το σχολέιο στη Δευτεροβάθμια; Υπογράφουμε πριν τις στείλουν; και αν διαφωνούμε μπορούμε να διαμαρτυρηθούμε μέσω δευτεροβάθμιας και να διορθώσουν το λάθος;Σας το ρωτάω αυτό γιατί σήμερα ενώ είχα 6η ώρα πήγα 4η για να βάλλω στα παιδιά διαγώνισμα και αφού τις 2 τελευταίες θα έφευγαν και ο υποδιευθυντής μου είπε "καλά που ήρθες γιατί την 6η ώρα θα την έχανες αφού έφυγαν τα παιδιά!!!!!!!!!!!!!!"Έγινα έξω φρενών αλλά δεν του απάντησαΦυσικά και υπογράφεις κάθε μήνα τις ώρες σου και τις τσεκάρεις!! Εγώ και στα δυο σχολεία έτσι κάνω. Τι θα πει έφυγαν??? Για ποιο λόγο? θα πάρεις τις ώρες σου εφόσον δεν συντρέχει κάποιος επίσημος λόγος. Δες εγκύκλιο ωρομισθίων και τρίξε τα δόντια για να βρεις το δίκιο σου.