0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Απορία προς ανδρες (προφανώς) συναδέλφους:για να αποδειχτεί ότι έχεις εκπληρωσει τις στρατιωτικες σου υποχρεώσεις πρεπει να προσκομιστει το Πιστοποιητικο Στρατολογικης Καταστασης Τυπου Α, σωστα; Δεν με καιει άμεσα καθως ειμαι Πινακα Μηδενικης οποτε εργασία γιοκ αλλά ειμαι στο τελος καθως πριν μερικά χρονια όταν πρωτοεκανα εγγραφη στον ΟΠΣΥΔ δεν ειχα παει στρατό ακομα. Πλεον τελειωσα και μολις φιλοτιμηθουν να μου δωσουν στη Στρατολογικη Υπηρεσια επιτελους το Πιστοποιητικο καθως στο Στρατιωτικο Ταχυδρομειο με τα ατομικα μου εγγραφα ξυνονται, πως το καταθέτω; Προφανώς το παω ο ιδιος (ή με εξουσιοδοτηση) στη Διευθυνση Πρωτοβαθμιας Εκπαιδευσης. Και ιδου το ερώτημα: πρεπει οπωσδηποτε στη Πρωτοβαθμια στην οποια ειχα πρωτοπαει και ειναι περασμενη στον ΟΠΣΥΔ ή γινεται και σε οποιαδηποτε άλλη? Επισης αυτο το χαρτί μία φορά το πάμε μόνο ή έχει περιορισμενη ισχύ?Ευχαριστώ πολύ.
Τα πιστοποιητικα τυπου Α αναζητουνται αυτεπαγγελτα αρκει νανξερεις το ΑΣΜ. Μπορεις να πας σε ΚΕΠ και να κανεις αιτηση ...εκει ταβστελνουν γρηγοροτερα αν εχεις απολυθει πριν λιγο καιρο
Αν κάποιος δεν έχει πλέον την υποχρέωση να υπηρετήσει στον στρατό, αυτό θα φαίνεται στο πιστοποιητικό τύπου Ακαι δεν θα βρίσκεται στο τέλος του πίνακα το όνομά του.