0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
χρειαζεται και Πιστοποιητικο στρατολογικης καταστασης τυπου Α.Τι ακριβως ειναι αυτο το πιστοποιητικο?
Παράθεση από: dimmu_burger στις Ιουνίου 05, 2006, 02:29:00 pmχρειαζεται και Πιστοποιητικο στρατολογικης καταστασης τυπου Α.Τι ακριβως ειναι αυτο το πιστοποιητικο? Το πιστοποιητικό τύπου Α είναι βεβαίωση ότι έχεις ολοκληρώσει τις στρατιωτικές σου υποχρεώσεις. Μπορείς να το βγάλεις στα ΚΕΠ μέσα σε λίγες μέρες.
......4) Πιστοποιητικό στρατού:α) Πιστοποιητικό Στρατολογίας τύπου Α΄, από το οποίο να προκύπτει ότι ο ενδιαφερόμενος έχει εκπληρώσει τις στρατιωτικές του υποχρεώσεις ή έχει οριστικά απαλλαγεί νόμιμα απ’ αυτές. Υποψήφιος που δεν έχει στην κατοχή του το ανωτέρω πιστοποιητικό, θα πρέπει να υποβάλει υπεύθυνη δήλωση του Ν. 1599/86 στην οποία θα αναφέρει ότι έχει εκπληρώσει τις στρατιωτικές του υποχρεώσεις ή ότι έχει νόμιμα απαλλαγεί από αυτές και ότι θα προσκομίσει το πιστοποιητικό στρατολογίας κατά το χρόνο του διορισμού του. ......
Χωρίς να θέλω να σε απογοητεύσω νομίζω ότι πρέπει να έχεις το πιστοποιητικό τύπου Α μέχρι την ημερομηνία που ανακοινώνονται οι διορισμοί. Τουλάχιστον αυτό ίσχυε σίγουρα μέχρι πέρισυ. Το ξέρω γιατί ένας κολλητός μου έχασε το διορισμό επειδή ανακοινώθηκαν οι διορισμοί Πέμπτη βράδυ κι αυτός απολυόταν Τρίτη πρωί , κι ενώ θα μπορούσε να παρουσιαστεί στη διεύθυνση που θα διοριζόταν με το πιστοποιητικό μέσα στην προθεσμία δεν το δεχόντουσαν από το υπουργείο. Μπορεί όμως να άλλαξε κάτι φέτος, ρώτησε για σιγουριά στο γραφείο διορισμών.
Παράθεση από την εγκύκλιο διορισμού ΠΕ19 - ΠΕ20 (28-9-2005) http://www.ypepth.gr/docs/egkykl_asep_pe19-20.zipΠαράθεση......4) Πιστοποιητικό στρατού:α) Πιστοποιητικό Στρατολογίας τύπου Α΄, από το οποίο να προκύπτει ότι ο ενδιαφερόμενος έχει εκπληρώσει τις στρατιωτικές του υποχρεώσεις ή έχει οριστικά απαλλαγεί νόμιμα απ’ αυτές. Υποψήφιος που δεν έχει στην κατοχή του το ανωτέρω πιστοποιητικό, θα πρέπει να υποβάλει υπεύθυνη δήλωση του Ν. 1599/86 στην οποία θα αναφέρει ότι έχει εκπληρώσει τις στρατιωτικές του υποχρεώσεις ή ότι έχει νόμιμα απαλλαγεί από αυτές και ότι θα προσκομίσει το πιστοποιητικό στρατολογίας κατά το χρόνο του διορισμού του. ......Πιστοποιητικό αποκλείεται να πάρεις πριν απολυθείς. Να κάνεις ψευδή υπ. δήλωση δεν μπορείς: θα το διασταυρώσουν στο διορισμό ή σε θα καρφώσουν... Αρα πρέπει οπωσδήποτε να έχεις απολυθεί μέχρι την υποβολή της αίτησης.
a) Πιστοποιητικό Στρατολογίας τύπου Α΄ , από το οποίο να προκύπτει ότι ο ενδιαφερόμενος έχει εκπληρώσει τις στρατιωτικές του υποχρεώσεις ή έχει οριστικά απαλλαγεί νόμιμα απ’ αυτές. Υποψήφιος που δεν έχει εκπληρώσει τις στρατιωτικές του υποχρεώσεις μέχρι την ημερομηνία υποβολής της αίτησης για διορισμό, θα πρέπει να υποβάλει μαζί με την αίτηση προτίμησης και υπεύθυνη δήλωση του Ν. 1599/86 στην οποία θα αναφέρει ότι θα προσκομίσει το πιστοποιητικό στρατολογίας (τύπου Α΄) κατά το χρόνο ορκωμοσίας και ανάληψης υπηρεσίας.
Παράθεση από: nascar1 στις Ιουνίου 14, 2006, 07:02:32 pma) Πιστοποιητικό Στρατολογίας τύπου Α΄ , από το οποίο να προκύπτει ότι ο ενδιαφερόμενος έχει εκπληρώσει τις στρατιωτικές του υποχρεώσεις ή έχει οριστικά απαλλαγεί νόμιμα απ’ αυτές. Υποψήφιος που δεν έχει εκπληρώσει τις στρατιωτικές του υποχρεώσεις μέχρι την ημερομηνία υποβολής της αίτησης για διορισμό, θα πρέπει να υποβάλει μαζί με την αίτηση προτίμησης και υπεύθυνη δήλωση του Ν. 1599/86 στην οποία θα αναφέρει ότι θα προσκομίσει το πιστοποιητικό στρατολογίας (τύπου Α΄) κατά το χρόνο ορκωμοσίας και ανάληψης υπηρεσίας. Αυτό σε ποιά προκύρηξη ή εγκύκλιο το βρήκες ?
Μην απελπίζεσαι, κι εγώ ίδια περίπτωση είμαι!!Το μόνο που χρειάζεται είναι να κάνεις μια υπεύθυνη δήλωση ότι θα καταθέσεις το πιστοποιητικό όταν σε καλέσουν για διορισμό-τέλη Αυγούστου-αρχές Σεπτέμβρη.Άπλά,τώρα που καταθέτεις τα χαρτιά μπαίνεις στο τέλος του πίνακα και μόλις δώσεις το πιστοποιητικό η θέση σου αλλάζει-οπότε θα μπορείς να διοριστείς.Όπως αναφέρεται και στην εγκύκλιο,η σειρά κατάταξης στον πίνακα μπορεί να τροποποιηθεί σ' αυτή την περίπτωση.Πιστεύω ότι δεν θα υπάρχει πρόβλημα!