0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Τον ...πέθανε τον φαντάρο!Του τράκαρε το αμάξι, του ζάλιζε το κεφάλι να την τρέχει στη θάλασσα, τον ξεφτίλισε στο πάρτυ, και μια καλή κουβέντα δεν ήξερε να πει. Κορίτσι για σπίτι που λέμε, πάρτην να δεις προκοπή!Αυτό μου θυμίζει κάτι που έλεγε συγγενής μου: "'Ιδιον της γυναικός η αχαριστία."
Μου έστειλαν μία πολύ ωραία, φανταστική παρουσίαση στο mail μου.Γνωρίζει κάποιος πώς θα την αντιγράψω εδώ, για να την δείτε;
Να σας πω κάτι... δεν μ'αρέσει να είμαι ο κυνικός της υπόθεσης και ο δικηγόρος του διαβόλου, (αν και τώρα τελευταία το συνηθίζω...), αλλά... ξεκινάω λέγοντας ότι λατρεύω τους γονείς μου και ότι έχω υπέροχη σχέση μαζί τους. Όσο περισσότερο όμως δουλεύω στην εκπαίδευση, βλέπω τραγικά πράγματα που κάνουν κάποιοι γονείς στα παιδιά τους, έχοντας πάντα τις καλύτερες των προθέσεων. Οι γονείς είναι υπέροχοι, η αγάπη και η ασφάλεια που μας παρέχουν είναι υπέροχα συναισθήματα, αλλά -και δυστυχώς- δεν είναι έτσι όλοι οι γονείς. Έχω δει πραγματικά δύσκολες περιπτώσεις γονιών, που έχουν προκαλέσει τρομερά προβλήματα στα παιδιά τους και το σημαντικότερο απ'όλα είναι ότι πραγματικά εκείνη τη στιγμή θεωρούσαν ότι έπρατταν για το καλό των παιδιών τους. Για να μην συζητήσουμε για περιπτώσεις ενδοοικογενειακής βίας, σωματικής ή ψυχολογικής, που εκεί τα πράγματα πλέον είναι ακραία. Πάντως, δεν είναι όλοι οι γονείς εκ θέσεως "καλοί". Όσοι απο εμάς είχαμε την τύχη να έχουμε όμως καλούς γονείς, νομίζω ότι είμαστε εξαιρετικά τυχεροί. Αχάριστη δεν είμαι, απλά μερικές φορές αναρωτιέμαι αν αρκεί μόνο η πρόθεση...