0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Αναθέσεις μαθημάτων Γυμνασίου, Γενικού Λυκείου, ΕΠΑ.Λ. και ΕΠΑ.Σ.Ι. ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΓΕΝΙΚΗΣ ΠΑΙΔΕΙΑΣ1. Αρχαία Ελληνική Γλώσσα & Γραμματεία Αρχαία Ελληνικά Κείμενα από μετάφραση: ΠΕ02 Αρχαία Ελληνική Γλώσσα: ΠΕ02 2. Νεοελληνική Γλώσσα & Γραμματεία Γλωσσική Διδασκαλία: ΠΕ02 Νεοελληνική Λογοτεχνία: ΠΕ02 3. Ιστορία: ΠΕ02
Μήπως να προστεθεί & η ιστορία στην ύλη των ξένων φιλολογιών? Εγώ θεωρούμαι ανάξια γιατί δεν γνώριζα ποιός έκανε π.χ. προσφυγή στον ΟΗΕ, ενώ οι της αγγλικής-γαλλικής, είναι ικανοί???
εφόσον οι φιλόλογοι κάθονται και δεν μιλούν, δεν κάνουν καμμία διαμαρτυρία, ούτε κάν στους σχολικούς συμβούλους, ουτε σε ολμε, ούτε στο υπουργείο. πάει να πει ότι δεν τους πειράζει Αρα γιατί να μην κάνει το υπουργείο ......οικονομία.......
Και να σας πω και κάτι; Ξέρω αρκετούς συναδέλφους ξένων γλωσσών, που έχουν αρνηθεί να πάρουν ιστορία ως μάθημα β'ανάθεσης, γιατί θεωρούν ότι δεν ξέρουν να το διδάξουν και προτίμησαν να μετακινούνται σε 2 και 3 σχολεία, για να συμπληρώσουν ωράριο. Μήπως πρέπει και εμείς οι ίδιοι να αρνηθούμε να διδάξουμε κοινωνιολογία, ιστορία τέχνης, θεατρολογία, αγωγή του πολίτη;
Σε αυτό θα συμφωνήσω και εγώ. Ανήκω στον ενιαίο ΠΕ18.01 (Συντηρητές Αρχ/των, Διακοσμητές κλπ.) και δεν έχουμε ανάθεση στην Ιστορία Τέχνης στο ενιαίο αλλά μόνο β ανάθεση στις ΕΠΑΛ-ΕΠΑΣ παρά το γεγονός ότι έχουμε σε όλα τα έτη σπουδών μας Ιστορία Τέχνης, ανήκουμε στη Σχολή Γραφικών Τεχνών και Καλλιτεχνικών Σπουδών και μάλιστα είναι το μάθημα ειδικότητας στον ΑΣΕΠ εκπαιδευτικών!!!!!!!!!Νομίζω ότι αν κάνουμε έναν έλεγχο στις αναθέσεις των ειδικοτήτων γενικότερα θα βρούμε πολλά αψυχολόγητα!
Ξέρω αρκετούς συναδέλφους ξένων γλωσσών, που έχουν αρνηθεί να πάρουν ιστορία ως μάθημα β'ανάθεσης, γιατί θεωρούν ότι δεν ξέρουν να το διδάξουν και προτίμησαν να μετακινούνται σε 2 και 3 σχολεία, για να συμπληρώσουν ωράριο.