0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Και επιτέλους με κάποιο τρόπο να τους εξαναγκάσουμε να μας πληρώσουν!!
2. όποιος μιλήσει στο παρόν τόπικ στον batman, jaffar, quantum,asimvivastos κτλ και όποιονδήποτε άλλον θεωρήσω ότι πρόκειται για το ίδιο άτομο με αυτούς θα φροντίσω με τις τοποθετήσεις μου να κλειδωθεί το θέμα!!
αλεξανδρε, ...για μενα 1 και μονο ειναι το βασικοτερο ολων και απο κει και μονο εξαρταται η αλλαγη: ποσοι ακομη μπαινουμε στον αγωνα με ονοματεπωνυμο; (δεν εννοω στο φορουμ κοινοποιηση των στοιχειων μας, αλλα εκει που πρεπει και οπως πρεπει)1. αμεση αποπληρωμη και τακτικη πληρωμη ωρομισθιων (εμεις μονοι μας αν θελουμε μπορουμε να το επιτυχουμε)2. ολες οι προσληψεις απο τους επισημους πινακες3. καταργηση ωρομισθιας στα σχολεια.η σειρα δεν ειναι τυχαια (αν και και με καιει περισσοτερο το ν.3 και το ν. 2), απο το ν. 1 θα οδηγηθουμε και στο ν. 2 και στο ν. 3
Παράθεση από: Χριστίνα στις Μαρτίου 09, 2009, 03:55:31 pmΚαι επιτέλους με κάποιο τρόπο να τους εξαναγκάσουμε να μας πληρώσουν!! υπαρχει αμεσος τροπος και για αυτο. προϋποθετει ονομα και επιθετο= εννομο συμφερον. και φυσικα δικαιωνονται οι ονομαστικες περιπτωσεις και οχι ολοι στο συνολο. μην ανησυχειτε δηλαδη οτι καποια κοροϊδα θα βγαλουμε το φιδι απο την τρυπα, αφου θα δικαιωνομαστε μονο οι ιδιοι ως εχοντες εννομο συμφερον. ισως μετα ακολουθησουν το δρομο μας και οι υπολοιποι.
στο δια ταύτα.. Fivo διαφωνώ με το πρόταγμα για κατάργηση του ασεπ, γιατί πολύ απλά είναι πολλοί αυτοί που ΔΕΝ συμφωνούν.Είμαι της λογικής ότι για να πετύχουμε κάτι πρέπει πρώτα να ξεκινήσουμε από τα μικρά (και αν αποτελεί στοχό), ύστερα να πάμε σε άλλα μεγαλύτερα. ΝΟΜΙΖΩ το αρχικό μου ποστ σκιαγραφεί ξεκάθαρα μια ΤΡΑΓΙΚΗ κατάσταση εκμετάλλευσης και σε αυτήν δεν συμπεριλαμβάνεται το αν οι διορισμοί γίνονται με ασεπ ή επετηρίδα... ΔΕΝ ΜΙΛΑΩ ΓΙΑ ΑΓΩΝΕΣ της ΛΟΓΙΚΗΣ: "να διοριστούμε όσοι έχουμε αρκετή προϋπηρεσία"