0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Ωχ, να μην του το πω καλυτερα και ας περιμενουμε τα αποτελεσματα.Αυτο με τα δημοτικα παντως δεν το καταλαβαινω...γιατι να υπαρχουν μονο ωρομισθιοι και οχι οργανικες? Αδικια...(μια απο τις πολλες)
Παράθεση από: sakis στις Μαρτίου 30, 2010, 04:10:13 pmγια ΠΕ19 ΠΕ20 λίγεςςςςςςςςςςς μεταθέσεις.....η Μακεδονία με κιάλια.......δεν μπορώ να πω τιποτα άλλο......προσπαθούν να τις βγάλουν ή αύριο ή πέμπτη Πες και τίποτε άλλο βρε συνάδελφε, δεν τρέχει και τίποτα, δε μας ακούνε Όταν λέμε λίγες τί εννοούμε ακριβώς;Οι μετακινήσεις προς τα που κυρίως;
για ΠΕ19 ΠΕ20 λίγεςςςςςςςςςςς μεταθέσεις.....η Μακεδονία με κιάλια.......δεν μπορώ να πω τιποτα άλλο......προσπαθούν να τις βγάλουν ή αύριο ή πέμπτη
Παράθεση από: boldboy στις Μαρτίου 30, 2010, 04:13:42 pmΠαράθεση από: sakis στις Μαρτίου 30, 2010, 04:10:13 pmγια ΠΕ19 ΠΕ20 λίγεςςςςςςςςςςς μεταθέσεις.....η Μακεδονία με κιάλια.......δεν μπορώ να πω τιποτα άλλο......προσπαθούν να τις βγάλουν ή αύριο ή πέμπτη Πες και τίποτε άλλο βρε συνάδελφε, δεν τρέχει και τίποτα, δε μας ακούνε Όταν λέμε λίγες τί εννοούμε ακριβώς;Οι μετακινήσεις προς τα που κυρίως;δεν λέω τίποτα άλλο γιατί δεν ξέρω........και δεν θέλω να λέω ανακρίβειες......δεν μου είπαν αριθμό..συγκεκριμένα η δυτική μακεδονία είναι κλειστή!!!!!!ούτε φεύγουν ούτε πάνε!!!!μακάρι να ήξερα και κάτι άλλο
προσπαθούν να τις βγάλουν ή αύριο ή πέμπτη
δεν λέω τίποτα άλλο γιατί δεν ξέρω........και δεν θέλω να λέω ανακρίβειες......δεν μου είπαν αριθμό..συγκεκριμένα η δυτική μακεδονία είναι κλειστή!!!!!!ούτε φεύγουν ούτε πάνε!!!!μακάρι να ήξερα και κάτι άλλο
Παράθεση από: sakis στις Μαρτίου 30, 2010, 04:32:09 pmΠαράθεση από: boldboy στις Μαρτίου 30, 2010, 04:13:42 pmΠαράθεση από: sakis στις Μαρτίου 30, 2010, 04:10:13 pmγια ΠΕ19 ΠΕ20 λίγεςςςςςςςςςςς μεταθέσεις.....η Μακεδονία με κιάλια.......δεν μπορώ να πω τιποτα άλλο......προσπαθούν να τις βγάλουν ή αύριο ή πέμπτη Πες και τίποτε άλλο βρε συνάδελφε, δεν τρέχει και τίποτα, δε μας ακούνε Όταν λέμε λίγες τί εννοούμε ακριβώς;Οι μετακινήσεις προς τα που κυρίως;δεν λέω τίποτα άλλο γιατί δεν ξέρω........και δεν θέλω να λέω ανακρίβειες......δεν μου είπαν αριθμό..συγκεκριμένα η δυτική μακεδονία είναι κλειστή!!!!!!ούτε φεύγουν ούτε πάνε!!!!μακάρι να ήξερα και κάτι άλλοΤο σπίτι μας θα το βλέπουμε με το "μακαρόνι", όπως στο στρατό...Τουλάχιστον, κάτι πρέπει να γίνει και με εκείνον το στρατό των "ατσαλάκωτων" πολιτικών και διοικητικών ανοήτων αλλά και των πανάσχετων συμβουλατόρων τους που έχουν μαζευτεί στο ΥΠΔ
πληροφορίες που έμαθα κάνουν λόγο για περίπου 3000 μεταθέσεις στην δευτεροβάθμια.πιθανόν αύριο να ανακοινωθούν
ο άνθρωπος έχασε 10 χρόνια από τη ζωή του για μια στιγμή που δεν κατάλαβε οτι μιλούσαμε για πληροφορικούς...εμείς οι ΠΕ19-20 τι πρέπει να κάνουμε;θα το δεχτούμε έτσι συνάδελφοι; θα πούμε τώρα το κακό έγινε;όχι δεν έγινε... απλά συνεχίζεται.προτείνω εναλλακτικές μορφές δράσης... να μαζέψουμε υπογραφές για μια λευκή απεργία ας πούμε... όλου του κλάδου!Οι λόγοι:1. άλλες ειδικότητες στις θέσεις μας (και είναι πολλοί), ας τους μεταφέρουν στον κλάδο τους2. μη ανάδειξη οργανικών κενών στα δημοτικά, ας μην δεχόμαστε το φτηνό εργατικό δυναμικό των ωρομισθίων3. άθλιες συνθήκες δουλειάς σε πεπαλαιωμένα εργαστήρια με πεπαλαιωμένα βιβλία, σε μάθημα επιλογής με λίγες ώρες και στοιβαγμένους μαθητές (ωραίο ψηφιακό σχολείο)4. αποσπασμένοι, βύσματα που χρόνια συνέλεγαν πλασματικά μόρια (αφορά όλους τους κλαδους) και πιάσαν όλες τις οργανικές στα αστικά κέντρα.Να συνεχίσω;